19

Нов

преди 1 година

РЗИ били заключени да се пазят от народната любов. И памперси за възрастни са им раздали, ако от страх напълнят памперса да няма мазало. А пред входа им защо никой няма да скандира, да им ускори пулса?

18

Анонимен

преди 1 година

У Варната е такава тъпканица в момента, че си нямате идея. По улиците се чуват всякакви езици, а половината коли са с други регистрации. Щурат се насам натам, вечер реват мотори. На повечето места трябва резервация. Днес имах малко ходене по разни складове и часове стоях из задръствания. Не може толкова народ да се следи кой какво прави, а и не е нужно. По добре всеки сам да решава. Ако е по-спокоен, да си слага.

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Днес като,бях в метрото ,и софийските овци бяха с маски(имаше няколко здравомислещи граждани като мен,които бяхме без маска)!!!Та ,никога нема да се освобим заради тези роби!!

16

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има мнго ковид правят си тестове у дома и се разхождат помолове ресторанти и т.н

15

Анонимен

преди 1 година

Че им писна писна им досега работеха просто тъй сега наистина рсботят и се отчитат Не е леко но това е държавна служба не забравайте

14

Анонимен

преди 1 година

И в РЗИ работят хора като нас, и на тях им е ясно, че ги карат да изпълняват безумни заповеди и ги противопоставят на населението нарочно. И на тях им писна.

13

Анонимен

преди 1 година

РЗИ не прави никакви проверки бямат персонал а и да имат се е заключил зад вратите пробвайте да питате в РЗИ нещо не можете Заключени са

12

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има заболеваемост само не мога да разбера защо работетещите в ресторантите не трябва да носят маски за да плюят върху храната ли за клиентите да но за келнери и готвачи трябва да са с маски и то не под брадите и през маската се чува кой какво говори

11

Анонимен

преди 1 година

Мерките и маските обърнаха тренда. Това беше и целта.

10

Анонимен

преди 1 година

Всичко необходимо за периода до 31 август съм си набави,веригите магазини да ме чакат...просто няма да ми стъпи кракът там.Нека да чакат РЗИ да им прави оборот.Ще пазарувам в малките квартали магазини и то ако е нещо супер належащо.Пандемията ще започне през зимата, без оборот,тоест без заплати,а за някой и без работно място...

9

Анонимен

преди 1 година

Откога повтарям, че тая "пандемия" е неспасяема. Измислете нова, изиграйте постановката по-добре и тогава се надявайте хората да изпълняват.

8

whatever

преди 1 година

Защото обстановката се подобрявала, да бе, да. Защото хората бойкотират и защото въведохте мерките при нулева смъртност и нищожна заетост на болниците, понеже няколко човека повече от предишните дни били хванали настинката, която ще изкарат с ден-два леко неразположение и толкоз. Няма ви нося тъпия ***!

7

Сега

преди 1 година

се налага да отида във фантастико! Иначе съм дала игнор на всички вериги, възприемащи ме за уфсъ. Техните заплати зависят от нашите покупки!

6

Анонимен

преди 1 година

Властта е у народа просто защото ние сме многото. Дава ме я временно на разни марионетки, които често забравят този факт и се мислят за богоизбрани. Можем винаги лесно да ги отрезвим, само трябва да сме обединени.

5

Ще го намалят,

преди 1 година

Къде ще ходят, никой не се подчинява на изфабрикувани фашистки "мерки".

4

Анонимен

преди 1 година

Масовият бойкот дава резултат. Разбрахте ли, че никой не може да ни принуди да правим нещо, ако масово кажем НЕ!

3

Анонимен

преди 1 година

Никъде в София не нося "маска", никой не ми прави забележка за това, почти няма хора, които да носят. Вече дори най-заспалите взеха да се усещат какво става с ковидизмишльотината.

2

Анонимен

преди 1 година

Съпротивата дава резултат. Имало смисъл.

1

Напомняне

преди 1 година

Нека наивните доктори, които още слугуват на управниците, докарали ни тази пандемия, да продължават да се молят, за добавки. Поне това ще им остане! А те трябваше да са едни от първите, които да кажат истината за пандемията и ваксините. Но явно парите са по- важни от здравето на хората, според тях. Сега, като им спряха парите, какво им остана?