60

до 68

преди 1 година

Чезвай бре .....

59

Анонимен

преди 1 година

Не искали мерки, а после си възмущавате защо бързата помощ не е бърза и защо нямало място в болниците. Няма угодия!

58

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До колегите долуЛичен свидетел съм,че софиянците са стадо овци,които се подчиняват на всичко(дай Боже да издадат заповед да ходят без ***,поне ще се нагледам на женска красота)!В метрото ,масово носеха парцаляците,като стадо овци,само аз и няколко будни гражданина не бяхме(даже имаше трима сирийци,които не си сложиха кати се качиха)...

57

Анонимен

преди 1 година

58, 'Маски на закрито има само в София, Пловдив и Варна. тая заповед не е за три града, а за цялата държава' --- тия три града са цялата държава, останалото е турски провинции

56

Старшинката

преди 1 година

Това тук държава ли е или казарма?!Заповеди, заповеди, заповеди........

55

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Всичко се оказа един фарс-ПЛАНдемията наречена Ковид -19!Истинските специалисти ,даже написаха книги за тази измама,но овцете верват на телевизора и ковид сектантите!!!Няма ПлАНдемия,всичко е за пари и власт....

54

Анонимен

преди 1 година

Щяхме да ставаме Швейцария на Балканите ,а станахме Русия на Балканите.

53

Анонимен

преди 1 година

Разиграват вииии. Ветеринарите си искат премиалните от третирането ви като живот ни. Искат да ви тестват като живот ни и колкото повече /тестове/ толкова повече /положителни/. С последващи маски, каски QR кодиране и сертифициране, ушни марки, бъркне по дупките и т.н. унижения на човешкото достойнство. Твърде далече стигнаха и много хора забравиха, че са хора и се превърнаха в дресирано стадо.

52

Парко

преди 1 година

Напълниха гащите защото видяха че народът най-сетне се събуди и видя измамата и че Възраждане да във възход. Споко, пак за тях ще гласуваме :)

51

Анонимен

преди 1 година

Типична медиина манипулация. Точното заглавие е Връщат маските в автобусите. Купена медия, платени клакьори...

50

Анонимен

преди 1 година

Че то колко зом бита с маски има и без друго? Аз от пролетта - февруари, не нося. И няма да нося.

49

Абеее

преди 1 година

Днес:-))) Вие слабо умни ли сте или да. Махали маските на закрито. Маски на закрито има само в София, Пловдив и Варна, за изброените от вас институции и транспорт. Другаде няма. Еееее.....Днес бг......махат ли маските или ги връщат, че тая заповед не е за три града, а за цялата държава.......И друго...Никой нито ще контролира, нито ще спазва тая заповед. Приключи се с това. Баста.

48

до 57

преди 1 година

Щот сме с еврото.

47

Анонимен

преди 1 година

Маските не предпазват от вируси.

46

Анонимен

преди 1 година

Кой костя? Костя ваксинираният антиваксър ли? Дето се разведе за да на връща субсидията?

45

Анонимен

преди 1 година

На Рундьо му се искаше пак с неговите игрички с маски и сертификати, да вдигне процента на своите протежета от Възраждане, ама Кирил Петков рязко го засече като се обяви против мерките и му даде да разбере че ще води кампания в тази насока, и Рундя бързо сви знамената!

44

Xaxa

преди 1 година

Тик-воча Радев трябва да го привика като консултант по къртене на пейки и монтиране на Кпп-та. То и сертификатната четворка от Простото, Чалгар-воеводата, Kypвонeлата и лицето Иванов се консултираха с него как да пробутват "ваксините", но нещо удариха на камък.

43

Евроатлантик

преди 1 година

Как тъй без маски, Урсула няма да остане доволни, трябва повече надупчени да има в България.

42

Маскирания певец

преди 1 година

Долу маската, долу маската, долу маската!

41

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ АНТИВАКСЪР радвай се, че си се родил в свободна страна като България, а не в любимия ти комунистически Китай.