40

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости и щуротии пишете. Ами опасна е, но не за пиене, а при наводненията които стават заради запечатва нето на земята с асфалт, цимент и др. Тя не може да си намери жиците на потоците в земята, щото не може да попие, а седи отгоре. Има цели градове запечатани.

39

всеки ден

преди 1 година

като ви чета статиите, се чудя как съм още жив, като трябваше да съм умрял преди 15 години. Като тея вечни химикали, вдигннаха числото на 16.

38

Антиконти

преди 1 година

Хлъц!

37

Мдаа

преди 1 година

Еми така ще е - всяко *** в найлонче. Едно време продавачката пише на предния сметката с химикалка на амбалажната хартия, после ти сложи сиренето отгоре, плюнчи пръста да отлепи листа хартия в ъгълчето и после ти увие сиренето. До вкъщи хартията е полуразложена от водата. Махаш, измиваш химикалката от сиренето и го слагаш в метална тенджерка с вода или направо в чиния ако е малко и ще се изяде бързо. Нямало хигиена ама не сме умрели да ви кажа. И дъждовна вода съм пил, а сега валят жълти ***

36

Анонимен

преди 1 година

Веднага либерастията да обяви война на водата, водата е виновна за глобалното зтопляне!!!

35

Fool

преди 1 година

До 42 Анонимен. Спокойно индивиди като теб могат да дръпнат по чаша сода каустик и да намалят нуждата от такива химикали драстично :)

34

Анонимен

преди 1 година

То всичко е вредно.Животът е вреден!

33

Анонимен

преди 1 година

Поредната порция "научна простотия " ! Писна ми от длупостите Ви напук ще пию само дъждовна вода и да видим пък какво ще стане - Освен дъждовете от които се пълнят водоемите , снега и той ли е отровен , ще спрете ли да ходите на ски , Вие каква вода пиете - Йде сиктир с лъжите и всяването на психози ! Като ще се мре да се мре и Вие "учените" няма да сте вечни !

32

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената__ А КАКВО ЗА ЕВРОПА ДЪЩЕРЯТА НА ФИНИКИЙСКИЯТ ЦАР АГЕНОР?!

31

…!!

преди 1 година

Пер- и полифлуороалкилови вещества - PFAS са синтетични химикали, използвани в съдове за готвене с незалепващо покритие, като тефлонови ***, както и в дрехи и опаковки за храни и напитки. Все повече се използват във водоснабдяването. Фталатите се използват в продукти за лична хигиена, козметика, както и в преработката на храни и детски играчки.Кемтрейлс:тежки метали-барий, кадмий,алуминий,титан, стронций, литий и др. - затъмняване на слънцето

30

От Вселената

преди 1 година

До 36 Анонимен? Ти знаеш ли от къде идва думата "Европа"? От Орфей Родопееца Канос! От думата "Орфей" от дясно наляво прочетена от египтените. -> Йефро -> Йевро -> Йевропа -> Европа. Първо Европа се е появила на картата на земята между планината Родопи и село Византия преди да стане Константинопол.

29

Видял

преди 1 година

Саудитска Арабия плаща на юса за засяване на небето всяка година минимум 10 милиона долара. Тази година не знам колко са платили за засявка със сребърен ходите, обаче валя в пустинята удави им и козите и агнетата....те не са виждали такива реки от стотици години. Да не се чудите къде е водата. Който плаща има!!!

28

От Вселената

преди 1 година

Миналата година с една прахосмукачка, за по лесно, напълних пластмасови бутилки с вода от един гьол и го дадох по магазините за продан! Оказа се че е, имало даже и опашки за мойте бутилки пълни с вода от гьола!

27

Анонимен

преди 1 година

Доктор Радева казала на Рашков, че водата е само за миене. Дъждовната вода е за чистачите на колите. Някои си мият косите, но е риск..

26

Гадните

преди 1 година

Ханмериканци ни изтровиха всичко с техните химии от самолетите.НЕЗНАМ ЗАЩО НА ПОВЕЧЕТО *** ИМ СЕ СТРУВА ПРОСТО КОНДЕНЗ ХА ХА КОНДЕНЗИРАЛИ СА ВИ МОЗЪЦИТЕ С ТЕЗИ ВАКСИ И КОВИДИ.НЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ ВИДИ,ЧЕ Е ТАКА!

25

Ще спре ли...

преди 1 година

...производството на виски Джак Даниелс, защитени ли са изворите в Тенеси, от които единствено се ползва изворна вода за правене на прочутата напитка. На почивка в Каварна научих за сребърната чешма, от която султана в стари времена е пълнил бъчви за производство на мастика. Сега май не смеят да пият от нея, защото карстовите извори в околността са замърсени. Сведенията на тая статия приемам 50на 50.

24

От Вселената

преди 1 година

Хората се молят на Бога да завали дъжд, че навсякъде е суша, а тия изследователи казват, че дъждът е вреден!

23

От Вселената

преди 1 година

Единствената вода, която не е дъждовна е водата в главите на продавачите на вода в пластмасови бутилки!

22

Анонимен

преди 1 година

Че то ако някой си мисли,че водоемите извират от земята и дъждовна изобщо няма греши!-:)))99%от водата във водоемите е само и единствено дъждовна!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Тия нещо май ни карат да си купуваме вода в пластмасови шишета, за да се разболеем по-лесно.