Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пунктът вече работи нормално. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който направи инспекция на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Капитан Андреево“, предаде БТА.

Още по темата


Демерджиев увери, че вече се възстановява трафикът през пункта на българско-турската граница, особено на хладилните камиони, които през последните дни не са били обработвани ритмично.

Министърът на вътрешните работи потвърди, че екипи на жандармерията поддържат обществения ред на „Капитан Андреево“, за да не възниква напрежение между служителите на частната лаборатория и Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ), извършващи фитосанитарен контрол.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Коментари Напиши коментар

10

ББ

преди 1 месец

До Анонименаз ограбеният и тровен Българин моля САЩ да изпратят свой служители на Капитан Андреево,ЕС работи с мафиотски структори закриляни от ЕНП и г-н Вебер,персонално..нееднократно е оказвал натиск на БГ избирателите да гласуват за мафиота борисов..приятели САЩ го знаят..време е да се спре лъжата ЕС ценности!фалшивият евроатлантизъм зад който се крият,обслужващите путин..приятели САЩ са в правото си да откажад да ви защитават..сами се предавате!спрете лицемерието и алчността,накажете в-те

9

Анонимен

преди 1 месец

САЩ изпраща военна помощ за да може България да си върне Капитан Андреево.

8

ОФ

преди 1 месец

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА /2/, буквално след месец-два Еесовската Зона ще бъде принудена да се бори с Азия за руския СПГ. Със зъби и нокти ще се бори, но се страхувам, че битката отдавна е загубена. Виновни са европодчинените слуги.