9

Кочо

преди 1 година

Презастрояването ще помогне на балона да гръмне. Надувайте момчета да стане на парчета

8

Анонимен

преди 1 година

В България определено са доста надути цените на имотите.От 2 месеца в Италия се мъчим да подадем къща доста голяма старинна подсилена и след основен ремонт преди 15 години с много прилежащи части и с над 2000м двор, реклама сме пуснали и засега без интерес минахме през 7-8 агенции но искат на данъчната оценка да се пуска обявата т.е няма никакво търсене а цената е за под 700 евро на кв.м.

7

Бай Хай

преди 1 година

До SharkТова е бойкоикономиката - бетон, хасвалт за цвят и пак бетон. Само това фърфи в България.

6

Анонимен

преди 1 година

До Що така? 1"Нали по цял ден ни вменявате,че при ПП е криза и няма пари за хляб?" Пари ИМАТ само тези, които са натрупали пачките още по времето на бащите и дядовците на твоите радьовски Киро-кокорчовци. За щастие, все още са останали нормални човеци, които нямат нищо общо с "ко...Му...ньо...изма", и вного от тях са с по-престижно и сериозно образование и от твоето, и от фалшивите тескерета на кокорчовците..

5

Shark

преди 1 година

Това сега как да го разбираме, пишете го като хвалба ли, като нещо много положително ли, какво? Това презастрояване на градовете е проблем, граничещ с престъпление и ще има дългосрочни негативни последици. Пренаселване, замърсяване, унищожаване на зелени площи. А не дай боже да стане някое по-силно земетресение. Тези нови сгради ще падат като домино. Питав се защо шефовете на строителните компании не живеят в построените от тях блокове?

4

Анонимен

преди 1 година

А така скапвайте още.от гората после се чудето.что нема валежи а ако има да ви памитат къщурата

3

Анонимен

преди 1 година

В София е пренаселено, има проблеми с канализация ВИК и парно и газовете от колите и тепърва ще е голям проблем застрояването. Проблем и е фалиралото метро за което трябва да се дигнат 3-4 пъти данъците за да се издържа.

2

Хмммм

преди 1 година

В Бургас новострояща се сграда с цена 1700 евро/м3 :) Лудостта удари всеки. Отиваш да огледаш къща и на другият ден ти казват цена с 50 000 евро отгоре. Преглеждаш обявите... търкалят едни и същи вече повече от година. Голяма забава! А някой обяснява, че имало много сделик. Може, но не и в Бургас. Тук само си надуват цените без реално да се продава/купува нищо.

1

Що така?

преди 1 година

Нали по цял ден ни вменявате,че при ПП е криза и няма пари за хляб?Истината е ,че има много повече пари .Бедни са само необразованите