16

Анонимен

преди 1 година

До 2: Какво? Рус? Научи се на българска реч първо и второ това не са руснаци или евреи или шипшали а комунисти. Наследници на червената армия не по предразсъдъци или вяра а наследство от тяхнитр родители. Нацисти и фашисти взети заедно нямат и и половината жертви на комунизма както и извращенията от тях. Путин е един злопаметен но и същевременно мек лидер. Покрай него има хора които няма да жалят никой. Да е жив и здрав още дълго че краят е близо.

15

Гомнойче Веле

преди 1 година

Американците са имали възможност да изтрият Япония от лицето на Земята,но са унищожили само 250 000 души.Ето затова японците ги обичат...

14

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 6 Мда...в днешно време възможностите са две - руснаците или извънземните.В случая не са първите (поне по обективни факти)...значи са вторите :)

13

Анонимен

преди 1 година

100 000 убити с един взри пуснат ое АМЕРИКА САЩ най големите убийцииии на планетата !

12

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам! Ако да ти станат роб и приятел до слепота чак, е необходимо да ти пуснат 2 атомни бомби, то тогава логиката изисква на всяка държава по 2 атомни, че да е вечен и неразделен приятел/роб! Точно като Япония и САЩ!

11

daweda

преди 1 година

Всъщност Япония капитулира след като Съветския съюз ги напада... не са се стреснали от бомбите.. Американците пък са имали план да пускат бомби докато Япония капитулира... десетки бомби!

10

Анонимен

преди 1 година

Квото и да се говори гледам, че Китай и Русия са готови да загубят по 10% от населението си на война, но си се трепат до последно без ядрени оръжия. Използването на атомна бомба е Висша форма на безсилие и само САЩ са достатъчно жалки да са я използвали до момента.

9

Лаура Кьовеши

преди 1 година

Като ученик се кефих на японците. Викам САЩ ги бомбимаха, ама оцеляха и се развиват. Като пораснах всъщност разбрах какви са покорни мишоци. Язък.

8

Анонимен

преди 1 година

ЯПОНИЯ ВЕЧНО ПОРОБЕНАТА ДЪРЖАВА

7

Анонимен

преди 1 година

японеците умряха като почнаха да се гьзят на ФАЩ-истите

6

жалко

преди 1 година

Как самурай се превръща в гейша. САЩ им пуснаха бомбите, а японците станаха васали. Пълно е с бази и краварски войници. Жалка история.

5

Анонимен

преди 1 година

На 9 август 1945 г. Нагасаки е унищожен от адски огън, който отнема живота на 74 000 души. ---------- И кой им го пусна тоя Адски огън. Може би Извънземните?

4

Анонимен

преди 1 година

Мисля че американците трябваше да им хвърлят още 2-3 бомби на жълтурковците.

3

Анонимен

преди 1 година

А нещо за държавата, която си разнася ядрените оръжия по целия свят нещо да каже?! СК също отдавна заплашва че ще ползва ядрено оръжие, ама нея не я споменавате..

2

Анонимен

преди 1 година

Тия навремето ги бомбиха с демократична бомба, затова до живот ще са благодарни на ФАЩ.

1

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че дори нашите болни мозъци - русофили осъзнаха че тяхната Рус няма да използва ядрени оръжия, защото това ще е и нейния край, иначе напразните им мечти за сармати, посейдони и не знам какви глупости, дълго време се носеха из форума