83

Нео

преди 1 година

Вие докато го намаляте с 1- 2 стотинки на седмица то пак ще се вдигне това е номер селски

82

Анонимен

преди 1 година

Путинягата започна да избива украинци в Украйна и цената на горивата се вдигнаха като на война, отблагодарете му се подобаващо!

81

Анонимен

преди 1 година

Пак ще ви го кажа докато сме *** на запада само лошо ни чака. Сменете платната и вятъра и всичко ще си дойде на мястото.

80

Анонимен

преди 1 година

До ***-о КироИ какво си мислиш,че ако се върне Джипко Бибитков горивата ще слязат ли?

79

Анонимен

преди 1 година

Дчия, рено, ситроен и пежо били коли.... ти луд ли си? Всяка друга кола е по- хубава от френските. Сигурно и хавал е по- добре от френските. Карам само немски коли.

78

Анонимен

преди 1 година

Прогнозата на Терзиев е нещо от рода на;*** нахрень,стой на месте.Много успокоително.

77

Анонимен

преди 1 година

Да очакваме ли поевтиняване на храните

76

Доц. Пеев

преди 1 година

Костадинов Премиер, Цончо Ганев Министър на отбраната! Да живее България!

75

До 96

преди 1 година

Колега,копейката много се обезцени,сори...

74

Стамат

преди 1 година

За Бога братя, не купувайте! Гласувайте за Възраждане!

73

Къде

преди 1 година

е оня с юмручето да се намеси,да не би да е на полети?

72

да ама не

преди 1 година

преди време като беше цената под 100 долара, цените бяха около 2 лв. По време на тъпата ковид пандемия цената за барел беше на минус, обаче нашите тогава викаха - ние ги купихме на високата цена и за това няма как да ги намалим. После като ги купиха на безценица викаха - ама то сега барела струва еди колко си. Ей така се става милиардер, аре да си тът м...

71

Анонимен

преди 1 година

Къдее това гориво под 3 лв бе сеяндур. Сигурно го продават у стърчипатка видинско или у горно нанадолнище или у левуново. Тоя Живодер от къде зарежда от на макясипичката ли. У нея сигурно е под 2 лв горивото. Така е когато офцете си избират сеяндури от седенките. На тези избори Възраждане ще вземе власта и тогава ще разберете колко сте лъгани и крадени.

70

Бау

преди 1 година

До до 82 от касиеркатаИ като не пише грамотно, ти как разбра какво казва касиерката, бе, главоч!? Аман от начални учителки и тук! Измислили сте една обременяваща и излишна граматика и не ви ивтересува семантиката, а само гледате някоя запетая да не ви избяга! Това ли Ви е свободата на словото!? Не сме на изпит по писане, нито на симпозиум и доклад! Съберете се такива осторожни мислители, цербери на препинателните точки в някой сериозен като Вас сайт и там си пишете грамотно и празноглаво!

69

Бау

преди 1 година

Оместно е, да се използва тази система за определяне на данака! Заредил си един път на месец - плащаш съответно! Но, ако зареждаш всеки ден, значи мърсиш и рушиш постоянно - плащащ повече!

68

до 82 от касиерката

преди 1 година

Понеже си заядливко и правиш забележки на другите. Изречението се запачва с главна буква, пред че винаги се слага запетая. Две груби грешки в едно изречение.

67

Ron Burgundy

преди 1 година

Отстъпката от къде идва ???? От Марс ли?Нали всички ние я плащаме. Какво се радвате , ***

66

до 77

преди 1 година

Много сложно пишеш той личи си, че няма капацитет да те разбере. Категоирия марка все едно и също за него.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 - не знам как ти дават да оперираш с пари, но от начина по който пишеш множественото число на бензиностанция... работодателите ти не ги чака нищо добро...

64

Това е

преди 1 година

Откакто Кирчо,кокорчо и Ленка ги няма във властта цените на горивата паднаха с 15 %! Ей такава промяна искаме и дано повече няма тъ-пи гал-фони да вярват,че тия тримата кре-тена ще направят положителна промяна!