24

Анонимен

преди 1 година

Другарката работи за интересите на СССР. Комунистът не знае какво е родина. Той е безродник и предател.

23

Толераст

преди 1 година

Над 100 млн. ПЕЧАЛБА за Нинова заради ВМЗ-Сопот .....

22

popa ot razgrad

преди 1 година

"България не е изнасяла оръжие с директен получател Украйна"...какво означава това в превод на български: "България е изнасяла оръжие с индиректен получател Украйна"...

21

Ментора бай Иван

преди 1 година

Щом Нинова те е уволнила като некадърник , значи си такъв и сега с това плюене , ежедневно по нея доказваш , че не си чистоплътен човек!Но , ще си намериш майстора!Интересно Радев какво е видял в тебе?

20

П.К.

преди 1 година

Наистина, където пипне черве-ната ***-фия, всичко е загинало. Това говорят и фактите, изнесени от новия служебен министър. Редно е, и българската общественост настоява грубите, големите загуби, гафовете в ущърб на Държавата да бъдат разнищени и доказани от Българската Прокуратура, от Българския Съд и тая разпа-сана виновница да понесе всички дължащи и се наказания. Очакваме тези наши предложения да намерят по-широк обществен отзвук и обявени мерки за тяхното изпълнение.

19

Лаврентий Берия

преди 1 година

Това което се разбира е.., че два клана комyнисти спорят и се замерат с екскременти. Комисионните се събират редовно, паричните потоци вървят, но се води "война" за влияние - разбирай - ръфат се за кокала. Смешното е, че и двата клана са родом от "столетницата". И двата клана са алчни, безскрупулни, "европейски" ориентирани с гaзове удобно подложени към Москва, и печелят - за сметка на цяла България. Радвай се народе на "новата" промяна!

18

Анонимен

преди 1 година

Съд и доживотен затвор за Кирил Петков и вдички министри от Подмяната!

17

Анонимен

преди 1 година

след малко г-жа Лъжа ще постне в страницата, че това не отговаря на истината. Гешев спиш, а ние искаме резултати

16

Анонимен

преди 1 година

Ама нали опозицията и Радеф искаха всяка една сделка да се разглежда дали оръжията стигат до Украйна или не и да не се сключват такива сделки. Сега Нинова (с която бяха на едно мнение по въпроса), била забавила сделки и инвестиции, намалила производството...

15

Анонимен

преди 1 година

Лицемерието и лъжите явно вече са в ДНК-то на комунистите , ако ще са такива пацифисти да закриват всички военни заводи, ако не да продават на Украйна .Това което не разбират , е че като козируват на Кремъл от там пак няма да ги уважават. Много по честна позиция е да си отстояваш интересите , това че Байрактари бомбят руски танкове всеки ден не пречи на отношенията Русия-Турция.

14

Анонимен

преди 1 година

Сега ще каже, че ВМЗ трябва да се приватизира за 1 лев. И той ще намери стратегически инвеститор.

13

Лаврентий Берия

преди 1 година

Щом и от оръжие губим, да се... ееме в експертите! Ами като е направила Нинова загуби за над 100 ?! милиона на държавни предприятия - защо още не е задържана? Или така, само да си лафиме?

12

Анонимен

преди 1 година

Да спира работата на ВМЗ, за да не трупа загуба. И приватизация за негови офшорки. Този мошеник може само да лъже и да краде.

11

Анонимен

преди 1 година

Дайте Нинова на прокурор като имате доказателства! Стига вече шурибърдури!

10

Анонимен

преди 1 година

Нинова на ченгела веднага

9

Анонимен

преди 1 година

При такова свръх производство и оборот да си със 100 милиона загуба? Kaka се е oakaлa с комисионните...

8

Анонимен

преди 1 година

Оставили му да изнася оръжие за Украйна. Ще подписва собствените си лъжи и обвинения. Ще гледаме къде отива подписаното от него оръжие за износ.

7

Бивш

преди 1 година

Този е топ ъф дъъ топ корумпиран нервак. Крещеше и уволняваше. НАП да му направи проверка.

6

Анонимен

преди 1 година

Комунистите защо не спрат с тази мантра за директният износ . За какви ни вземат , според тях Полша не може да си произведе сама ,че и по качествено оръжието което и изпращаме??? Да не говорим че всички страни от източният блок се възползваха да дарят морално остаряло съветско оборудване и да го заменят изгодно за НАТОвско въоръжение , но разбира се това означава държавата да печеля , не някой да лапне комисионна от военните заводи.

5

gog

преди 1 година

Абе Стоянов, за какви загуби ми говориш бе хашлак. --- От износ за укрите ли бе ***---.Тя какво казваше, че няма износ за Украина, и ти го казваш, ама си на загуба. Военните ни заводи са гола вода, от чантаджии като теб