7

до 6

преди 1 година

хвърляхй се през панелката, не си поставяй условия

6

синя приказка?

преди 1 година

ЛеWCkи тая година зад двете ЦСКА та, както е сега! Дано не влезат в 6 да не берат срам, какго успяха миналата година и не браха срам!!!!! Радвам се, че биха гърците, може и онзи селски отбор да елиминират, но дупе да им е яко, ако влезат в групите. Как само ги млати онзи лимасол ли кво беше 7-0 РЕЗИЛЛЛЛЛЛ!!!! Ако бях левскар, щях да се хвърля по влака.

5

X

преди 1 година

Колко жалко е да си припознавач с тире и от цесекарско село '48! Жалко за всички истински "чорбари", които са реалисти и знаят, че техният любим отбор и вечен съперник на ЛЕВСКИ, фалира преди няколко години! Има, има още люлякови нощи в Борисовата градина ;). Поне засега. Жужето скоро ще спре да налива обаче... Злобата е безкрайна, че елиминирахме ПАОК и тази година сме ШАМПИОНИ! Запомнте това!

4

Анонимен

преди 1 година

Бербатов ще организира национално селско първенство. Алтернативно.

3

Супер драма

преди 1 година

Спартак-Колиби-Подуене бие със зор директен съперник за предпоследното място в шампионата.А, забравих,съдиите им помагат,е значи се борят за тройката ! Само червеното тире да не завърши пред синьото тире,че тогава ще е позор за Гара ПодуЯне !

2

Менте

преди 1 година

Къв е тоя Роналдо?! Поредният имитатор-менте!

1

HeinrichHimmler

преди 1 година

Браво , бутнаха ги колкото можаха да вкарат поне един гол. Оставка на перуката. Губтолът е заложник на олигарсията и на едно 40-годишно приятелство както каза Сираков като гласува за перуката на конгреса!