21

Феодосия

преди 1 година

Нещо голямо става в Крим. Аз съм във Феодосия, тук сирените вият през 20 минути, няма ток и е пълно радиомълчание.

20

Анонимен

преди 1 година

Относно думнатата база в крим, рашките срамежливо признават за 1 утрепан и " няколко" ранени...нямало да евакуират само от близките сгради с изпотрошени черчевета, дааа руските " незагасени" фасове вече и в крим!

19

К Апу Тлер

преди 1 година

В Телеграм се съобщава за загинали туристи в популярния курорт Евпатория който се намира от другата страна на залива от унищожената база в Крим. По непотвърдени данни се говори на базата са съхранявани и ядрени бойни глави но дори и да е вярно те едва ли са били засегнати.

18

Анонимен

преди 1 година

руснаците бягат панически от Крим.

17

Малко за политика

преди 1 година

Нека да отидат там експерти от ООН. Да се надяваме че ще бъдат обективни. Не ми се вярва Руската армия да има артилерийски поделения на територията на централата. Но че трябва да я охраняват е сигурно.

16

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА , СЪБЕРЕТЕ СМЕЛОСТ И НАПИШЕТЕ ИСТИНАТА !!! ЗЕЛЬО СТРЕЛЯ СРЕЩУ ЦЕНТРАЛАТА И РУСКИТЕ ВОЙСКИ !!!

15

Днес

преди 1 година

Къде вие статията за Крим?????

14

Логик

преди 1 година

До Анонимен 11 "Израилтянската ПВО е прихванала около 2000 ракети изстреляни от Газа, пък великата червена армия една база не може да опази." ПВОто не действа срещу фасове .....

13

Пушач

преди 1 година

До Методи "Едва ли унищожението на руската база в Крим е дело на украинците. От генералния щаб на РФ казаха че най-вероятната причина е неизгасен фас." Така става, като хвърляш неугасени фасове в селитра.. .... Надявам се, че правоверните русофили скоро ще могат да ни информират за марката на цигарите .....

12

РТ

преди 1 година

На унищожената база в Крим са били разположени МиГ-29К принадлежащи на злощастния самолетоносач Адмирал Кузнецов.

11

Анонимен

преди 1 година

Израилтянската ПВО е прихванала около 2000 ракети изстреляни от Газа, пък великата червена армия една база не може да опази.

10

Методи

преди 1 година

Едва ли унищожението на руската база в Крим е дело на украинците. От генералния щаб на РФ казаха че най-вероятната причина е неизгасен фас.

9

Анонимен

преди 1 година

По някой път се питам има ли нещо по-гнусно от мисирка пишеща фейкове???

8

Анонимен

преди 1 година

Колкото каже Зеленски, толкова. Ако каже че утре руснаците ще я съборят с високоточни ракети - значи точно така ще бъде.

7

Анонимен

преди 1 година

До В Роту Абе, ти пък. Конашенков каза, че са се взривили само няколко авиобомби и няма материални щети по техниката и личния състав. Даже призовават разни известни лица там хората да си продължат почивката.

6

Анонимен

преди 1 година

Дали да не спрете с тези лъжи за "руски обстрел". Руснаците контролират АЕЦ-а и няма как да обстрелват себе си. Обстрелват украинците, защото търсят провокация - последния път са обстрелвали хранилището за ядрени отпадъци, за да предизвикат радиоактивно заразяване и това тревожи всички. И няма съмнение, че украинския престъпен режим в Киев носи вината (с изключение на днесбг, те са неспасяеми лак.еи).

5

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия едновременно използва централата като щит и я обстрелва? Вярвам бе братче! Щом бащицата Зеленски е казал, как да не вярвам!

4

Мдааа

преди 1 година

Написано, както дяволът чете евангелието. Едни такива пусти украинците, саамо малко преувеличавали, нацистите

3

В Роту

преди 1 година

Интересно, украинците как удариха военната база в Крим днеска. На едно от филмчетата се виждат 3 огромни експлозии но в Телеграм говорят общо за 12. Губернатора на Крим говори за между 50-100 убити и стотици ранени.

2

ВСУ ПОБЕДА

преди 1 година

Доброго вечора, мi з Украinа. Крим вече гори от четирите страни. Скоро и моста