117

Анонимен

преди 1 година

До ДО НАРОДА __ НА КОЯ БУДКА ГИ ПРОДАВАТ?...

116

Анонимен

преди 1 година

До Augusto Pinochet __ ХЕЙ АУГУСТО ТОЛКОЗ ЛИ СИ ПРО-ЗД?! НЕ ТИ ЛИ ИДВА В УМА, ЧЕ ВИНАГИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП СЕ ПРЕДШЕСТВА ОТ ДВУЦИФРЕНА ИНФЛАЦИЯ!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Още затваряне и малко санкции със сигурност ще разкажат работата на инфлацията

114

ДО НАРОДА

преди 1 година

ЗА ИЗБЕГНЕТЕ ИНФЛАЦИЯТА КУПЕТЕ СЕГА КРИПТО - АДА, УНИСОАП, ЕТН. ДРУГО - КУПЕТЕ АКЦИИ НА ЗЛАТОДОБИВНИ КОМПАНИИ ИЛИ ЕТФ НА СРЕБРО ИЛИ ЗЛАТО.-

113

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТОРИЯТА - ВИНАГИ КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО Е БИЛА БСП ВИНАГИ Е ИМАЛО ДВУЦИФРЕНА ИНФЛАЦИЯ - ТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ИНВАЛИДИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА РОДЕНИ ДА КРАДЪТ И ЛЪЖАТ- НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ!!!

112

опетков

преди 1 година

До анонимен 116 Значи дъртите ти били виновни. Гласували за БСП горките. Тези дърти сега бяха основната опора на СДС. А вие младите нямате грам мозък в кратуните, забити в телефоните. Не можете офца от куче да различите, също като новия ви кумир лъжлив Киро.

111

опетков

преди 1 година

До До 120 Деветте милиарда не са на Севда. Най-упоритият им търсач е Никито Василев, неосъществения министър-председател. И да, 9те милиарда не са химера, а и кокорчо не е отрекъл за харченето им. Представи пред парламента една фалшива бележка с умишлено прикрити данни в нея, които бяха разобличени от бизнеса. Там твърдеше, че е дал 3 млрд за помощи за бизнеса, а се оказа само 1 млрд. И другите харчове ги беше написал на едро, на едро, без детайли.

110

Газ у Германия

преди 1 година

В ЕС се наблюдава и трицифрена инфлация. Газа и парното в Германия се повишиха със 185 %. В най-развитата страна в ЕС, сметнете тук в нашата клоакъ какво е и какво ще е...

109

Анонимен

преди 1 година

НЕ ОБИЖДАЙТЕ НСИ, ТЕ СА САМО СПАСИТЕЛЯТ ДОБАВЯЩ ЗАХАРЧЕ В ЦИАНКАЛИЯ НА ИНФЛАЦИЯТА!!!

108

Анонимен

преди 1 година

Миналата година купих пелети за отопление през зимата за 450 лв за тон.Сега ги купих за 935 лв за тон.Колко е инфлацията а?!

107

Анонимен

преди 1 година

Те нека си пишат аз по джоба си виждам колко е инфлацията-30% и горница даже.Средно европейските им глупости не ме интересуват.

106

Анонимен

преди 1 година

Миналия юни сключих договор с "Овергаз" за 34 ЛЕВА/mgh, сега сметката ми е 299 лв.! Е, това 100% ли са, или ДЕСЕТ пъти по сто? Дано не срещна из махалата тлъсто-гушливото девойче Кокорка, че ще я гушкам-задушкам от вreath-taking либофф!

105

fafa

преди 1 година

Газ +1000 %, горива +50%, храни +30 %, лекарства между +20-40 % , строителни материали мин 15-20%.. как по дяволите ... инфлацията не е поне 25 % . и това е от напечатаните пари за короната.. това с русия и украйна ще х1.5 на сегашно

104

Анонимен

преди 1 година

Другаре, ПП ли направи инфлацията или ЕС? Във ВСЕКИ случай, ВИЕ сами сте си виновни и дано измрете тази зима от студ и глод...

103

До 120

преди 1 година

Това за 9-те млрд е опорна на Севда. Никой не ги е потвърдил.

102

9 млрд

преди 1 година

По 9 млрд *** месец се крадеше при правителството на Петков. Реално ние се сринахме с 54 млрд лв за 6 месеца жълтопаветно крадене!

101

Анонимен

преди 1 година

За 6 месеца ПП Подмяната разруши напълно България, как ше си възстановим сега държавата от крадливото и корумпирано управление на Петков и Василев?!

100

Joko

преди 1 година

Някой може ли да обясни какви ги дъвчат разните му институти в iБАН ?

99

Анонимен

преди 1 година

По-големият проблем са дебеловратите бизнесмени на Прокопиев, овладели Буджака, стъпили на Калина Андреево, завзели соларните паркове и аков ли не още!

98

анонимен

преди 1 година

До Стига фейкове Ами точно заради вас, пенсионерите, които ходите да гласувате за тези, които ви обещаят повече, младите живеят зле. Години наред гласувахте за БСП дето при Жан Виденов раздаваше на калпак и ни доведе до инфлация 3000%. Сега се каните да гласувате за ПП, които освен че са некадърни, са и лъжливи и също са по раздаване на калпак без да правят сметка. Донякъде ви е простено, сигурно забравихте края на 90-те , дали заради склерозата, дали по някоя друга причина.