107

Анонимен

преди 1 година

?!? В Украйна има гражданска война от Майдана до сега а Русия се намеси за да защити хората и това рано или късно ще се разбере. Опитваш манипулации... Ние сме възрастни хора ти ако си дете гледай си ваканцията.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110 "За глупави ли ни имаш." Мне, дори и вие не сте толкова глупави, че да мислите, че Украйна е нападнала Просия. :))))

105

До ами

преди 1 година

ее ама ти защото не слушаш п.тя! Затва бръщоловиш такива неща! Та нека ти припомня тази война се води защото п.тя иска да денацифицира еврейна зеленски!!! Та къде е сащ в цялата таз работа! тука въпросът е в денацификацията на евреите бря! Ама слушай какво говори п.тя бря!

104

Анонимен

преди 1 година

Печатницата им работи с пълна сила...

103

Анонимен

преди 1 година

?!? За глупави ли ни имаш. Аз не вярвам да си повярвал в това освен ако не си дете защото зрял човек не би написал такива евтини неща евтина пропаганда. Плащат ли ти поне или не .

102

Честито

преди 1 година

70% от доставените на Украйна оръжия не отиват на фронта, а се продават на черния пазар. А на украинците не само децата, а и внуците им ще изплащат тази "помощ".

101

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е неудобно всеки ден безмозъчни тинейджърски лозунги. Дори трролове няма вече. Нямате посещаемост.

100

?!?

преди 1 година

Чета коментарите и не мога да схвана нещо - Абе хора, вие все още ли си мислите, че Украйна е нападнала Русия? Колко *** трябва да си, за да не осъзнаеш, че украинците се защитават - защитават родината си от хора, които искат да ги окупират и избият. Украинците нямат избор - ако се предадат, ще паднат под руско робство.И най-страшното е, че ако руснаците успеят, вероятността ние да сме следващите е много голяма.

99

ами

преди 1 година

Трябва да си абсолютен слепец или ***, за да не разбереш че сащ водят война срещу Русия на територията на украйна, за сметка на украинският народ. Всичко друго е прах в очите на простолюдието....

98

Бай Ганьо

преди 1 година

Имали - дали! Я ся сипи малко газ на мерцедеса

97

Анонимен

преди 1 година

96 .Който ти плаща да пишеш лъжи ще те защити ли в съда . Не вярвам там ще бъдеш сам със себе си.

96

Кеф ми е...

преди 1 година

..да слушам за утепаните ватенки и как ги горят у подвижните крематориуми за ТОР...Те ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ РУСКИТЕ ГАДОВЕ!!

95

...

преди 1 година

То работата е да дадт малко по-модерна техника! Инак се видя, че нито риските танкове стават за война! Нито руските кораби стават за война! За самолетите им все още нищо не може дасе каже тех още не сме ги видели! Само един два видехме и те ги свалиха още преди да направят каквото и да било! Но пък руските самолети много успешно изтрелват ракети по украйна, но се намират навътре в руска територия! Разбирай страх ги е! Та нека америка даде малко по модерно уружие и да свършва таз война!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали НПО опорки под формата на лозунги срещу Русия. Нямате ли мозък да напишете мнение. Да не би да сте неграмотни хора от различни етноси некакви. Едно е сигурно че не сте бг.

93

И ся ко стана ?

преди 1 година

Ама САЩ наистина са готови да воюват с Русия до последния украинец ... а когато украйнците свършат ... САЩ са обещали да продължат войната срещу "Империята на злото" до последния българин ... до последния поляк ... до последния румънец ...

92

Уорпигс

преди 1 година

Само един въпрос;КОГА СВЪРШВА ГОЛЯМАТА ДЕПРЕСИЯ В САЩ???!!!...Който разбрал,разбрал!

91

Анонимен

преди 1 година

Няма вече западни качествени стоки за русия. По рафтовете на магазините има основни продукти гречка, мляко и водка! Ходят с празни джобове на шопинг тур повече за да изплакнат окото! Сега руснаците разпарчетосват част от гражданските самолети Боинг, за да могат да ремонтират останалите. Колко други вносни превозни средства, машини и съоръжения ще се наложи да разкулачат? Ой какой ужаст!

90

АнонимеН

преди 1 година

ФАЩ СА ЗЛО !!!ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОТОЧИ ВОЙНАТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ И ТАКА ДА ПЕЧЕЛЯТ 100-ЦИ МИЛИАРДИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА СКЪП ПЕТРОЛ КОЙТО СЕ КАЧИ КАТО ЦЕНА ТОЧНО ЗАРАДИ ВОЙНАТА!

89

Анонимен

преди 1 година

По оценки на Колин Кал от началото на конфликта са били убити или ранени между 70 000 и 80 000 хиляди руски войници. Бе Кал кажи колко са украинските, руските всеки ден ни го докладваме и ги знаем!

88

така е

преди 1 година

Затова няма да допуснат Тръмп да се върне. Оръжейната мафия сега трупа здраво пачки.