20

И още от същото

преди 1 година

Тито използваше албански строители - цели квартали в Белград са построени от тях. И си вкара автогол. Албанците се плодят като зайци и ето ти сега Косовска република.

19

Нищо ново

преди 1 година

Ако са само строители това няма да е нещо ново. Да си припомним, че едната от двете големи ж.п. линии в САЩ е строена от китайци, които са живели при доста мизерни условия.

18

Shark

преди 1 година

Дано не става това. Намесата на която и да е трета страна във войната не е добре и води до разрастване на конфликта. От друга страна това е шанс за по-отворените севернокорейчета да избягат и никой нищо не може да докаже и да съсипе семействата им там. Във всяка война има безследно изчезнали......

17

Някой

преди 1 година

Ами севернокорейската армия е втората по големина армия в света, и е отлично въоръжена. Също като китайската. А за фанатизма с който биха "строили" можем само да гадаем. Ако Ким прати 100 000 "строители" в Донецката народна република, незнам какво ще стане с фашагите. Има да се молят да ги пленят руснаците за да отидат на съд. От 3 поколения фамилията Ким очаква подобен случай да се изявят като фактор.

16

Бай Дрън

преди 1 година

Козлодуй, не се мятай в Дунава, ще заринеш глава в пясъка като щраус. Ако това си имал предвид, ОК, никой няма да ти пречи.

15

Анонимен

преди 1 година

Ами може.

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

Хора товае ужасно ЩЕ се метна уДунава

13

Анонимен

преди 1 година

До Замислен "Според сайта на СЗО, които едва ли са про-севернокорейски настроени, средната продължителност на живота там е със 7 години по дълга от тази в европейска България" Бърза проверка показва, че русофилите отново най-нагло лъжете: средна продължителност на живот в България: 74.91 години. В Северна Корея 72.27 години. По-интересното обаче идва, когато сравним Северна и Южна Корея, които преди 70 години са имали една и съща продължителност на живота. В момента ЮК e 83.23. 10 години разлика

12

Анонимен

преди 1 година

Лошо няма. Западна Европа я построиха турците.

11

Замислен

преди 1 година

Според сайта на СЗО, които едва ли са про-севернокорейски настроени, средната продължителност на живота там е със 7 години по дълга от тази в европейска България. Пък трева ядели, пък от глад умирали, пък .... за 30 години си удвоиха населението. Пък са в ТОП 10 на световните износители на плодове. Да бе, да. Знам какво ще ме посъветвате. Ама не ни искат. Проверявал съм. Трудно е да отидеш за да живееш там.

10

Говори: Виетконг

преди 1 година

Всеки ден следя новините по "Первая програма", "Россия 1" и "Россия 24".Там винаги правят подробен анализ на вътрешните и международни новини.Нищо не са споменали досега за подобни договорености между Путини Ким Чен Ир, за това ми се струва че това е някаква "палавра" от страна на Запада !?

9

Социаглиcт

преди 1 година

Супер, ние пък ще им пратим Бриго Аспарухов.

8

Анонимен

преди 1 година

ДОБРОВОЛЦИ - НЕВЪЗВРАЩЕНЦИ

7

Анонимен

преди 1 година

Представям си ако Южна Корея и САЩ изпратят "работници" в Тайван.

6

Анонимен

преди 1 година

Вчера се появи информация, че Северна Корея е предложила да изпрати 100 000 войници на своя съюзник Русия

5

Анонимен

преди 1 година

"Вчера се появи информация, че Северна Корея е предложила да изпрати 100 000 войници на своя съюзник Русия" - появи се преди 6 дни, ама в днес журналистите пишете каквото Ви спуснат. По-конкретно С.Корея иска да натрупа военен опит и да покаже на света артилерията си. В момента преговарят с Москва за ултразвукови ракети, но не знам дали Русия ще им даде технологиите само времето ще покаже.

4

Българин

преди 1 година

Почти сто процента от информацията, която получаваме за КНДР е изкривена през западната призма на "демократичната" пропаганда. Но истината е, че КНДР за кратко време построиха цели нови градове с небостъргачи. Разбира се с помощта на архитекти и строители от Китай. Но определено имат опит с тези неща.

3

Ром"с

преди 1 година

...да,изпраща ..но строителни бригади ..а за някои станаха военни бригади... . Четете бе и ли превеждайте правилно...

2

Анонимен

преди 1 година

Украйна много работи може да може, ама с тоя Зельо начело нищо не може.

1

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Украйна също може да изпрати бригади в Северна Корея.