27

питащ

преди 1 година

Боже ти унищожи БСП. Скрий се с арогантните си изявления и не мисли народа който досега е гласувал за БСП за некадърни. До сега гласувах за БСП, но от сега нататък заради теб няма да го направя никога. Освен ако не се махнеш от БСП из...ползвачка такава на власт.

26

teo

преди 1 година

До Анонимен Много си заблуден или хитър ***, че искаш да втълпиш по КОМУНИСТИЧЕСКИ НАЧИН , че *** не е комунистка !!! Тя е комунист под прикритие на социалистите ! До като не се изчегъртат комунистите заедно с тяхната партия БСП-БКП и не се допускат до властта, България няма да се оправи !!! Българино !!!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - Тази е всичко друго , което се сетиш но не и " комунистка" ! Няма вече жив комунист - разберете го веднъж за винаги !

24

Анонимен

преди 1 година

Тази освен че краде , а сега и лъже като за последно ! Хора , НЕ я пускайте повече в парламента !

23

Анонимен

преди 1 година

Комунистът е научен да отрича до край.

22

Еее

преди 1 година

Тая жена колко социалисти отблъсна.и продължава с пълна сила.жена когато да разбие БКП, БСП, но в нейна полза.от оръжия колко милиона взе.е синчето и да живее добре.може да е пълен г.л.у.п.ак но майка лъжа на истинските комунисти и социалистите.

21

Ха ха

преди 1 година

Каза гжа льжа

20

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Палачинката се обърна, а другарко Нинова.

19

модерният ляв

преди 1 година

Кака все някой я лъже.

18

Гери

преди 1 година

Корнело,що не идете в Съдебен спор по Нова .Нивото на всичките ви от ,,промяна"е точно като на участниците там ,поне веднъж седмично да ви гледаме сеира .А бе ей,как може да избирате такива елементари,или и вие сте като тях?!

17

Бай Пешо

преди 1 година

Света Нинова, честната калутга. От нея няма по-непорочна, направо е девица. Тя и за оръжията нищо не знаеше, за управление на БСП и ДПС не бе чувала, за Дилян Пеевски и как става собственик на Булгартабак при нейното управление на холдинга и т.н., т.н. Абе пред нея Дева Мария е за Ада

16

Ох

преди 1 година

Точно ти ли бабет

15

Манчев

преди 1 година

Нинова, никой не може да лъже като теб ! В лъготенето си ненадмината !!!

14

Анонимен

преди 1 година

У лево!

13

другаре

преди 1 година

Дръжте я Корни, тя ще ви закрие и ще бъде възвисена като Жана д'Арк на България. Изберете си я пак, вече два пъти подава оставка и пак я избират. Явно нямате по свестни хора от нея. Явно другите и за *** за зеле не стават.

12

Бунгур

преди 1 година

Корнелия Нинова никога не лъже и никога не е лъгала? Ето,такива политици и трябват на Велика България,честни.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е "новото ляво" насаждано от ЕС и неолибералите в сащ. бсп дб и пп , не случайно дб са с бсп, грешка няма, новите леви които ненавиждат нормалните хора, работещите, ненавиждат семейството и морала. за тях е важно да лъжат и крадат и убиват всеки които не е с тях. 3те неолиберални партии в България - Бсп Дб и ПП

10

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Нинова, вие вече сте пята песен за участие в нов кабинет. Понастоящем сте все още новоуволнена в рамките на кабинета К-К и като такава медиите ви обръщат внимание. След 2-3 месеци ще забравят да ви интервюират, а след 2 октомври ще попълните колоната на х.Генов, Манолова, Капон, Патриотите и т.н.

9

Анонимен

преди 1 година

От Нинова едва ли има по-голям лъжец в България. Единствено Корнелия може да се конкурира с Кирчо кирливия.

8

Анонимен

преди 1 година

Тая лакома сврака още ли я търпят за вожд на партията-майка на всички други? Сменяйте я, че с тая парламент няма да видите вече.