20

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка България не е голям консуматор на газ и не би трябвало да е проблем да се осигури, дали от Газпром , азерите и тнт. ------------- По принцип си прав но когато си избереш хора като Киро Простото и сие тогава става една и тогава поговорката "на крива ракета и космоса и е малък" е в сила... Избирайте хора които искат да подобрят живота на българите а не Геополитици като тия от ПП, ДБ а и герб, бсп ....

19

Анонимен

преди 1 година

Имаме си поговорка мъдра от народа за такива случаи:Научил се поп да яде боб.Свършил се боб,отучил се поп!Като няма няма бе!Какво толкова?Нещо като ти е скъпо не го ползваш.

18

Анонимен

преди 1 година

Баба ви все газ е ползвала а?!Ами като се изчерпи и няма вече какво ще прави светът а?!

17

Анонимен

преди 1 година

Голяма истерия с този газ. Вдигат врява, за да симулират дейност, а всички виждаме резултатите от тяхното бездействие. В крайна сметка България не е голям консуматор на газ и не би трябвало да е проблем да се осигури, дали от Газпром , азерите и тнт.

16

Анонимен

преди 1 година

Силно се съмнявам във визията и уменията,както инв знанията на всякакви експерти по горива,вода и енергия.Аз дори не съм сигурен,*** т.н.експерти,могат да напишат хим.формула на водата или формулите на някои газове,които са взрово опасни,като метана,бутана пропана,както и да направят ел.схема на жилище.Ако не могат значи са абсолютно излишни,защото са авантаджий а не експерти.

15

Вьзмутен

преди 1 година

Какви радиатори ще връчват нали сьщите тия докараха кирчо и кокорчо за да ни спрьт газаСега осьзнавам , че жьлтопаветниците не са в ред

14

Вова

преди 1 година

ЗА ТОЗИ *** И КЛАВИАТУРАТА НЕ МИ СЕ ИЗЯНОСВА ДАЖЕ.. НО ДОБЪТЪКЪТ СИ Е ДОБЪТЪК И 1000 ЛВ ДА СТАНЕ ТОЙ ГЛАВА НЯМА ДА ВДИГНЕ..

13

Анонимен

преди 1 година

Продавам криви макарони,през които се гледа как идва газ от Русия.5 рубли бройиката!

12

Анонимен

преди 1 година

Докато тоя, устатия, на снимката е в КЕВР, не очаквайте нищо полезно за потребителите...

11

Сталин

преди 1 година

Къв газ бе?!Я го спирайте,че ми писна да слушам глупости!Има газ има проблем.Няма газ няма проблем!Само електричеството е важно!АЕЦ и готово!

10

перко

преди 1 година

Честито да ни е! Усетихте ли парапета на Киро? Пак гласувавайте за Продължаваме Подмяната.

9

Анонимен

преди 1 година

Водата е жизнено необходима за всяко живо същество и за всяко растение на Земята.Без вода няма живот.Без вода човек не може да оцелее и два дни.Затова водата не трябва да е търговска"стока".В миналото ни,всяко поточе,изворче и кладенче е превръщано в чешма.Т ака хората са оцелявали по нивата и горите.Даже има и песни и легенди за водата.Така,че въпросът не е до водата а до зависимоста от нея и до безбожната им цена.Целта е да плащаш,толкова,колкото ти поискат.

8

Анонимен

преди 1 година

До xАз ли да ти плащам водата, нали искахте промяна?Ето това е вашата прпмяна!

7

БАЧКАТОР

преди 1 година

Сърбия плаща 40$ за Mwh газ, България плаща 300$ за Mwh. Това е щото сме мега умни евроатлантици. Западни компании местят производствата си в Сърбия заради евтините енергоносители, у нас кой ще инвестира?

6

Анонимен

преди 1 година

Тези не са редовни... 5,40 лв. е метанът в момента, на места дори повече. То бива спекула, ама тяхното на нищо не прилича.

5

Анонимен

преди 1 година

Според ме този "регулатор" не регулира нищо а само потвърждава нови по-високи цени на ел.енергията и енергоносителите.Защо няма правомощия да санкционира а само да се съгласява с увеличаването.Защо не регулира и цената на ядреното гориво за АЕЦ-ца?Напълно излишен регулатор (извън пазара).А новия,стар Председател на КЕВЕР-ра е за едно друго място а не за председателското на излишна структура.

4

перко

преди 1 година

Изправи се БГ са всъщност надупи се БГ, затова Н ие идваме си отидоха, а всъщност взети аедно са едни политически про. титутки!

3

x

преди 1 година

Водата в Стара Загора стана 4.20 лв кубика. Сблъсък с реалността, плащах към 40 лв преди, а вчера 70 лв. Ще разреждаме къпанията ли, или като в казармата за 2 минуни с хронометър. Новият световен ред е на хоризонта - потребяваш по-малко и мърсиш по-малко, въпрос на време е.

2

абе

преди 1 година

ония врякащите на мая общата дали ше присъстват , или системата вече ги е убила ?

1

ам'чи тъй де

преди 1 година

Нема к'во да решава, газ без пари, това е природно богатство!