194

Ама рабира се

преди 1 година

че няма нищо тревожно! Може малко да ни е тъмно и студено, ама , ай сега, кво па толко! Нали сега ни е гирещо, нема угодия, ей!

193

Анонимен

преди 1 година

Интересно

192

Откачил

преди 1 година

Десет статии с различен рефрен...тежки времена идат....бизнесът ще фалира.... накрая....излъгахме ви ....няма проблем. Има или няма?

191

Анонимен

преди 1 година

Няма по-продажно племе от българското, винаги робува на някой друг ! Но по-страшното е че го прави в името и за доброто на БГ ! А когато това са и политици , свършени сме! Хайде Василев , стягайте се , поправете си грешките и този път , наистина свършете работата си! Защото ми омръзнаха ,старите крадливи и продажни мафиоти, да ми диктуват живота и да ми казват, че све някой друг е виновен че сме бедни !

190

Анонимен

преди 1 година

Това изказване само показва, че този живее във фейсбук. Ако пак му харижат държавата да се упражняват с Киро, сме не за е. , ами за трепане

189

Така е ..

преди 1 година

И президента не ви иска Василев. Вас и БСП.

188

ъхъ

преди 1 година

Значи кокорчо каза, че сме първи в ЕС по индустриално производство. Бааах маа.му. И при нас рецесия няма, а инфлацията даже намалява. Този или е много самотен и лимките му са превъртели, или България е на друга планета.

187

Анонимен

преди 1 година

До202 ком.Абе ти вярваш ли си , аз не искам да имам нищо общо с руснаците ! Държа БГ да остане в НАТО и ЕС ! Предпочитам цивилизацията , пред алкохолезираните и войнолюбиви, тавариши !И ако обичаш не пиши от името на народа , явно ти си част ,но от друг народ !

186

Анонимен

преди 1 година

Този "красавец" все едно,че живее на Олимп и от високо ни облива с божествена амброзия за красота,спокойствие и всичко окей! Но ние,народът сме тези,които Киро- Кокорите натресоха в тресавище от кризи и скандали! Ние сме пред галопиращите цени,непосилните сметки и мизерна безизходица! Българомразците причиниха огромни страдания на народа ни и вместо да се заврат в дън земя,имат наглостта да дават акъли! Да бъдат проклети за всички мерзости,които причиниха на РОДИНАТА и НАРОДА ни! Вън от властта!

185

вицепремиер русофил

преди 1 година

Абе Василев , ти си престъпник. Кога Българският народ е искал да е в Нато и западния свят- някой попита ли Българския народ къде иска да е . Защото 95 % от Българите искат България да бъде с Русия - това е доказало не едно социологическо проучване и Асен Василев подменя волята на България. Ето според колежката му - бившата вицепремиерка Калина Константинова България трябва да има развити отношения с Русия и Газпром, като е необходимо руските интереси да се отчитат в българската политика.

184

Анонимен

преди 1 година

Така е Василев , но в тази държава има много заблудени хора , които раболепно повтарят като мантра ,глупостите на лидерите си ! Всички партии от статуквото и от Възраждане , плащат луди пари на *** , които да ни промиват мозъците ! Но когато има самостоятелно мислещи хора , трудно могат да им повлияят ! Надявам се отново да дойдете на власт и да си свършите работата , която бяхте започнали ! Крадците отГЕРБ иДПС имат много да ни обясняват , защо сме най-бедни в ЕС от години ?

183

Анонимен

преди 1 година

ДОБРЕ, ВЕРВАМЕ ТИ, че ситуацията в енергетиката не е тревожна, НО АКО през зимата нямаме ток и газ тебе ще те сложим в казана да те стопим за мас и С ТВОЯТА ЛОЙ ЩЕ СЕ ТОПЛИМ ПРЕЗ ЗИМАТА, АКО ЛЪЖЕШ

182

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да се разпадне. Според теорията на циклите след 10-15г Русия ще бъде лидер на новия свободен от паразита САЩ свят. САЩ ще се превърнат в страна от 3-ия свят с преобладаващо латинско и афроамериканско население.Генетичният състав на населението на САЩ ще ги провали. Старците Байдън, Пелоси до 10-15г ще са при Създателя.САЩ настъпиха мотиката с мерака си да господстват над Черноморския басеин.

181

Анонимен

преди 1 година

Само не кадърници могат да издигат с вот нека дърници на власт. На ПП отдалече им личи, че са въздух под налягане. Де да ставаше от тях сгъстен газ!

180

Мара

преди 1 година

Колкото и да плюят тролчетата Пеевски си е дал задната част под аренда на американците и ще изпълнява техните команди. "Союз нерушимъй" и Русия ще се разпаднат поради некадърност и по стара традиция.

179

Петров

преди 1 година

Изборите са нагласени и ПП ще спечелят. Така че гербаджиите и бесепарите могат да ходят за риба или просто да се самозадоволяват вкъщи на 2 окт.

178

Анонимен

преди 1 година

Бре, тоз златен гьол наистина е бил златен - уж го спряха пък още колко платени mpoлчета се пънат тука да плюят ПП ! Дали ще останат кинти и малко мозък да им присадят или всичките ще отидат за mpoлене ?!

177

Анонимен

преди 1 година

Този само това изказване да вземеш се вижда, че е патологичен лъжец като Петков. Нямало да има рецесия, нямало проблем с енергетиката, ало? Тия на Марс ли живеят? Цял свят говори за това, а те се правят, че нямало такъв проблем.

176

Анонимен

преди 1 година

За вас ще гласуват само тези дето им платите и дето минават под дъгата нали ти си им водача. На киро баща му ги събира под дъгата. Цветни пеерееееаси. Видяхте ли къде са шкембе войвода скатажията и магарешки при тях ще отидете да им правите компания.

175

От Вселената

преди 1 година

До 191 "До от Вселената" Аз съм потомък на Зевс, Орфей, Дядо Коледа и синовете му Болг и Брем. Потомък съм на Александър Велики. Потомък съм на Исус и Диана, на всички Римски Императори, Спартак, на Рода Дуло по цялата Земя, на Пайсий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Петър Дънов. Потомък на Цялото Бяло Братство на планетата Земя!... и не си спомням някой от тях да е пиел Хапчета и ходил на Лекар! Пиели сме Ракийка и вдигната високо за Здраве - чаша с Червено Вино!