29

Анонимен

преди 1 година

Следва: Всяка класна стая с лека картечница и гранатомет.

28

Анонимен

преди 1 година

Какъв сейф бе оръжието трябва да е забучено на препаска през тумбака

27

Анонимен

преди 1 година

От оръжия в сейф има полза само ако се знае предварително датата и часът на нападението, в противен случай файда нема, докато ги извадят от сейфа поне 20-30 души ще са дали фира.

26

Да на оръжията

преди 1 година

Само така! А тук защото комунделите са забранили оръжията всеки ден четем за убийства от страна на бразилопитеците!

25

Анонимен

преди 1 година

Оръжията трябва да са в свободна продажба навсякъде ако отговаряш на определени изисквяния цвят на кожата ръст ниво на образование и тн.

24

Анонимен

преди 1 година

Варварска работа.

23

Рейгън

преди 1 година

Анонимен 21, струва ми се, че не сте обмислили добре твърдението си. Според Вас, оръжията само за това ли се използват? Ако е така, защо изобщо са нужни? Но какво да правим с: престъпниците; насилниците; агресорите; властолюбците; психопатите; чуждите нашественици; религиозните фанатици; екстремистите от всички видове; бесните кучета; вълците; мечките-стръвници; лъвовете, тигрите, леопардите и др. хищници; всякакви други опасни зверове, вкл. и двукраки? Те дали ще станат кротки агънца?

22

999

преди 1 година

Явно не правите разлика между режим за притежаване на оръжие и режим за носене на оръжие.

21

Анонимен

преди 1 година

Как ще ги стигнем американците?!

20

1

преди 1 година

В статия пише АР 15, а на снимката АК. Не е лесно да си т.ъп. но явно е задължително, за да работиш в този сайт.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви разумни причини народа да притежава оръжия от какъвто и да било тип. За какво им е? Бунтове ли да правят, или да се избиват помежду си?

18

Рейгън

преди 1 година

Най-доброто решение! Мога да гарантирам, че в тези училища повече няма да има такива инциденти. Само въоръженият човек е свободен човек, защото може да защити себе си, близките си, собствеността си. Всякакви левичарски глупости за забрани са всъщност параван на властолюбците, които искат да изземат оръжията от народа. С което дават предимство на престъпника, който никак не се съобразява със закони и забрани (иначе не е никакъв престъпник...).

17

Д-р Исня

преди 1 година

Скоро ще узреят и за бутон под бюрото на даскала, който при натискане взривява сградата и така всеки терорист ще бъде ликвидиран на момента от взрива.

16

До сайга

преди 1 година

Компенсатора е ясно видим на снимката горе

15

Сайга 12

преди 1 година

До Анонимен 16 Знам, знам какво си казал. И от кога Тигъра на Драгунов е с наполовина по-къса и различна по форма полуложа? И тъй като е в калибър 7.62/54 къде отиде едно такова леко комперсаторче за изпреварващите газове? E, нищо против нямам да дебатирам с някой който разбира, но ти не си такъв. Със здраве!

14

До сайга

преди 1 година

Казах вариант на драгунов който се казва Тигър и е гражданска версия.Че си неграмотен е ясно.

13

Анонимен

преди 1 година

Супер логика..... сулю и пулю има право да носи оръжие после що имало стрелби. И какво правим ние...раздаване още оръжие. Краварска му работа

12

Сайга 12

преди 1 година

До Анонимен 11 Обикновено не си давам труд да ограмотявам някой, ама все пак...Та викаш това на снимката било Драгунов!? Хайде обълни внимание на дължината и формата на полуложата, а , и ако искаш разгледай по-внимателно дулото.

11

Анонимен

преди 1 година

Убииствата не е нужно да намаляват.Но в една нормална държава тоест в така която всеки има равни права включая и правото на самозащита трябва убииствата при самозащита да надвишават по възможност многократно убииствата при нападение.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма да се изненадам, ако в Пиндостан кажат, че трябва да снабдяват с пушки и детските градини. Въоръжавай до зъби, за да намелеят убийствата.