17

Слави

преди 1 година

От 1989 България за 33 години се превърна в евротоалетна.Освен тотално замърсяване на околната среда,населените места и тотално бездействие от всички органи,растящия брой нерегламентирани сметища и липса на какъвто и да е контрол сме замърсени необратимо от вносни храни,добавки и др.Постепенно липсващото възпитание,купено образование или неграмотност ражда плодовете на които се"възхищаваме"

16

Анонимен

преди 1 година

Много диви и примитивни хора се заселиха в София.Обикновено са от най-ниската социална прослойка с ромски манталитет.Обичат да се събират на групички да крещят и да трупат отпадъци.Обикновено се събличат полуголи кълчейки обилно татуираните си тела под звуците на цвилеща чалга.Копират най-пропадналите прослойки от Африка,Азия и Южна Америка само че с ориенталски ритми.90 процента от тях са от провинцията и се гордеят с това личи си по диалектът им и зарадти това че смятат чалгата за добра музика

15

Контра

преди 1 година

И аз съм пускал сигнали, но какво от това? Точно около Ветровала, въпреки че си в планината, не се диша от пушеци, барбекюта, смрад, кола до кола, ако може в реката директно паркирани, пищящи хлапетии и селяния... Затова в събота и неделя, особено лятото не стъпвам горе. Това не са ТУРИСТИ по никакъв показател, така че не обиждайте!

14

Анонимен

преди 1 година

Матеряла не става.

13

Анонимен

преди 1 година

После се чудите защо македонците не искат по никакъв начин да бъдат асоцирани с нас... кой нормален ще иска да бъде наричан ''българин'', племе изостанало 3 века във всякакво развитие.

12

Анонимен

преди 1 година

Това е българина. Великия ''националист'', който унищожава собствената си природа. В другите държави как става така, че половин хартия *** няма да видите в планината или гората? Защото не са българи.

11

Нормален Софийски

преди 1 година

Цяла България е превърната в сметище. Няма култура на хората , няма контрол и потдръжка от Държавата. Всяка градинка, парк, пътна отбивка , горска пътека, дере на река, около язовирите е отвратителна, гнусна, ***. Хората масово не могат да говорят литературен Български, храчат, псуват , хвърлят фасове, използвани опаковки, памперси, пластмаси и какво ли не. И няма значение от това дали е с джип с регистрация с еднакви цифри за 100 000 евро или някой с гнил опел

10

Анонимен

преди 1 година

Това не са туристи, те са това което оставят след себе си...Освен това е крайно време в тия паркове да се пусне паркова полиция и да блъска едни яки глоби на замърсителите и унищожителите.

9

Глас от тъдява

преди 1 година

Знаем ги ние тези туристи, още Алеко ги е описал : измъкнати от кръчмите нищоправци, разбиращи от всичко.

8

Наков

преди 1 година

Нищо чудно София се напълни с хора от провинцията, особено тези от Враца и Монтана , те са най дивите С. . . Ни

7

до 7

преди 1 година

Ама всички ли сте такива?

6

Анонимен

преди 1 година

Gaнчака е сила велика,така отмаря ,заровен в това от което е изпълзял.

5

Анонимен

преди 1 година

Простаци е имало, има и ще има.Навсякъде.С пример може да им се въздейства да са по- малко, може и да взимаш равнис по тях с "всички така правят". Това не може да се избегне.А управата затова е управа - за да организира минимизиране на щетите.

4

не сме хора

преди 1 година

Цялата ни територия е една голяма *** !!! На всяка пътна отбивка мръсотията е извънземна !!!!

3

Анонимен

преди 1 година

3, това е новата журналистика

2

Предприемач

преди 1 година

Така е. Щото пускат простолюдието да се качва с кола в планината. Ако затворят пътя ще има шепа хора горе

1

Анонимен

преди 1 година

каквато русия, такива туристите й