30

В САЩ

преди 1 година

Лекарят от интензивното отделение д-р Моли Джеймс споделя опита си срещу медицинската тирания на COVID https://odysee/@exciat:5/Dr-Mollie-James-Clip---typcial-ICU:2 "Това е моето типично интензивно отделение. Това е типичният пациент, за когото се грижа. В интензивно отделение с 15 легла имах 5 пациенти с ECMO [респиратор и поддържане на живота], като 4 от тях бяха с поствакс болест."

29

Маг Витанов

преди 1 година

Папиломе, какво стана с прогнозите за Украйна?

28

Митко Любопитко

преди 1 година

А очаква ли се спад в цената на водката ?

27

Хахаха двама фенове

преди 1 година

на изтрещелия Бухлю ВитанOFF блъскат яростно минуси в защита на мЪтематика про-фан!

26

До 17, не рундьо,

преди 1 година

Не бъди заблуден :Кики гриндера нареди на сЪрбезова да увеличи бройките на уж заразените! Потърси инфо, тоя път сина кирияк е виновен, а не татко рундьо. От брюкселянд така наредиха, а знаеш, че Кики даже не пита колко високо да скача, а направо върти опашчица като пуделче

25

Иновации

преди 1 година

На проф-ан Витанов трябва да кръстят функция с единствена променлива "кефа на властта". Нещо като "априлската линейна функция". И да му дадат орден "скункс" за принос в медицинското гадаене

24

Витанка

преди 1 година

Май наистина сега не ви се получи цирка и решихте, че е по-добре да не навивате масло в огъня. Имам новина - вече никога няма да ви се получат, нито пък нивото на ваксиниране ще се вдигне! Време е да бъдете съдени!

23

Xaxa

преди 1 година

Явно "носенето" на пap-цали на хартия в градския транспорт даде резултат. Никой никъде не видя болни освен в "медиите" като днес.бг.

22

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми хейтъри, ако искате да падна от екран, ваксинирайте се. Ами НЕ НЯМА стой си плямпай си глупости ти си пееш пенке ле *** кой тенслуша ахаха!

21

Приятел на Азис

преди 1 година

Професор Витанов много сте красив, но мисля, че лилава коса ще ви ходи повече.

20

ra

преди 1 година

Ваксинираните умират внезапно бе витан

19

Таралеж Накълбо

преди 1 година

О,не. Ня'а всишки да омреме. Оптимизъмът на песимиста :)

18

JJIvanov warnings

преди 1 година

Black death mass murderers and killers са описани подробно в хрониките от голямата чумна пандемия 1345 - 1352 и след това..НАрисувани са като черникави облаци около влизащи в МЕСИНА КОРАБИ..Експерти да допроучат проблема..

17

Джак Изкормвача

преди 1 година

Изкормете Витанката!

16

Анонимен

преди 1 година

Рундя мислеше да въвежда пак маски (а евентуално и сертификати) съвсем умишлено за да вдигне вота за протежетата си от Възраждане, само че Кирил Петков го изненада, като се обяви против мерките и му даде да разбере че ще води кампания в тази насока, и Рудньо даде заден...

15

Анонимен

преди 1 година

Очаква се спад на положителните резултати от фалшивия тест за фалшив вирус.

14

JJIVANOV DOUSER

преди 1 година

Досега над 90% от убитите чрез рекламен терор жертви са убити с дигитално холограмни видео обемно проникващо пресканиращи оръжия.. Развилите синдроми вкл RED KILLER;RUSH Killer; WHite and red killers са ги развили след проникване на заразата в тялото през устата и стомаха..Подават тестове.. При поразена устна кухина с PCR TESTS риска за зараза е над 20 пъти..

13

СТОП МЕД МАФИЯ

преди 1 година

Некоректно се подава че имало толкова болни.. Вероятно става въпрос за положителни PCR TESTS..Целта на тези тестове Е ТРАЙНО УВРЕЖДАНЕ НА МАЙчината охрана на горни дихателни пътища и устна кухина.. ЕКсперти да направят анализ на нагъл терор срещу граждани на КИТАЙ където психизирани от масови убиици чиновници наредили поне 6 теста на хванати в капана на мед мафията..

12

СТОП МЕД МАФИЯ

преди 1 година

МЕдицинската и фармацефтичните мафии sled ПЪРВИЯ ИМ ЖЕСТОКО ОГРАБВАЩ показен терор след поредица блокажи на подобни диверсии се готвят за много по жестоки и бързи тежко терористични диверсии.. Включват искуствен интелект за манипулиране на медиите и политиците..Блокират обемно службите за борба с терора,...За периода 2020 - 2022 са нанесени финансови щети за стотици трилиони долари..Увредени са трайно милиарди хора вкл с PCR TESTS..

11

Анонимен

преди 1 година

Витанов да каже защо след като на запад се набодоха до 70 процента сега пак боледуват? Нали ваксините пазели? Пазят от наличие на мозък.