131

Ицето Боса

преди 1 година

Като нямам стимул за работа ами няма да работа за минимална,по добре да мислим схеми за да изкарам нещо ден за ден или в чужбина нещо да бачкам отколкото да чакам мижавите пари дето ако бг работодатела е на кеф ще ми ги даде или ще те върти с к**венски номера,или нещо далаверка също може,дето да паднат изведнъж кинти или на машинките нищо да пусне изведнъж

130

Анонимен

преди 1 година

Държава тегли заеми без да пита , купува неща без да пита народа, и то неизгодно , а после той да му работи хахах успех

129

Анонимен

преди 1 година

Безработица 0% ама безработни млади 20%, Хайде де.

128

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ СА БОГАТИ КАТО КРЕЗ!!! ДА БАЧКАТ ПАУПЪРИТЕ !!...

127

Анонимен

преди 1 година

Децата са отражение на родителите си. Както сте ги възпитали, така ще е.

126

Анонимен

преди 1 година

те и хората ,които се занимават с ковид политиката и ваксините, много учат и работят, ама дали е за благото на другите, или личното, системата ни е такава ,че примерно си айти вземаш много ама защото си расипал реалния сектор и работиш по дигиталната затворническа инфраструктура , учите и работите, ама не питате за какво ви се ползва продукта от труда на повечето , така е и с жилищата също, за спекула , не за социална сигурност примерно.

125

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези стъкмистики, дори няма официални данни за населението тук. Много от хората се водят по документи, че живеят в България, а всъщност са в чужбина от години. Младите работят в Западна Европа.

124

Анонимен

преди 1 година

Има две групи хора: такива, които смятат, че целият свят трябва да се срути на тяхното ниво, защото така им се струва честно. Има и такива, които виждат прогреса на другите и прави всичко възможно да се издигне до тяхното ниво. Всеки сам си преценява от кои ще бъде.

123

Анонимен

преди 1 година

официалната система за обществено образование е промивка на мозъка , това е за хора с природни интелектуални пасиви, да се почувстват "умни" , пълно е с доктори, професори с преснети анализи от руски източници

122

ахахах

преди 1 година

Не е възможно. *** е най-интелигентният и най-работният. Него го цакат другите, иначе той си е супер. Не е учил много, но разбира от медицина, пандемии, мерки, икономика, ядрена енергетика, геополитика, военни конфликти, борси и много, много други неща. Знае как да се оправи държавата, света и вселената. Знае кое е най-доброто във всяка ситуация. *** е разкошен.

121

Анонимен

преди 1 година

Това което е пазар са няколко големи западни фирми и те са робовладелски. ИТ постоянно се променят и няма време да се учи, но директорите им са с големи претенции. Останалите ами вижте само обявите че няма никакви места.

120

Анонимен

преди 1 година

Как да учат и работят като имат да гледат внуци?

119

Ф.С.В.

преди 1 година

Ееееее-,,,,,Е най после да сме в топ 5 по нещо!!! Браво на България!

118

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че сме най-умните, вижте как само нас не ни ваксинираха и как само ние сме сигурни, че всъщност руснаците са добрите.

117

Младеж

преди 1 година

Ако са преброили и младите хора в маалите. Там вече са над 50% от младите хора.

116

Анонимен

преди 1 година

Това са избирателите на ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ

115

Теди

преди 1 година

НИЩО, ЧЕ Е ПО-ЛЕСНО

114

Теди

преди 1 година

че какво правят денонощно тогава

113

От Вселената

преди 1 година

До 146 .. Рак и Левкемия няма.... Има (ФАРАЗИТИ - не мога да напиша буквата П), Метили, които снасят яйца и за да се развие доголям Метил има седем стадиума. Пропиловия и Изопропиловия алкохол, който го има в Бирата, всички бутилки за почистване на ръцете, червила, мазила, почистване на бутилките в които ви дават сиропите, отслабва Имунната ви система и позволява Лаврите да ви се развият в Мозъка, Черния дроб, Кожата и дофтора протрива ръце и вика: Имаш Рак на Мозъка, Ч.Дроб, Кожата, Белия Дроб

112

Закриване на Виивако

преди 1 година

Българите се РАЗБОЛЯВАТ от РАК и Левкемия от мобилните фирми А1 и Вииваком... Тия трябва да ги ЗАКРИЯТ.. И да направят КОНКУРС ,САМО за една фирма, която а сложи станциите син а ПОНЕ 5-10 километра от градове и села, за да НЕ са болни и да НЕ умират от РАК българите.