9

Инфомиран

преди 1 година

Въпросния бивш областен не е от ГЕРБ. Не е корумпиран. Не е строил незаконно. Не е правил нищо нередно в живота се. Единственото, което е искал е да оцелее, да припечели много много малка сума, за изхранва семейството си и да плати образованието на децата си (не в чужбина). И това не е е неистина. И не няма чадър. Няма беззаконие. В тази държава всичко е наред. И не няма да се забрави случая след два дни.

8

файда

преди 1 година

и след сезона какъв е смисълът?

7

пецата

преди 1 година

до 3тикато тръгнеш да караш от Бургас за Созопол и ако си пуснал българско радио малко преди Черноморец ще забележиш че българските радио станции изчезват и започват да ти говорят на турски от радиото , това е от поне 12 години тази част на южното черноморие си я смятат че е турска и въобще не им дреме

6

Това

преди 1 година

е същото заведение дето миналата година искаха такса за празни столове!

5

Копейката

преди 1 година

Абе тоя областен от зплатката ли пести пари за да има ресторант на пъпа на Созопол? Няма ли да се разследва ? От коя партия е ? Кой му е правил чадър да си съществува с години и да дирибейства ? Мега наглия тип.Гешев ще го смачка.

4

Коко

преди 1 година

Мега наглите ресторантьори, заляха цялото крайбрежие с бетон. Не им стигна. Сега посягат и на паметници на културата. Пълно беззаконие и мега корупция.

3

Анонимен

преди 1 година

в разград на площада на който се честват 24 май и 3 март има костница, а зад нея бившото кино Развитие което от 15 г е бар Синьото око (демек за турци). Театъра на същия площад още тогава го прекръстиха на Назъм Хикмет и парковата улица също е с турско име. Въобще в тов район Освобождението не е имало.

2

чичото

преди 1 година

Каква тежка техника? Дъски и греди, маси и няколко керемиди трябва да се махнат. Ама нали е на Гребенаров..... ще изкара още поне петилетка.

1

В. Магриотов

преди 1 година

Ше го съборят ама да не играят бухалките!