21

Анонимен

преди 1 година

ЗА "ОФШОРНОТО БОГАТСТВО" ВЪВ ВИД НА ЯХТИ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ ПРИЕМАТ ОТ ВСИЧКИ МОРСКИ ДЪРЖАВИ ТАКСИ "ПРИСТАНИЩЕ" ЛУКС КАТО ЕДИН ВИД АКЦИЗ ЗА ТАКИВА ЯХТИ, НАПРИМЕР 10 МЛН НА ДЕН ПЛАТИМИ ПРЕДВАРИТЕЛНО,ПЪК ДА СИ КАРАТ ЯХТИТЕ!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Нужен е електронен регистър за всички с активи над 50М $. Тогава ще има ред.

19

Бай Дрън

преди 1 година

...закони,те ги заобикалят. А това не е подсъдимо, нали?

18

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама ако съм милиардер с яхта, мястото ми не е Франция, Испания, Португалия, още по-малко Холандия. Това, че и там се подвизава някой с яхта не означава, че това е правило. Както и не е правило всички да са дрогирани по пътищата. Все пак ги има и човек остава с чувството, че всеки втори е дрогиран ако слушаме масовките.Та и с тия яхти. Не си ти, който ще кажеш и съдиш някой, как е придобил пари. Има ди законодателства, ако са нарушени, ОК. Само че милионери и милиардери не нарушават

17

руските фашаги

преди 1 година

да се препичат на Сочи....Европа и света не е за тях

16

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от дълги и безмислени статии като горната които ни казват НИЩО но пък пълнят страниците на сайтове и вестници.Това не е информираност а СЛОВОБЛУДСТВО и загуба на време.Един глупав драскач губи времето на хиляди читатели с обещанието че има да и каже нещо стойностно.

15

Анонимен

преди 1 година

Нито една западна държава няма да остави гражданите си да мръзнат.Пропускате факта ,че това са богати държави и не си мислете,че нямат алтернативи,да не говорим ,че за хора в нужда ако не им достига нещо се изчислява и се помага според държавните механизми ,обаче ние да му мислим с тия политици..

14

Анонимен

преди 1 година

Пука им на олигарсите,да видиме зимата как Европата мръзне на студено ,това ше е оше една малка победа.Глупостта ходи по хората и е безкрайна ,като вселената.

13

да бе

преди 1 година

Кефят се, че са запорирали няколко милиона на милиардери. Сами я наричат малка победа. А, че милиони жители на ЕС тази зима ще студуват, няма значение за либерастките лидери на ЕС. Луд умора няма!

12

999

преди 1 година

До само да вметна___ Политиките на ЕС са описани само в едно изречение от публикацията:,,Необходима е ловка ръка,за да се гарантира,че геополитическата репутация ще бъде приоритет пред икономическата целесъобразност."

11

Нищо ново

преди 1 година

Комунистите най много ги интересуват чуждите пари и вечно кроят планове как да ги откраднат в името на общото благо.

10

Факт

преди 1 година

Да ама Не..

9

интерес от цял свят

преди 1 година

Оф шортите ми,без тях ще ми се видят карантиите!

8

Само да вметна

преди 1 година

Тези Глупости на " ЕС" вече започнаха да Ни Вбесяват Европейците! В продължение на последните 2 години,ЕС забрави каква всъщност е реалната му дейност! И според действията Му,задмина СССР!! Уж беше " Миролюбив и икономически съюз,за " просперитета на Европа?! А стана ВОЕНЕН СЪЮЗ както Америка! Че Го и задмина даже! То бомби,то оръжие за Украйна! Па " санкции" към държава преди това,нямаща Нищо общо с ЕС!-:((( Там в Брюксел нещо става!-:) Води политика,която Европейските членки НЕ ПОДКРЕПЯТ!!

7

Анонимен

преди 1 година

"Корабите, свързани с руски олигарси, които не са известни със своята дискретност"---------Тоест, ако трупаш милиони в офшорки, но си дискретен, всичко е ток и жица. Ти си честен бизнесмен в очите на ЕС. Е как да не отпразнуваш такава победа.

6

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам,тази късна есен.Америкснските туристически компании,да открият нова стъпка в туризма! А именно до пролетта ще имат много работа в Европа ! А именно,как " мръзне" Европееца без газ тази зима! И Гаранция,че бизнеса им ще е печеливш!-:)))

5

Анонимен

преди 1 година

"Без суперяхти и златни визи - малката победа на ЕС срещу офшорните богатства"_________Мхм, а съюзът и членките му се управляват от хора без офшорни сметки. Рибата се вмирисваше откъм къде?

4

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде са парите и оръжията от заоада в кои офворкиса скрити

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Дано има поне един разумен човек,който да оредложи тези яхти да бъдат дарени на Децата,там,където са били постигнати чрез грабителство и мафиотство! Защо бедните Деца да не могат да изкарат едно прекрасно екскурзионно летуване,по време на което на бъдат възпитавани в задружност и любов към Майка Природа.Защо ЕС не изпрати една от тези яхти и на Българските Деца,чиито родители нямат дори възможност за личен доктор? А ако това стане,то нека една такава яхта бъде оборудвана с медицинска апаратура.

2

Анонимен

преди 1 година

Не че ми пука, но за кои олигарси иде реч или ще ги избират според гражданството им.