43

пуйката

преди 1 година

След машинното гласуване почти няма купуване на гласове,защото тези които ги продават не умеят да гласуват с машини.Ако въведат хартиените бюлетини пък ще както преди в два варианта : Вариант 1 - обикалят разни централите и като им откажат си измислят,за да си отмъстят и Вариант 2 - тези,на които са били обещани 100 лева примерно и са им дадени 30 отиват и се оплакват в полицията,за да си получат останалите 70 от "измамника",но за тяхна изненада и тях съдят.

42

рибока

преди 1 година

Използването на този ресурс не беше ли след разрешение от съда или вече е по усмотрение на МВР?

41

Линда галопа

преди 1 година

И какво ме касаят изборите им,че под този предлог ще ми влизат в личното ми пространство да слухтят с кого ям кекс?Я гласуват една трета,я не.Да се избират,но да не досаждат.

40

пуйката

преди 1 година

Щом ще пускат СРС-та,трябва да си направя списък какви глупости да си говорим по телефона като "двете каки" от сорта кой кого наредил да бъде "опраскан",кой имал "кюлчета злато като Бойко(експертизата го опроверга) и т.н.,шоу да става след като явно се готвят масово да подслушват.Ами ако му подслушат колегите му адвокати на този разговорите им с клиентите им,нали тези разговори не подлежат на слухтене,но като е масовка всичка воже да се очаква.

39

Анонимен

преди 1 година

и като ги запишете, на ваште, дето купуват гласове, какво ще направите? Ще си кютате, както досега, нали!

38

Анонимен

преди 1 година

ТозРимлянин ли ще се бори срещу купения вот. Смях в залата.

37

Анонимен

преди 1 година

от 1 година пилицията не прави нищо срещу престъпноста,а осъществява масов геноцид срещу обикновените хора.Такова чудо никога не е било

36

Анонимен

преди 1 година

МВР да започне да се бори с престъпноста.Във Варна са тръгнали каъо обезумели всички полицаи с по 1 кочан с фишове и пишат наред,няма къде да се спре.Твърдят,че им е наредено да принудят по тоя начин малките фирми да затворят.Никой не се бори с никаква престъпност.Опитват се по нареждане на някого да затворят малките фирми-явно пречат на някого.

35

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков да се връща и да продължат арестите, раздали са си един милиард в кеш и един милиард в биткойни и си мислят, че държавата няма да ги смачка като червеи каквито са от гешевите до Борисов

34

СТОП БАНДИ НА ВЛАСТ

преди 1 година

Стотици хиляди издържани с ограбвани мииарди от народа годишно вкл служители на МВР са съучастници на грабителите на милиарди и техните помагачи.. ТЕ не знаели,нечували, не видели .. НАпомня се че служителите на МВР ,прокуратура,съд,спец служби и ...са издържани с ограбвани милиарди от народа и след пенсиониране..Милиардите за пенсии които са ограбвани за тяхна издръжка НЕ СА ЗАСЛУЖЕНИ.. Допуснаха да разграбят стотици хиляди заводи.. без да заловят никого..

33

Убиват с холограми

преди 1 година

Новите нагло престъпни оръжия в лични документи ,Еко стикери ,талони и здравно осигурително документи могат да разболеят народа Български с всякакви увреждания вкл смъртоносни..ИНаче МВР де не се правят на убити лисици .. От 1989 година нагли престъпници менкат на власт нарочно създадени доказнао престъпни групировки ракламирани като ПАРТИИ>. Ползват ги за ограбване на десетки милиарди годишно от народа по отработени програми вкл през министерства и ведомства.. Сега ограбват през цените .

32

УБиват Българите

преди 1 година

Внимание всяка лична карта,шоферска книжка ,паспорт,талон на автомобил са претъпкани с нагло престъпни диверсионно терористични дигитално холограмни оръжия вкл СРС ..НОВОСТ Са нагло престъпни дигитално холограмни "ЕКО СТИКЕРИ"..имали антена и микрофони. Следят всеки автомобил с точност до 5 сантиметра обемно площно и подават инфо 24 часа.. Освен от полицейската мафия се ползват от военно терористична мафия анти Земя.. Прецакали са много служители на МВР.. трайно са ги увредили ..

31

някой

преди 1 година

съден ще има ли. инак няма нужда от масови фишеци

30

Анонимен

преди 1 година

СРС-та, МРС-та, пак никой няма да спре контролирания вот за ДПС в махалите, особено като се има предвид че Рундьо започна да играе с тях

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 "Ако СРС-тата работеха, нямаше да има корупция" Хехе. Явно не знаеш, как работи ДС. Те имат два инструмента: информация за принуда да направиш нещо, и информация, за да им платиш. СРСтата събират информация и за двете. Второто конкретно е ОСНОВЕН източник на корупция.

28

Анонимен

преди 1 година

До Супер "Супер, че не мина това за хартиените бюлетини." В демократичните държави галсуването само с машини е забранено, пореди повишен риск за големи манипулации на гласуването. Нещо що така не вярвам, че баш ние сме най-почтените, че да се опазим от такава злоупотреба? А факта, че точно путинистите наложиха изцяло машинното гласуване ... говори прекрасно за това какви са изгледите нещо да се "промени"

27

Анонимен

преди 1 година

"да се установят лицата, които стоят зад купуването на гласове." _________________ Въпросът е "на всички лица без изключение ли или само на противниците на господаря-колонизатор?" Ще се опитате ли с всички средства нарушаващи човешките права да съхраните властта на козяк в България?

26

Анонимен

преди 1 година

По-добре хвърлете едно око на системните администратори на машините за гласуване. Къде и какво барат? Че да не се окаже че сме гласували 15 милиона души - и всички за Кирчо!

25

Анонимен

преди 1 година

Пак почва борбата с вятърните мелници..

24

Ралица

преди 1 година

А ОНЕЗИ ДВАМА ТРИМА ДЕТО МЕНТОСВАТ МАШИНИТЕ МАДУРОВСКИ В ТЪМНА СТАИЧКА ДОКАТО НАГОДЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ КАКВО ЩЕ ГИ БРОИТЕ РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ФАЛШИВИТЕ ОТ ПОДМЯНАТА