59

Krass

преди 1 година

Какви са тия статии БЕ?!Я хванетв се стегнете малко и стига сте плашили овчиците!

58

Анонимен

преди 1 година

За абсолютно всичко са виновни комунистите! Вземат ли властта веднага започва криза и дефицити на всички нива. Комунистите са толкова некадърни че ако отидат да управляват в Сахара до няколко месеца ще имат дефицит на пясък.

57

Таня

преди 1 година

В Русия вече има.

56

?

преди 1 година

До Albi, ако искаш да знаеш какво да очакваш по света следи кориците на ,,The Economist"

55

Albi

преди 1 година

До ?Да, но няма как да стане толкова бързо и лесно. Ще го прочета, да видим какво са измислили.

54

Хуz

преди 1 година

Защо не пишат за Виденовата зима, да се сетят тея некъпаните от площадите, какво ще направят накрая и как ще висят точно там.

53

Анонимен

преди 1 година

Купона е безкраен, сега всички от ЕС чакаме какво ще стане зимата докато джудето смело чака удобния момент да ни врътне тотално кранчето и да ни приключи.

52

Санкции

преди 1 година

а, санкции...

51

ГОЛЯМ ПРОПУСК

преди 1 година

Пропуснали сте купонната система в България от 1990г. Още ПАЗЯ купони без покритие - нямаше какво да се купи ! ИМАШЕ САМО СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ НО ЧАК В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ !

50

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези глупости 21 век купони и глад?! Тези,които управялваха света до сега трябва да бъдат наказани,че докараха света до такова.

49

?

преди 1 година

До Albi, инфото е реално. Адженда 2030. Планът за устойчиво развитие. Влез в официалният сайт и чети. :)

48

Albi

преди 1 година

Нещо не е разработен този план ми се струва. Трябва да измислят извънредно положение, психози, изкуствен недостиг,щабове.

47

Albi

преди 1 година

Как ще стане, някои хора са ясни, веднага ще се редят на опашки, ще се озъртат да не би някой да похапва и потребява повече, ще доносничат. Много им харесаха опашките и ограниченията. Другите как ще дресират? Какво ще стане с имуществото, някои хора имат повече?И повече вещи.Хайде с кредитите е ясно, но тези които нямат, как ще ги принудят?

46

Анонимен

преди 1 година

Това е поредния фейк като с ковида. На запада много му се иска да има глад за да си развява куйрука. Интересно защо "гладуващите" отказват (вече два кораба) украинско зърно, сигурно защото вече е негодно и още по-сигурно е, че вече са си осигурили доставка от друг производител.

45

Анонимен

преди 1 година

Все войната е извинение. Тая война е толкова "ожесточена", че дори двете страни не са спрели търговията помежду си. Русия им продава газ и петрол и Украйна си ги плаща

44

999

преди 1 година

До до 53___ Идеологиите се създават от същите,които създават кризите и служат за манипулация на масите.

43

ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Изкуствено създадена криза, 21 век сме - няма как да няма храна достатъчно за целия свят при положение, че имаме методология за изкуствено отглеждане на месо, ГМО за всички посеви и т.н., а да не говорим за витамини и други полезни елементи на хапчета. Просто реториката за големия рестарт на Давос и СИФ повелява да поизбием няколко милиарда и да подчиним насилствено останалите хора, та затова сега ще има зимата криза и масов мор.

42

до 53

преди 1 година

Е със сигурност по-добре роб на хомосексуализма, вместо комунизъм. А да не говорим, че за роби се имат само тоталните аусайдери, които и 10 живота да живеят пак ще са такива. Те си милеят за соц-а, че тогава дажбата е равна с можещите.

41

До Гай Баньо

преди 1 година

Точно за това ще оцелеем в предстоящата война. Твоят Запад няма да издържи. Днес се свива потреблението на газ, утре на храни, вдругиден вече ще са дажби. Луксът на Запада умря. Свиквай и ти без ток. А Ай Ти ще стане най безполезната професия и упражняващите я ще трябва да се върнат към селските си корени и земеделието. Колело на историята. Какво да се прави.

40

?

преди 1 година

Половината население на Европа и САЩ е затлъстяло. Как ще отучите тези хора да не консумират толкова много? Когато са загинали динозаврите, познайте кои са оцелели? Ами със сигурност не тези които са били най-масивните. Сега е същото само, че сега първи ще си заминат най-разглезените от живота консуматори. На скривалище в Джорджия преди да ги срутят нали помните какво пишеше? :)