52

Меркел

преди 1 година

Най строги закони за това че караш пиян НО ЗА ТОВА ЧЕ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ПП НЯМА ЗАТВОР ТАКА ЛИ ?КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩУСТВО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ

51

Анонимен

преди 1 година

язък за мутробизнеса, що пари окрадоха и сега фалит?!? ей тъй като стане начи...

50

Хаха

преди 1 година

ПА ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПП, ХАК ДА ВИ Е!!!

49

аз знам

преди 1 година

ЛЕЛКАТА НИНОВА Я ХВАНАХА В КРАЧКА ЗА ИЗМАМА!!!!ААААААААААА?????

48

Анонимен

преди 1 година

За 6 месеца Петков и Василев ликвидираха държавата!

47

Шнапса

преди 1 година

Много хора се изненадват че ЦРУ прави тайни държавни преврати в корумпирани държави по света като България. В момента Русия иска да завлече България със себе си към ада но се надявам това да не се получи.

46

Джо

преди 1 година

Най-голямата лъжа е че на политиците им пука за бизнеса и за народа. Политическата система в България е порочна от самото си създаване и затова много хора емигрираха.

45

Зозо

преди 1 година

На изборите да изметем окончателно азиатските от/репки в Сибир!!!

44

Зозо

преди 1 година

Тежко, тежко! Вино дайте! ..... Това е положението :))))))))))))))))))))))))))))

43

Гешев е проблем

преди 1 година

Главният Прокурор Иван Гешев чрез бандата си от Пернишки Двуметрови мутри екзекутира неудобни Българи ,забравете за икономика,спасявайте се!

42

зАз

преди 1 година

Само за Шест Месеца КироТ. и К.окорчо изправиха Бг пред тежка енергийна и икономическа криза! Страшно е дори да си представим докъде можха да дакарат държавата ни за Година и Шест Месеца!

41

Лаврентий Берия

преди 1 година

Напълзяха моми-плакалници от всички сектори да ни убеждават колко е тежко всичко! В икономиката - тежко, в енергетиката - тежко, тежко, тежко бате се живее!!! Въобще, много е лоша работата. Нарича се "ново служебно правителство". Правят се едни щабове, едни анализи, едни проучвания и конкурси - сериозна работа! Всъщност, се разтягат едни лакърдии и върви едно нищоправене което ни води все по близо да Русия! Да видим къде ще му излезе края! Ако за газа беше направено колкото е изговорено, ехеее!

40

другарят вицепремиер

преди 1 година

Икономиката е зле , защото Кирил Петков и Василев я докараха до кофите. Сега тия заедно с Ицката Брадатият ( ХР.Иванов) искат да водят борба срещу националната сигурност на България , като се обявяват срещу руският газ за България, който руски газ обаче ще го възобнови народното правителство на Гълъб Донев подкрепен от президента Р.Радев. А тия : Кирил Петков , Асен Василев и Христо Иванов ще носят отговорност за спирането на газовите доставки от Русия и лъжите съчинени от тях за втечнения газ.

39

карачанаков

преди 1 година

Онова ХВЪРЧАЩО нещо дето ни натресе Харвардски ученици,ДБ умници, Крушовски биволици сега ни е приготвило да ни управляват птици ГЪЛЪБ/Донев/ ГУГУЧКОВ,СВРАКОВ и един опулен Пулев

38

Вуте

преди 1 година

До 40 - не Русия е виновна, че Кирчо не изпълняваше договорите с Газпром или че Боко купи осем изтребителя които партньорите не му ги дават. Пфу

37

ами

преди 1 година

сега пак ли Борисов е виновен , има няма за всички проблеми дето ни дойдоха до главите натресени от ПП ДБ И БСП винаги и за всичко беше виновен Бойко....айде сега Промяната да си поеме вината от некадърното си управление , писна ми от некадърници и незнайници да ме управляват

36

Анонимен

преди 1 година

Ще е истинско чудо ако не фалират всички след 8 месеца агония на крадливата коалиция. Никога повече кире, ристе и корнела

35

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

те докараха ПРОМЯНАТА................. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО...

34

Анонимен

преди 1 година

Фалирането на определен бизнес не е лошо. Веднага някой друг ще заеме тази бизнес ниша. Природата не търпи празни пространства. Един заминава, друг идва на негово място. Понякога дори това се прави преднамерено. Ако някой е хвърлил око на бизнеса ти, ще се радва ако фалираш.

33

Анонимен

преди 1 година

Един икономист като почне да ми говори за ,,бизнеса,, значи икономика няма да има. В конституцията пише че всички трябва да сме еднакво важни а не който каже аз съм бизнеса народа да го спасява с парите си. Така беше в края на комунизма и началото на демокрацията . Спасявахме бизнеса . Ние плащахме за да продължат да съществуват фалирали предприятия и това доведе до жанвиденов вариант . Ето на къде ни води тоя .