44

Анонимен

преди 1 година

Повече одобрявам това действие,в сравнение с откриването на подобен център.Не съм за незаконни действия,но откриването на този център имаше една единствена цел.А тя беше създаване на конфликт .Македонците обаче показаха отново,че са на много повисоко ниво от нас.Засрамете се фашисти и нацисти.

43

Анонимен

преди 1 година

Такива центрове трябва да бъдат незабавно унищожени.Няма как да има културен център с име на нацист и фашист.Недопустимо е.Още по-недопустимо е, че наши политици го откриха.Срам и позор за нас е това.България незабавно да се извини на Македония и на всички ,които са страдали от нацисти и фашисти.Странно е че се гордеем с Нацист и Фашист.

42

Анонимен

преди 1 година

България без Македонци оган да я Гори!То май тя вече гори.

41

Анонимен

преди 1 година

Простотията все по Балканите се шири... Иван Михайлов, известен като Ванче Михайлов, виден фашист, терорист и убиец, има общо само с културата на последния министър на културата - наско читалището...Загубена работа са това българите, продажни и глупави, сите аналитици се извъдили, а лозето реве за мотика. Живот и здраве да дава Господ на Зарков, щото нов затвор щял да строи.

40

Българин

преди 1 година

И тези са тръгнали за ЕС!-надолу към мала Азия.

39

Анонимен

преди 1 година

До позор едаси комунист __ 24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

38

бре

преди 1 година

лош бугарски огън отвръща

37

Хаха

преди 1 година

Колко *** трябва да си да седиш в такава близост до обилно излята запалителна течност докато тръгваш да я палиш. И после се чуди как така се е изгорил. Работа на типичния български ***, една врата не може да запали като хората.

36

Анонимен

преди 1 година

Тия съвсем отказаха българите да ходят на екскурзии при тях, а и не само тях, кой нормален човек ще ходи при някакви диваци.

35

позор едаси комунист

преди 1 година

До Анонимен 38 .Позора на национално предателство е само на БСП/БКП

34

Абе,

преди 1 година

Не зная какъв е този, но всички видяха, как макетата героизираха един п рост не-кадърник! Ако се беше самозапалил и паметник щяха да му направят и на него щеше да пише "Загинал в борба с окупаторот".

33

Анонимен

преди 1 година

24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

32

Реалност

преди 1 година

Ламбе е олицетворение на отпадъчния материал населяващ клоаката наречена БЮРМ ....

31

Анонимен

преди 1 година

Как да отидеш на туризъм при тези типове?!

30

генчо

преди 1 година

Ламбе фламбе

29

Анонимен

преди 1 година

Руските другаре, закъсняхте. Тая пропаганда на омразата беше докато не се разбрахме с РСМ. Сега вече е умрЕла работа. Само показвате, че сте безидейни като ви разкрият тактиката.

28

Стеф

преди 1 година

Парцаляк.

27

Какво ни занимавате

преди 1 година

С този Ала-Бала Сръбска скара!*** има дори и сред Српските мекерета!

26

Малко уроци

преди 1 година

Този *** не знае ,че се прави линия и се пали линията. Другия вариант е залива и хвърля запалка зипо от разстояние. Най добре гори ако се омеши бензин с дизел или с горяло масло.

25

Филип от Филипополис

преди 1 година

Този сигурно се е мислил за великия герой от пустите улици. Както се е маскирал е разчитал че никой няма да го види, а и братко полицай е щял да го пази. Да ама тоя път антибългаризма вече не минава пред международния фактор. Иначе като личност самия Ламбе е смешна и жалка oтpепкa, тип квартален престъпник. Толкова е непохватен че без малко щеше да се запали сам. И в паленето и в пеенето - пълен аматьор.