9

абе

преди 1 година

американците навсякъде по света са подпалвачи на войни!

8

нн

преди 1 година

САЩ не могат с/у Русия и Китай. Хитрата сврака загази и с двата крака. Двете ще и разкажат играта, просто американците не се усещат какво ги очаква.

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ никога не желаят конфликти които те са създали да се решават по мирен път. Те и за това ги създават, за да има напрежение, война и унищожение. Те не желаят мир!

6

Анонимен

преди 1 година

Свърши с тая с дипло пат ацията. Сащ са минало. Да ходиш в Тайван нарочно, след като нито си го признал и да го въоръжаваш си е чисто просене на боя. Освен това сащ де юре са все още във война със северна корея. С Русия развалиха ядрените договори. С Иран сами се изтеглиха от ядрената сделка и я развалиха въпреки че вързаха Германия с нея.

5

Китай някъде след

преди 1 година

50-те години доста пропадна, заради Мао Дзъдун, който колеше и бесеше наред китайците. Само комунизъм му беше в главата, после Сяопин като пое волана, прозорлив човек беше, хитър, видя, че без демокрация няма как да стане, но и без социализъм също и създаде системата "социалдемократизъм", която е и до днес политическата система на Китай. Отвори врати към Запада и най-вече към САЩ, през 80-те и 90-те станаха другарски държави, взаимен износ правеха. А ние се инатихме, верни да сме на СССР, нооо

4

Ойка Тодоров

преди 1 година

Дън Сяопин през 70-те и 80-те издигна Китай в Космоса, това човече, което беше високо едва 150 см, направи Китай гигант. Ценна беше за СССР.

3

Анонимен

преди 1 година

Е, Китай са първа икономическа сила в Света, най-висок жизнен стандарт, за 2 месеца 5 болници построиха. Президентът Си обаче е много по-различен от Путин и не би допуснал военна ескалация

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

КОНФЛИКТ не е РЕШЕНИЕ а РЕШЕНИЕТО е ДИПЛОМАЦИЯТА

1

Анонимен

преди 1 година

"Никога не навирай крив нос между две жълти 4ypkи!" Конфуций