34

Анонимен

преди 1 година

Абе много разбирачи ,всички знаят как и колко ,абе главочи ,повече руски газ в българия не трябва и няма да има ,това е вредно ,отровно ,както искайте го разбирате България трябва да е не зависима от Русия ,а пък вие ако щете се насерете

33

Да

преди 1 година

Само,че на тройни цени същия газ.ДОЛНИ УТРЕПК...И СТЕ ВИ В ЕС И КОМПАНИЯ.СКОРОШЕН РАЗПАД!!!!

32

БАЧКАТОР

преди 1 година

Държава не се управлява с плюене по Русия. Трябва и мозък.

31

БАЧКАТОР

преди 1 година

Напът сме да загубим индустрията на България. Заради невъзможност на фирмите да си плащат скъпия газ. Васил Велев го каза откровено 250000 работници и служители безработни. И срината икономика. Това от умните и красивите.

30

Лъсна истината

преди 1 година

.. че натиска да се подпише нов договор има за цел да премахне всякакви потенциални искове, които България може да предяви като претенции за обезщетение от Газпром по стария. Става дума за един МИЛИАРД и нагоре. Даже не става дума за това дали ще имаме или няма да имаме газ.

29

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРИ ТОЛКОВА ПОСРЕДНИЦИ И ИНТЕРЕСИ НА ПОЛИТИЦИ И ВСЯКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИЙКИ КОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ СПРЕ ГАЗА ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СИ СПИРАТ КОМИСИОННИТЕ И ОТСТЪПКИТЕ В ЦЕНАТА МУ СЕГА СЕ ПЕЧЕЛИ НА ГЪРБА НА НАРОДА. А ТОЙ АКО Е *** НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ДА СИ ГИ ИЗБЕРЕ!

28

Анонимен

преди 1 година

"Правителството Петков е трябвало да завърши връзката през 2021 година." ХАХАХА - че то тогава беше сформирано правителството, след сто саботажа от Славуцата. А когато започнаха да задвижват откачането от Газпром, ги свалиха руските агенти пак в лицето на Славуца. Да казваш, че едно правителство е трябвало да завърши връзката в първите дни на мандата си, когато още не се знаеше, че ще има война, е меко казано мал....мно

27

Анонимен

преди 1 година

правителсвата са биле против народа си - НЕКА РЕФЕРЕНДУМ ДА РЕШИ ОТКЪДЕ ДА КУВАМЕ ГАЗ Всеки депутаи и член на правителсвото трябва да испълнява волята на народа а не ам -те банкири

26

до 27

преди 1 година

До Анонимен ха хааааа ха

25

Анонимен

преди 1 година

До До 22/23 "За мен национално предателство беше да скъсаш връзка с Газпром" Ние не сме късали връзката с Газпром: продължаваме съвестно да си плащаме по договора, а те ни спряха едностранно газа. А ако някой се опита да извъши националнонто предателство, за което писах, ще бъде СЪДЕН.

24

Киро Тъпото

преди 1 година

*** съм, но ви оформих! Целта е постигната! Фирми на наши хора ни продават руска газ с 30% по скъпо и трупат пачки, но не клекнахме на Русия! Честито на балъците!

23

Анонимен

преди 1 година

"След много перипетии вече имаме диверсификация"Аха, продължаваме да купуваме руски газ, но не от Газпром, а от емнайсет посредника на 2-на цена. Това е диверсификация на практика!

22

До 22

преди 1 година

За мен национално предателство беше да скъсаш връзка с Газпром ,без да си подигурил алтернатива на сходна цена.

21

Зозо

преди 1 година

На изборите да изметем окончателно азиатските от/репки в Сибир!!

20

Анонимен

преди 1 година

Румен Овчаров бил казал, че "нямало друг начин, освен да платим на Газпром" :)))) Щом и тоя вече ОСЪДЕН експерт на БСП включиха към хора с искащите нов договор, значи работата е станала много напечена за Газпром. Помнете ми думата, Радевите слуги ще се опитат НА ВСЯКА ЦЕНА да подпишат нов договор (или анекс към стария) което да премахне претенциите ни към Газпром. НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО се готви пак, този път с цена 1 милиард и нагоре ....

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 "Те така или иначе няма да се връщат към Газпром и спора ни е излишен" Всички Радеви слуги плюс всички експерти дръжно вият как не може да не сключим нов договор с Газпром, тъй че тва "така или иначе" е пълен фалш. Спора ни е излишен да, ясно е, че целта на руските слуги в България е в момента да оттърват Газпром от един един милиард долара загуба, която ще трябва да плати на България. Затова така натискат, щото ще се окаже, че колкото и скъп газ да купуваме, ще го плати Газпром.

18

Българин

преди 1 година

А цената? В пазарната икономика няма липса, а има цена. Като скочи още веднъж двойно и газ ще има, но България ще фалира.

17

Анонимен

преди 1 година

До номер 16:"Ако".Те така или иначе няма да се връщат към Газпром и спора ни е излишен обаче Киро с лека ръка е рискувал ние да плащаме 1 милиард,за да сключва сделки с комисионни...Закопахте ни държавата бре!Господ да ги накаже.

16

Анонимен

преди 1 година

На каква цена е газта бе сяндур. Парното вече неможе да се плаща. Свалих радиаторите и качих от мазето на деда ми кюмбето. Ще чадим с гуми щото са без пари. Евтините дърва на Крушовица вече ги продават на 180 лв за кубик. Кой е тоя дето ще си купи такива дърва. Ще чадим с гумите зимата и ще вали черен сняг от саждите. Върнаха ни в каменната ера технатамакяугазодебна.

15

Опааааа

преди 1 година

До 14 "Не си разбрал.Нас ще съдят за 1 милиард,а не обратното" От статията: "Ако обаче го спечелим, в този случай "Газпром" трябва да ни платят всички щети и, съответно, пропуснати ползи от това, че не са ни доставили газ"