22

Анонимен

преди 1 година

Ти си от тези на които им секна хранилката от Газпром , помниш ли по времето на Станишев , точно ти с какви договори ни зароби !? И как дабре си уреди комисионни от руснаците ! Сега , обикаляш медиите и не спираш да ревеш , защото лично си заинтересован да продължим с доставките от Газпром , за да продължиш да си получаваш комисионните от тях ! Поне не ни подценявай толкова , някои не пасем трева!

21

Нагли медии

преди 1 година

Износиха ли се вече комунистическите лидери,че отново се повтарят провалилите се вече,или трее да забравяме с помощта на веселата лютеница и други вредни храни?Тоя нямаше ли скромна къщичка за има няма 1 000 000 лв?И брее!

20

Отворко

преди 1 година

Гледам много народ се закахърил за този ГАЗ,бе,ама що стоите и когато го има на студено,а?Бай ви Тошо га строил топлофикацията-първо е била на ***,след което котлите на топлофикацията преминаван на Мазут,като Газта сЕ ИЗПОЛЗУВА САМО ЗА ПОДГРЯВАНЕ ПРИ ПЪЛВОНАЧАЛНОТО ЗАПАЛВАНЕ НА КОТЕЛА!Бобокови ще ви докарат и *** ЗА ГОРЕНЕ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ!Останете си със здраве от мен -Вальо Топло претопления от Карибите!

19

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е проруска партия. Тя от Коалиция "Газпром - газим промяната".

18

руубладжийски партии

преди 1 година

Кратък списък на проруските партии:БСП, Атака,ИТН,АБВ, ВМРО,Възраждане...Рубладжии-лидери на партии:Куурнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ах. Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Р.Петков(пикаещият във фонтани),Слави-чалгарят,Грипен Радеф(Решетников),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван),К.Костадинов(Копейкин). Не е случайно, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ? Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Анд.Райчев,Кън.Стойчев,К.Колев,Ж.Георгиев,Вал.Велева, Б.Цеков,П.Блъсков,П.Волгин,Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова,братя Чукови, П.Симеонов,Иво Христов

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да е в затвора, а не да дава интервюта.

16

Анонимен

преди 1 година

Има -излизане от ЕС и противниците на Белене и Южен поток да светят нощес от стълбовете...

15

До 8

преди 1 година

Да, вие сте същите докарали царя на власт, който трябваше за 800 дни да ви оправи. Вие сте същите гласуващи за бялата принцеса, дето се чува само преди избори, я в някой университет, я в някоя клекбутка за цигари. Вие сте същите гласували за Тошко Африкански и Славчо. Да вие гласувахте и за Кирчо и Кокорчо. Вие гласувахте и за пилота, дето за малко да ни вкара в гражданска война. Да, вие ще гласувате и пак и пак и пак. Все някога ще дойде спасителя, нали? Политика се прави с постоянство.

14

абе

преди 1 година

тоя що не е в затвора ?!

13

Демократ

преди 1 година

Има виновните да бьдат сьдениПетков , василев като в правова дьржава

12

Анонимен

преди 1 година

Има изходът е националният интерес не този на Европата

11

Анонимен

преди 1 година

Абе, тоя нали е осъден престъпник, защо е в студиото да дава акъл?

10

Щерю

преди 1 година

Овчаров говори! Бързо вижте къде е Слънцето...

9

Анонимен

преди 1 година

Р.Овч.

8

Анонимен

преди 1 година

Изхода ще го видим само след два месеца. Възраждане като вземе власта ще разберете как сте лъгани и грабени. Ще останете доста учудени от разкритията. Затова всички ги е страх от Възраждане защото знаят че ще им бъдат разкрити далаверите и как са ограбвали народа и държавата. Ще направят всичко възможно да им фалшифицират изборите но няма да успеят. Ние които досега не сме гласували задружно до един ще гласуваме за възраждане. А ние сме много. Повярвайте ми.

7

истина е

преди 1 година

Изход щеше да има ако бяхте го вкарали тоз в затвора ,а не сега да ходи и да разлайва псетата !

6

Анонимен

преди 1 година

Без газ няма икономика.

5

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на Газпром за България.

4

Анонимен

преди 1 година

Тая *** защо го подава на Овчаря? Стабилни доставки в ГаZ-a на Румбата 1 и 2 при бай Ставри.

3

Зозо

преди 1 година

Тоя защо още не е в пандиза? Той подписа с Газпром и плащахме най-скъпия газ в света.