7

ББ

преди 1 година

До Анонименаз ограбеният и тровен Българин моля САЩ да изпратят свой служители на Капитан Андреево,ЕС работи с мафиотски структори закриляни от ЕНП и г-н Вебер,персонално..нееднократно е оказвал натиск на БГ избирателите да гласуват за мафиота борисов..приятели САЩ го знаят..време е да се спре лъжата ЕС ценности!фалшивият евроатлантизъм зад който се крият,обслужващите путин..приятели САЩ са в правото си да откажад да ви защитават..сами се предавате!спрете лицемерието и алчността,накажете в-те

6

Анонимен

преди 1 година

САЩ изпраща военна помощ за да може България да си върне Капитан Андреево.

5

ОФ

преди 1 година

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА /2/, буквално след месец-два Еесовската Зона ще бъде принудена да се бори с Азия за руския СПГ. Със зъби и нокти ще се бори, но се страхувам, че битката отдавна е загубена. Виновни са европодчинените слуги.

4

Анонимен

преди 1 година

ГКПП "Капитан Андреево" вече работил нормално. Откакто е демократизиран не беше работил нормално и сега "нормалното" го сполетя за пореден път. Вицът на деня.

3

Анонимен

преди 1 година

Да оставиш фитосанитарния контрол в ръцете на частна фирма!!? От това печелят само фармацевтичният бизнес и онкологиите!!!

2

българин

преди 1 година

До: номер 9 Ми естествено че няма да имат нищо, нали не са мафиоти като Бойко Борисов и не крадат милиони като него!!! Всички печалби влизат в държавната хазна а не в нечий джоб!!!Между другото, защо няма достъп до сайта на БАБХ точно в този момент???Как ще ме убедиш че е случайно???Хакерите ще бъдат заловени, сигурен съм!

1

българин

преди 1 година

Браво!!! Държавата постепенно си връща митницата от мафията!!! Има шанс да влезем и в Шенген тогава!!!