10

Анонимен

преди 1 година

На европеидният про'с'так, живеещ при майка си, мечтата в живота му е МИНИМАЛНА заплата и затова гласува за евроинтеграция. ФАКТ.

9

карачанаков

преди 1 година

Повече ми прилича на министър животновъд,тази шия не е от туршия.

8

Анонимен

преди 1 година

като ти го каже този *** и как да не си спокоен :)

7

Пенсионер

преди 1 година

До СЛАВИ 1 Земеделието го унищожиха комунистите през 45-та година.

6

Анонимен

преди 1 година

като го гледам той никога не е имал и няма да има

5

Анонимен

преди 1 година

Надпартиен комунист.. той и Янев се прави на надпартиен, ама е обвързан с мафията на Румен. И какво ни каза?? Цитира някакви данни които са му подхвърлили на бюрото..

4

Анонимен

преди 1 година

По принцип е така, но друг е въпроса с какво ще ни храниш... .

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки излиза и уверява в нещо, а после се оказва че не е така. Гледат да закърпят положението, докато са министри. Но на всички им е ясно, че каруцата е изтървана. Оня ококорения и надрусания му приятел нали също увещаваха за газта. Какво стана.....спряха плащанията, доставките прекъснаха и днес и от Булгаргаз и от ДКЕВР казват,че газ на много високи цени ще има преко сили до края на годината. Просто газ няма, няма и да има. Сега яжте "подкрепа за Зеленски". Не за Украйна е подкрепата, а за него

2

ewf

преди 1 година

Че защо изобщо го говори това? За да не говори за усвояването на субсидии предполагам?

1

СЛАВИ

преди 1 година

ДО КОГА ЩЕ ЯДЕМ ЧУЖДЕСТРАННИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ - ***? КОЙ УНИЩОЖИ ЗЕМЕДЕЛИЕТО - ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА? НАВЯРНО Е ЕДИН ОТ НАШИТЕ ГЕРОИ КАТО КОСТОВЦИ, СОФИЯНКОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ, КОИЕТО ИМАТ ВИЛИ, ХОТЕЛИ, КОРАБИ И САМОЛЕТИ. А БЕДНИЯ И НЕЩАСТЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД ГИНЕ И БЯГА ПО СВЕТА ОТ РОДИНАТА СИ - ТЪРСИ ПРЕПИТАНИЕ - НАЙ-ВЕЛИКИЯТ НАРОД! СЪДБЕ - ДА ГО УПРАВЛЯВАТ САМО НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!