39

Анонимен

преди 1 година

Моля, погледнете сайта на страница Колажи и карикатури във фейса, много точно е описан въпросния образ.

38

Анонимен

преди 1 година

Полша обяви, че е против брюксел да определя квоти и да се меси в доставките на отделните държави. Ние кога ще имаме политик в правителството, който да не е мазохист,гей, предател, изменник, с нормални интелектуални способности.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе какво сте задъвкали тоя ЕС! М'ай'ната му и на ЕС и на Брюкселските некадърни психопати!

36

До БЪЛГАРИН

преди 1 година

България, за да бъде истинска държава (нарочно пропускам европийска, тя си е в Европа), не трябва да робува на политически клишета и догми. Нито пък Русия е при.м.и.тивна. Казал Рейгън, той и един друг "Рейгън" казваше, че дружбата с СССР е нужна на България, така, както въздуха и слънцето за всяко живо същество, ама ти едва ли ще го приемеш за вярно. Та позволи да не цитирам какво казал някой си, а да живея в днешното време нормално - да купувам газ, където ми е изгодно, а не да мръзна, щото...

35

Анонимен

преди 1 година

Щом русите нещат да дават газ на Бьлгарина, тогава да си еват путсата майниииии.

34

БАЧКАТОР

преди 1 година

До крайЦената на газа за България става 298 $ за август със задна дата от първи. Днес КЕВР го съобщи. Иначе на сърбите мога само да им завиждам - 44$ за Mwh. Имат акъл.

33

Истината

преди 1 година

Купуване от Газпром по стария договор не означава слизане от рамката на ЕС. Подписване на НОВ договор означава, че се отказваме да търсим компенсации за неизпълнението на стария, и последващи от това допълнителни щети. Сумата е над един МИЛИАРД долара. Който подпише нов договор с Газпром ДИРЕКТНО ощетява България и ПОДАРЯВА НА Газпром ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА.

32

Край

преди 1 година

до 32 прав си бе. Аз предлагам да им върнем и АЕЦа. Не щем руски АЕЦ. Кунева наполовина го затвори. И ТЕЦовете също са останали от соц времената - да им ги върнем. Панелката на деда ти дето си се сврел също е от тогава - да я бутнем. Каналите и водопроводите също са от тогава - заривай.

31

Анонимен

преди 1 година

В Германия, Италия и Австрия газ се внася от частни фирми и те плащат на Газпром но вижте какво става там руснаците го спряха и на тях!Газпром не е търговска фирма,тя е оръжието на Путин срещу Европа и Европа ще намери решение до 1 година тя няма да има нужда от руски газ! Важното е къде ще е България тогава? Дали ще тласнем държавата към Газпром и Путин или към ЕС.Така че никаква газ от Газпром.

30

БЪЛГАРИН

преди 1 година

България, за да бъде истинска европейска държава не трябва да има нищо общо с Феодална Русия, която, както казва Роналд Рейгън "е една престъпна империя, империя на злото". Прими.тивна Русия няма нищи общо с Цивилизования свят, нищо, че мужиците се правят на културни като слушат класическа музика и гледат балет. Айде нема нужда...

29

Анонимен

преди 1 година

Купуване от Газпром значи разкривате от България на сметка в рубли което е целта на Путин. Това пък означава нарушение на санкциите на ЕС. Никоя държава в ЕС не си е позволила това. Кьорфишеците на Газпром че вече някои били разкрили сметки в рубли са за наивни русофили от които се състои гугутковото правителство. Русия за да всее разкол в ЕС разкри сама сметки в рубли на големите консуматори като Германия и Италия, а на България, Полша иитва не разкри такива с аргумента че са вражески държави.

28

Край

преди 1 година

Цени на газ в района към моментаБългария -151 долара за мегаватчасСърбия - 44 долараГърция -82 долараУнгария -66 долараСтана по изгодно да го караме с камиони от Сърбия Коментарите са излишни

27

Alex

преди 1 година

Слизаш отвсякъде неизвестни чиновнико :)

26

До 27

преди 1 година

Германия купува от много места, включително и Русия. Въпреки че вече дела на руския газ е под 25% в немско

25

Анонимен

преди 1 година

Германия откъде купува газ от Марс ли? От Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Тия са готови да ни пратят при Путин и Евразия , при Узбекистан и Киргизстан при Беларус и Лукашенко!Тоя путинист който Решетников и льотчика са направили шеф на Булгаргаз какво ще отговори ако лудото джудже от Москва ни врътне кранчето през декември както го врътна на Германия ,Италия и Австрия и вече сме отказали танкерите? Той ,Решетников и Радев ли ще отговарят?

23

Сата НАТО

преди 1 година

Тоя пълен фигурант. Едва връзва изреченията, а прости туд ката Виктория му подсказва с гримаси. Позор, Фатме!

22

Анонимен

преди 1 година

Напротив, в момента може да ги съдим за неизпълнение на договора от тяхна страна. Какво ще постигнем е отделна тема. Ако почнем да плащаме по тяхната схема, вече не можем да ги съдим, но могат да ни съдят ТЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Предишното правителство договори 3 слота за разтоварване на танкерите останалите 4 са за следващата година и не е лошо това служебно правителство да свърши малко работа, и да не се оправдава с предишното.Това не им като уволняването на областни управители и служители в министерства само 24 часа след като поеха управлението на държавата.

20

Бай Иван 2

преди 1 година

Добре де,аз също искам евтин газ и бензин,без да ме интересува от каде идва.Въпросът е до колко може дасе вярва на Газпром? Колко пъти со дега са ни спирали газа по измислена причена ? Помните ли ? За тях договорите не значат нищо.Променят си ги както им изнася и ни притискат.Утре могат да поставят условие да изелезем от ЕС и НАТО иначе газ иок.