127

терикати кравари

преди 1 година

Тая им е най-изгогната война! Славяни срещу славяни за нищо не струваща тосалетна хартия! А и няма да напрегнат изборите си със ветерани страдащи от посттравматичен стрес!

126

спонсорират троризма

преди 1 година

Предоставените оръжия освен за терор над цивилно население - да се ползват за друго? Имаше само няколко клипчета с руска военна техника за пред медиите - и после само терористични акции на укропитеците!

125

Анонимен

преди 1 година

до OLD ALIGATOR....... Чичо ти САМ не е това което беше вече е никой и тази специална операция го доказва. Трябва да си много сбъркан да мислиш, че Русия ще пусне аванта на сащ в Украйна. Поне не и в този живот и докато го има света.

124

Анонимен

преди 1 година

До ан. Господ ще съди трроловете които пишат лъжи за пари. По надолу има написани конкретни лъжи и инсинуации на основание на откровени лъжи.

123

Анонимен

преди 1 година

И-д-и-о-т-и! Пожар се гаси с вода, не с наливане на масло в огъня. Големи "миролюбци" са. Не е сигурно, че украинците, дето ги трепят, си мислят, че е за тяхно добро. Зельо не го броя.

122

Анонимен

преди 1 година

американците са купили много укр-ка земя(нещо като три Бъл-ии) и затова ще пращът всичко което имат кокато има живи украинци

121

тя

преди 1 година

Войната е Русия- САЩ,Украйна е машата на САЩ !

120

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се допуска крушовица и "умните и красивите" да влизат повече в парламента.

119

OLD ALIGATOR

преди 1 година

ЧИЧКО САМ СЕГА СЕЕ, ЕСТЕСТВЕННО НЕДОСТАТЪЧНО - ДА СЕ ПОИЗТРЕПВАТ РАШИ И УКРИ,ТА КОГАТО ЖЪНЕ И ПРЕДСТАВИ СМЕТКАТА ДА ОТХАПЕ ГОЛЯМ СТЕК(STEAK) ОТ УКРАЙНА, КАТО ИМ НАПРАВИ НЕУСТОИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!...

118

Анонимен

преди 1 година

САЩ предизвикват използването на ядрено оръжие. Щом заради едни западни паспорти да стават слуги на запада украинците са готови на ТСВ !!!

117

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Еrror 404 404 404 40:Путин неможе да попречи на "колективният запад" да върши г'лупости.

116

Еrror 404 404 404 40

преди 1 година

Само предизвикват тез дрогираните янки оня лудналият Пу,тлеер да натисне ядреното копче!Нищо друго!

115

ДА се внимава

преди 1 година

Напомня ме ,че най бедната най ограбената страна в ЕВропа България бе измамена да плати авансово 1 000 000 000$ на частен производител на исключително опасно вредни самолети.. Вижте модел блок 70 и го сравнете с БОИНГ 777 Супер макс..наркомани са предвидили вграждане на черно чумни генератори в новите самолети на САЩ.. В Старите нямат.. Сравнете с ф18 ;ф15 вкл идвали на учения в България..

114

Малкия диктатор

преди 1 година

Путин изпраща руските войничета на сигурна смърт. Американското оръжие е светлинни години пред руското (съветско от едно време). Руснаците останаха без модерни танкове, изкараха Т-62 производство 1962г. А колко самолета и хеликопетери изгубиха в Украйна да не говорим. ''Специалната операция'' дето щеше да приключи за 1 седмица вече половин година се протака а Путин още е до Донбас.

113

НАгла диверсия има

преди 1 година

Вместо САЩ да се бият срещу Русия ето ти решението.. Техния агент в Москва започва война срещу Киевска Русь - Украйна.. Войната се води с цел ликвидация на Украйнскат аи руската съветски армии..Идеолозите на войната съжаляват ,че не са доставили на Киев неонходимите оржия за да ликвидират големия рбой танкове и бронетранспортери вкарани около КИев.. Около дв а дни са им били нужни при наличните стари анти броня натовски оръжия в Европа..

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 "Накрая ще започнат да летят Сатаните и на баба Ванга предсказанието" Ванга беше проект на ДС, с който проссстото население се контролирше с лекота. Руснаците много добре са разучили какво на какво българските шаранюги: на врачки, баячки и леячи на куршум, на "добри съседи" (които пишеха прекрасни доноси, между другото) и на рускини по морето, където са едното .... безплатно обогатявахме фонда на руската "нация", докато същевременно се мислеха за гоУемите "мачовци". :))))

111

Анонимен

преди 1 година

Тази агония щеше да е свършила отдавна ако не бяха краварите и другарката Крушовица да пращат оръжие. Това нее война между Русия и украйна това е война межди Евро гейците и Краваристан. Накрая ще започнат да летят Сатаните и на баба Ванга предсказанието за изчезналата европа ке се сбъдне.

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 "Ние сме възрастни хора ти" Само на години. Възрастните хора не стоят в нета и по цял ден измислят как да пишат лицемерни полуистини, с които да защитават терористични режими.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 "Печатницата им работи с пълна сила..." С пълна сила работят Химарсите. Направо изкарват руските плашоци от дупките, в които са се завряли. Межуд другото, това е първата ГОЛЯМА пратка от муниции за Химарсите. 1500 ракетки за високоточен обстрел. Това са 1500 точни удара по руски командни центрове, оръжейни складове, критична инфраструктура и т.н.

108

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ме съди бе? Да не съм убил 1000 човека? До момента в Украйна са фръкнали 42406 руски глави!