120

Анонимен

преди 1 година

....управлявано от за Митрофанова..

119

Анонимен

преди 1 година

Гешев: Ще разследваме Радев, дори и след мандата му, ако Конституционният съд не разреши сега. Президентът е знаел, че съветникът му Милушев държи незаконно изнесени от разузнаването материали, каза главният прокурор. Вчера са намерени 5 кашона със секретни документи от 2012 за Златко Баретата. Така, че на Радев му трябва мнозинство, но протежетата му Киро и Асен излязоха калпав бомбаж.

118

Анонимен

преди 1 година

Грешка е, че си втори мандат президент, абсолютно безполезен и вреден.

117

Анонимен

преди 1 година

Тия *** син продължава да се меси в неща който трябва да стой далеч според длъжноста подарена му и простия българин (той пък се оказа мнозинство)Ще има това което българина рече,ако не поумнее за два месеца(едва ли).Но бъди сигурен че Путиновата няма да стане България ,помисли ти къде ще се дяваш след изборите че итвоята каунеста глава е голяма ,лесно се цели ((не със снайпер)с камък от прашка .Ще има война ,ако не престанеш да ровиш и да търсиш майка си .

116

РАДЕВ, КВО СТАА

преди 1 година

Писна ни от избори...

115

пуйката

преди 1 година

Ако има устойчиво мнозинство,то няма да е по вкуса му,а ако няма пак избори.Устойчиво ще е само около ГЕРБ,но ако влязат десетина партии ще трябва седемчленна коалиция,за да са ГЕРБ,ДПС и "Възраждане" в опозиция.Видяхме колко устойчива бе четиричленна.

114

Леля Пена

преди 1 година

A дано,руско прокси,пък да ти спретнат едно сваляне,че да се отървем от теб.Фуражката доказа за сетен път,че не може да бъде друго.

113

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ Е НИКОЙ, СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА

112

Анонимен

преди 1 година

Устойчиво мнозинство само като се спре манипулирания машинен вот.!

111

Анонимен

преди 1 година

Кое устойчиво мнозинство???? За Путинското ли агитираш ???

110

Новак

преди 1 година

И за коя партия в момента агитираш. Май пак ще иzseреш някви миризливи, като тези от харварт.

109

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласувам, защото с машината гласът ми може да отиде за партия за която не желая да гласувам! Ако беше сигурно, че ще броят разписките щях да си помисля, но те отказват да ги броят, така, че- .!.- ето моят глас

108

Я па ти..

преди 1 година

До анонимен 107 Ами толкова ти е акъла, да гласуваш за Възраждане. Евразия ти се е приискало.Сигурно си влюбен в Путин.Марш от тук.

107

Анонимен

преди 1 година

И как по-точно машинното гласуване е допринесло за намаляване на купения вот? Дали са ми платили да зачеркна дадено квадратче в хартиената бюлетина или да натисна дадено копче на машината, не е ли все едно? Или една лъжа като се повтори 100 пъти става истина а ?

106

Пенсионер

преди 1 година

Радев , ползвам компютър и английски език За мен няма проблем с машинките. Няма да гласувам само заради несправедливостта ниско образованите хора да не се допускат до изборите.Тава са 600 000 избиратели.Къде е равния достъп и справедливостта ? Пускайте и хартиените бюлетина , вашата мама.

105

555

преди 1 година

Експеримента машинно гласуване е проведен в Европа преди близо 20 г. и е причислен към неуспешните и затова никъде в стария континент не се гласува машинно с изкл. на някои области в Белгия и Франция. На другия полюс са развиващите се страни от Азия и латинска Америка, където масово се въвежда. Тъй като те са далече от демократичните ценности и човешките права за свобода и информираност , избора е разбираем,въпроса е-- трябва ли и ние да попаднем в тази категория и да бъдем единствени в Европа.

104

Точен

преди 1 година

Възраждане е България!

103

Анонимен

преди 1 година

Егото на Радев надмина Борисов мафиот плюс рашист е равно на разруха и омраза

102

Анонимен

преди 1 година

И предишния път така каза, ама..

101

Minuva42

преди 1 година

Не трябва ли просто да има честни избори?