32

Анонимен

преди 1 година

До 17 Читател - "Ужасна смесица от глаголни времена - нищо не се разбира." ... Google translate толкова може :) Да не мислиш ,че "авторката" си е направила труда да прочете преведеното и да го редактира ? :)))))

31

7+

преди 1 година

Неграмотно преписана статия

30

Анонимен

преди 1 година

Поредната статия-ужас от .....***.Направо е записана от канал HISTORIA...

29

зеленски

преди 1 година

Никаква опасност, ако има бело нема проблеми. Зеленски знае най-добре. Както и калашниците, които окрадоха нашите шапкари в началото на промяната. Контрола в соца отлично го знаем. Сигурно могат да ги намерят в ибей и олх ако наистина искат.

28

Анонимен

преди 1 година

Ще ги намеря и ще ги взривя на запада хахаха

27

Щерю

преди 1 година

Ако откриете атомна бомба - не я мушкайте в огъня, под казана, в който си варите лютеницата! Домашната лютеница е вкусно нещо и не е за разхищение...

26

Анонимен

преди 1 година

Представляват ли опасност? --> Не! За какво да ги търсят тогава?!

25

Да допълня...

преди 1 година

Няма време да четем този роман. Трябва да се работи.

24

2LOOP

преди 1 година

До ЧитателЕми, то не може да превеждаш от английски, като не знаеш български!Защото " авторката" е просто"копи-пейст", да не мислиш, че е измъдрила горния шедьовър?Аз отдавна спрях да следвам днесбеге,само че, понякога ми излизат случайно в новините, зачитам, отчитам познат "стил",поглеждам - ***. Смех. Сигурно е гадже или дъщеря на собственика, та я пробутва.

23

XuTbP5bP

преди 1 година

"Няколко атомни бомби са изгубени по света: Представляват ли опасност?"Не чак такава, колкото "умовете" в тая редакция...

22

Анонимен

преди 1 година

"Няколко атомни бомби са изгубени по света: Представляват ли опасност?"_____Сериозно ли ми задавате този въпрос?

21

анализатор

преди 1 година

Само няколко? ХА-ХА-ХА!

20

Реалист

преди 1 година

Хора, които смятат, че аз съм простотията на България всъщност защо лъжат?!За да живея зле аз цял живот ли?!Някои хора искат аз да живея зле и да бъда убит, но тези хора вероятно са чумата на България, заради която България е зле за българската нация!Общо взето трябва оправия в позитивна посока!Аз кога ще живея живот ?

19

Реалист

преди 1 година

Хора които са твърдели, че аз съм болен, нека да си докажат твърденията!Всеизвестно е че повечето лекари в България всъщност са мошенници!Манипулират своите пациенти, има за какво !

18

Ха-ха

преди 1 година

Комшията снощи ме пита какво търся. Отговорих му, че си търся двете атомни бомби и не мога да ги намеря. Бях ги оставил в мазето до кацата със киселото зеле, ама сега ги няма! Утре ще търся и в гаража и на тавана!

17

Читател

преди 1 година

Ужасна смесица от глаголни времена - нищо не се разбира. С тази "статия" дълбаете дъното. Май и този сайт ще спра да чета... отказал съм се вече напълно от 2-3 наши новинарски сайта, остават още 2-3 и приключвам с "беге" новините...

16

Нека има мир!

преди 1 година

Няма да е лошо украинците случайно да ги намеря. Може и 20 съветски. На тях и без това им се полага да бъдат ядрена сила. И войната много бърже ще приключи.

15

Бай Тъпчо

преди 1 година

Ще ме хванат за мъртвеца аз да чета толкоз бе... Ама едно време имаше един филм - "Денят в който рибите изплуваха", и беше таман за такива работи, и по чиста случайност, пак американски.

14

До м

преди 1 година

"Четох ,четох и накрая се отказах ,без да я довърша. Много дълго бе..." На г-жа Христова превода винаги е една "мътна работа"!

13

Анонимен

преди 1 година

Но молекулната бомба е по яка от атомната, малко кофти звучи ама не са бъркайте