103

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Крим един автомобил е спукал гума. Спуканата гума е в следствие на точен ракетен обстрел с неуточнена ракета изстреляна с ластици от украинска лодка - еднодръвка.Кеив заплаши, че ще обстреля с американски прашки Кримският мост.Специални части ще духат грах с носа си срещу основине на моста......

102

Анонимен

преди 1 година

Зеления губи черно море и 90 % от Украйна. Украйна ще остане малка планинска държава в карпатите колкото е Литва без море.

101

Дзивко

преди 1 година

И тоз говори колкото да поддържа огъня, аз искам само да едно в международната политика, да има равенство, Русия напада Украйна - санкции, САЩ нападат Авганистан или Сирия - санкции, Турция нахлува в Сирия - санкции, Израел...., щото сега малко за едни може за други не

100

Анонимен

преди 1 година

Слушал съм много речи на Зеленски. Добър оратор е! Как путин ще преговаря с него, като не му е на нивото!

99

Анонимен

преди 1 година

Войната свършва когато Русия си вземе 80% от територията и зеления психопат отиде в ГУЛАГ

98

33

преди 1 година

За днес, какво ново иска Зеленски от Европа?

97

Анонимен

преди 1 година

до 105 всички американски агент в Белене скоро

96

А.

преди 1 година

Абоната сън не го лови.Пак се мотае из сайтовете.Заради тоя пъпеш ще стоим на студено,тъмно и гладни.

95

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили до един са национални предатели начело с Фигуранта от Дондуков 2...Незабавно да се изпратят на фронта в Украйна за да попълнят останките от руски башибозук там!

94

До така е

преди 1 година

А на тебе тоя в качеството на какъв ти се обяснява как да живееш, и как да икономисваш, че да имало за него, и да му подаряваш разни неща, с които да продължава да трепе сънародниците си, в името на някакви глупости...пълен ль.ольо

93

Анонимен

преди 1 година

Този живее в някаква паралелна вселена. Та той Крим е освободен още 2014

92

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. Като говориш за Путин от позиция на независимост и cвобода защо намесваш всички българи като казваш "може да студуваме " ти си студувай, размахвай си русофобията, прави cвиpkи на чичко си Шорош и не ме намесвай в русофобckaтa си злоба.

91

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. Като говориш за Путин от позиция на независимост и двобода защо намесваш всечки българи като казваш "може да студуваме " ти си студувай, размахвай си русофобията, прави cвиpkи на чичко си Шорош и не ме намесвай в русофобckaтa си злоба.

90

Иво

преди 1 година

ЧАААК господин тоя *** от снимката не е. Помня в началото, когато Русия искаше всичкод а се уреди, как ходеше тоя и дружките му на преговори, все едно в кварталната кръчма. Абсолютно долнопробен и подмолен подкупен кр.етен е. Да не би да му свършва коката вече?

89

Така е ..

преди 1 година

И като какъв се явява Путин на Зеленски, че да му нарежда как да управлява Украйна ? Нещо ката началник ли , що ли ?Само крайни русофили могат да защитават военно любеща Путин, който унищожава независима държава ,защото не му играе по гайдата.Путин си навлече омразата на цивилизования свят и навреди на Русия.Маже да студуваме , но не бива да позволим на сатрапа да си развява байрака повече.

88

Анонимен

преди 1 година

Господин Зеленски ще убие или изпъди всеки руски нaвлeк нахълтал в Украйна без виза! Чак след това може да се огледа за някой нови апетитни парчета от русия! Човешко е, нали? По руски!

87

Путин

преди 1 година

Мечтите на колегата са повече заради тревата подарена му от запада.

86

Веселин 7112136860

преди 1 година

Господинчо смешний Зеленски,война в Крим нямаше и няма. И за да е така допринесохте и ти и сънародникът ти евреин Путин.Комикът и Трагикът не може да се измъкнете от отговорнст пред света,защото сте класически евреи лъжци.В този спектакъл избивате само неевреи. Ваша цел е да изпразните Украина от люде,че да се нанесат евреи от Израел и други точки на планетата.Познаваме ви ходовете.Владимир Зеленски и Володимир Путин сте едно шизофренно изпражнение

85

Пффф

преди 1 година

Стига всеки ден пробутвахте нощните обръщения към укрите на тоя. Това е българска медия, а не украинска. Да си го търпят украинците. Какво ме интересува мен какво бил казал накой си треторазряден слаб актьор. Тоя е по зле и от Слави Трифонов. И двамата обаче стоят в някакви стаи и дрънкат глупости.

84

Българин

преди 1 година

Момчета и момичета,ако не беше Русия,тука на турски щяхте да пишете.Нямам нищо против днешна Турция.Работил съм там,изключително дружелюбни са към нас-българите.