28

нещо се

преди 1 година

разгащиха щот Путин ги нахъсва, ама да не ядът хурката пак

27

Албанец

преди 1 година

За Косово не се притеснявайте Ние до последния Албанец си знаем че Косово е вторият щат от САЩ (Съединени Албански Щати) Оправете се със Македонците и си вземете вашето за да си вземем и ние нашето (третия ЩАТ).

26

Анонимен

преди 1 година

Вучич е откачен. Собствените му генерали му казаха да не се занимава с Косово, че НАТО само това чака да им набие канчето, той обаче се мисли за световен диктатор.

25

Анонимен

преди 1 година

До Четете "и тогава България ще стане развита страна и ще си върне Македония." Притрябвала й е на България Македония. Какво ще я правим? Пълна с промити мозъци, които мразят българи, и с които не можеш 5 приказки да размениш нормално, стане ли дума за националност и идентичност. По-зле са от сърбите, а те са МНОГО зле в това отношение.

24

Четете

преди 1 година

Предсказано е, че Сърбия ще признае Косово, Сирия ще падне, Русия ще загуби изтока в полза на Китай и тогава България ще стане развита страна и ще си върне Македония.

23

Анонимен

преди 1 година

Косово е за Сърбия това, което Македония беше за България: инструмент за манипулация на страната от Москва.

22

Всеки народ

преди 1 година

За заслужава съдбата. Сега сърбите продължават да ги надъхват с фрази от типа на :::Сърбия е Косово, Косово е люлката, Няма да дадем на НАТО нищо....след 20-30 г. когато израсте новото поколение , дори и родителите му да го възпитавт в този дух---ще се чудят защо не са били в ЕС и какво са правили с Империята на Злото - Русия. Ние смче на същия хал--копейковци,радев и янев---срам за поколенията ни.

21

Анонимен

преди 1 година

До 20 Щом не си разбрал какво пише в пост 15, това наистина не е ничий проблем освен твой.

20

До анонимен 15

преди 1 година

Персонален е, защото те бяха там по договор като частни лица, както многото берачи на цветя, болногледачи и т.н. Не ги е изпращала държавата там да вършат някаква държавна работа.

19

Анонимен

преди 1 година

Кремъл определено трябва да наема по-качествени ....

18

Анонимен

преди 1 година

15 напротив, беше си персонален, сина на Кадафи помогна. Което пък е срам за теб като грантаджия тип дансwithme и wannabe агент в тайните служби.

17

Анонимен

преди 1 година

Косово не е държава и разни чиновници на оон се правят че го управляват с резолюции като резолюция 1244, което означава, че отговорен за администрацията в Косово е специалният представител

16

Анонимен

преди 1 година

Айде да започва таз война стига сме живяли в мир, че от този рахатлък го обърнахме на пир.

15

Анонимен

преди 1 година

До 10 "А и въпросът беше персонален само за 6 български граждани." Въпросът е медиците ни в Либия НИКОГА НЕ Е бил "персонален", тъй като обвинението не беше на базата на факти, а беше част от операция на Либийските тайни служби. От тази гледна точка, отхвърлянето на обвинението беше въпрос на премахването на мръсните ръце на режима на Кадафи от чуждестранни граждани, а това не е "персонален за 6 човека въпрос".

14

Анонимен

преди 1 година

*** много рано си се надрусал и си почнал с либеращините и номерата тип тролски измятания плашила и нападки. Саркози го съдиха, може и вече да е в затвора. Тукашните *** разправяха че жена му помагала и алабала. Но не е така. Просто защото в Либия като бивша италианска колония Берлунскони имаше повече влияние. Но ти откъде да знаеш." Грамотността" ти пречи. Умнокрасавщини на преден план, нали?

13

Анонимен

преди 1 година

До До анонимен 4 "Тогава България беше в съюза." Умирам от смях как драпате да се докопате до нещо, което дори няма значение. ЕС може да посредничи и между марсианци и други извънземни, ако двете страни приемат посредничеството му.

12

Анонимен 6

преди 1 година

Тогава нямаше териториален спор, както и за официалните документи. Сравнението не е подходящо.

11

Анонимен

преди 1 година

До Чичо Верно? Не знаех, че между териториите на една и съща държава има гранични пунктове, полиция, различни административни и управленчески структури и т.н.

10

До анонимен 4

преди 1 година

Тогава България беше в съюза. А и въпросът беше персонален само за 6 български граждани. Цялото население беше засегнато само толко, че трябваше да плаща санкциите.

9

Ельоменат

преди 1 година

До Чичо, а ЛНР и ДНР какво е бе морж?