18

Анонимен

преди 1 година

Уважавай армията. Без армия сме нищо. На тая територия дето е кръстопът на култури, континенти, религии и политика, без армия сме нищо. Българската армия трябва да е силна и независима. Не може да зависим от чужди войници и чуждо снаражение. И не може да имаме самолети на хартия за Бога. Толкова ли не можахте да купите самолети, които да ни ги доставят веднага? Това е като да си купя нова кола и да я чакам 5 години, вместо да си купя нещо втора ръка и да я карам веднага.

17

АнонимеН

преди 1 година

ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ НАТО ГИ ПСУВАТЕ ДИРЕКТНО БЕЗ ИЗОБЩО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТЕ! ТЕ СА ДОКАЗАНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ! АКО БЯХМЕ ИЗВЪН НАТО И ЕС ДА НИ Е АНЕКСИРАЛА И ИЗБИЛА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРаЦИЯ ДОСЕГА като ще твърди, че защитава 10 руски граждани на територията на България!

16

Анонимен

преди 1 година

Продължава пробутването на руските опорки спуснати на Гумен Гааадев да внушават тънко, че на НАТО не може да се разчита. Докато сме в НАТО българското небе винаги ще бъде охранявано, при това от най-модерна авиационна техника. В момента това са Ф-35, нещо, за което тоя руски слуга на снимката не е и сънувал.

15

Анонимен

преди 1 година

Небето не се охранява само с изтребители, а главно със ЗРК , където сме пълна дупка.За това нещо да се спомене?!? Човека е двигателист, толкоз му е капацитета.

14

123са

преди 1 година

Който е подписал този неизгоден за БГ договор - та съд и то веднага!

13

Сержант

преди 1 година

Армията е едно социално министерство. Пълно с мързеливи и неблагодарни хора. На 70% са такива. Да не говорим как любовници, певици, адютанти, шофьори на видни началници, стават офицери дори, без да са виждали жив войник. А за фиктивните изпити по всичко, там да не говорим. Много, много зле работата. Само пълен рестарт +превооръжаване би помогнал.

12

до даскала

преди 1 година

Изход от нато, за да може любимата ти рушия да ни анексира? Що не се разкараш?

11

Истината

преди 1 година

Приоритета е да не превземат и АЕЦ Козлодуй сега. Защита от дробове и други субекти.

10

Анонимен

преди 1 година

Навремето и агента на ДС, почетния председател Ахмет Доган искаше неутралитет. Путин също би се зарадвал.

9

Пурко

преди 1 година

Кога най-после някой ще дойде да ни превземе и да управлява тази територия? Който и да е той ще сме по-добре от сега. Аз нямам какво да пазя и да охранявам. Олигарсите си имат охрана, да се спасяват.

8

Анонимен

преди 1 година

Щото сега се късаме да го охраняваме

7

Въпрос от публиката

преди 1 година

Аве от кого да се охраняваме!?! Газ ли имаме, диаманти ли имаме, злато ли имаме...какво пазим..пенсионерите?!?

6

Даскала

преди 1 година

Изхода е референдум за неутралитет , спиране харчовете за безсмислено въоръжаване , когато не можем да се защитим от никого!Ако някой си въобразява , че НАТО ще ни защити при чужда агресия дълбоко се заблуждава!НАТО за сега обслужва интересите само на американския оръжеен бизнес!

5

Анонимен

преди 1 година

Сгъвате хартиени самолетчета и ги пускате да кражат над АЕЦа и над язовирите. Между другото а МИГовете в БГ ли са? Или онова кривоустото ги прати в Украйна? Кажете истината хора. Защото ако ги прикриете вие ще носите отговорността. Кажете какво имаме и дали Киро ни оголи от към защита.

4

Анонимен

преди 1 година

AAAAA не моЗе да бъде. 67-място място във военно оборудване няма да защитава небето. Май никой НЕ Е ИЗДЕНАДАН

3

Пфф

преди 1 година

Кое да ми охраняват? Една панелка имам. И кредити. Да си ги взема който си ще. Аз нужда от охраня нямам.

2

Сата НАТО

преди 1 година

Този ГЬЗЗЗ, освен че е малоу мен русофилл и държавен предателл, е най-обикновен техник, произведен генерал и даже е бил началник щаб на ВВС. Командир на летците, който не е летец. Такава тьпотия никъде няма и само *** Рубльов е способен да направи.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами с такъв министър - сбъркан русофил, наистина има опасност! Къде са съюзническите самолети, които охраняваха небето ни до сега?