36

…!!

преди 1 година

След като ще ни спускат правителство отгоре, защо тогава ще има гласуване?

35

От Вселената

преди 1 година

ЛОЗУНГИ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА: "CЪБЛИЧЙ СЕ БЪРЗО И ДРУГИТЕ ЧАКАТ СВОЯ РEД", "НЕ СЛАГАЙ ЧУЖДИ ТEЛA В YСТAТA СИ", "ЧYКAНEТО СБЛИЖАВА ХОРАТА, НАЗДРАВЕ", "ДРУГАРИ, ДAМСКИТE BЪШКИ СPAМ ЗА КОМСОМОЛЦИТЕ", "ДPЪЖ МAРКYЧA СИ В ИЗПРАВНОСТ", "СEЛЯНИНO, И3МИ ЛИ СИ ЯЙЦAТA?", "ПОРАДИ РЕМОНТ БPЪСНEМ OТЗAД", "ЗAБPAНEНО CPAНEТO В PAЙOНA НА ГAРAТA - БДЖ"

34

От Вселената

преди 1 година

Да уточня маскираната фалшификация за бонбона "Лукче"! Първият завод за производство на захар в България е създаден пре 1912г в Горна Оряховица. Първото Лукче - бонбон е от захар и билки през 1930г. Купих си от магазина днешни Лукчета и на тях пише че са създадени през 1972г по времето на Соца. Та вижте как партията укротителка на народа БКП е променила всичко и преписала на себе си всичко! И лошото е и това, че все още тя управлява мислите на всеки Българин чрез всичко казано и изказано!

33

От Вселената

преди 1 година

Бонбона Лукче бе създаден през 1972г от Интелигентни Възпитаници на Билките в България със спомени от дедите ни за укротяване на детската мъдрост в устата на Чавдарчетата и Пионерчетата по Училищата чрез смучене на Лукчета - бомбони специално направени за отправяне на дyхa и сърцето на младите в любов към Червената Звезда на Сататана - БКП!

32

От Вселената

преди 1 година

Бонбона Лукче бе създаден през 1972г от Интелигентни Възпитаници на Билките в България със спомени от дедите ни за укротяване на детската мъдрост в устата на Чавдарчетата и Пионерчетата по Училищата чрез смучене на Лукчета - бомбони специално направени за отправяне на духа и сърцето на младите в любов към Червената Звезда на Сататана - БКП!

31

От Вселената

преди 1 година

Седнали временно маскирани с Маски на масата на Изгряващата Червена Звезда - Сатаната да се почерпят със сладкиши и бомбони лукчета и започнали да обсъждат 240 маскирани с Маски излезли временно от народното събрание без сладкиши и бомбони Лукчета - след създаване на захарните заводи 1972г. създадени за чавдарчетата за любов чрез смучене на захар, към Партията Покровителка на народа БКП? Но и затова Народа е Болен днес!

30

Трябва Разследване

преди 1 година

кой Плати за Тази Статия, т.е. Кой Работи за Подкопаването на Демокрацията в България!

29

Анонимен

преди 1 година

РЕЗидента се оправдава само,та нали тези нищоправещи пенсионери като теб ти ги назначаваш!Служебното правителство управлява 1г.и 6м.и какво направихте само частни интереси ,назначаваш само пенсионирани служители на МВР и МО и една големааа кръглата нулааа стеее

28

Адв.

преди 1 година

Служебните "кабинети" се превръщат в редовни - след интервенции на САЩ (вж. "Магнитски") и широка медийна кампания в полза на служебните министри, назначени в нарушение на Конституцията (установено от КС), при условията на неутрализирана опозиция.Иначе, кажете нещо за "функциите" на правителството, на което с гласуването на вот на недоверие се прекратяват юридическите му правомощия (чл. 111, ал. 1, т. 1) и то подава оставка. Явно не е проблем, когато то подписва международни исторически актове

27

Царя е гол

преди 1 година

Трябва много да се внимава с даването на власт на 1 човек, че примери много! Дано не станем президентска република, като Куба, Северна Корея, Турция, Русия, че си САЩ - особенно с Тръмп. Иначе казано, така се зараждат диктаторите и сетне, край живот, край свобода!

26

Анонимен

преди 1 година

България е прецедент. Парламентарна република в която кабинетите назначени от Президента управляват повече и по-дълго от тези гласувани от парламента.

25

Така ли бе, Киряк 3

преди 1 година

Значи, *** долен и мръсен, национален предател и мерзавец, според теб са за предпочитане "служебни" кремълски лакеи, които коварното и двулично чудовище от село , Славяново успяло да заблуди толкова много хора, докато се докопа до втория мандат, назначава по свое "усмотрение", за да служат по негови указания на кремълския масов убиец и злодей?! И да направи България Руска губерния на кремълското чудовище! Объркал си се, няма да стане!

24

Анонимен

преди 1 година

Като се има в предвид кои и какви са редовните, то служебните са за предпочитане, разбирасе!

23

Анонимен

преди 1 година

Чорапа така иска - да управлява чрез назначени от него служебни кабинети. И на вид го докарва на бай Тошо.

22

Ламята

преди 1 година

Една шепа народ сме.Изобщо не ни трябват 240 циркаджии на държавна издръжка.Така или иначе от 240 на трибуната се изявяват 20,в най дорият случай 30 човека.Спокойно и ефективно можем да се управляваме от някакъв тип,племенен съвет от 10на души.

21

Анонимен

преди 1 година

Повелята на Москва е такава.

20

Анонимен

преди 1 година

По правилно е въпросът: "Превръщат ли се служебните кабинети в редовни?" да се запише като: "Превръщат ли се служебните кабинети на радев в редовни?", което отразява президентските мераци! Да беше учредил партия и той да е вожда, тогава щеше да се бори за властта честно и пчтено, не както прави сега!

19

Бонго Бонго

преди 1 година

БСП няма да влезе в парламента.

18

Край

преди 1 година

Защо думичките "мажоритарни избори" са забранени за партиите, телезиите, сациолози политолози и пр. слуги на олигархията. Защо англичани французи и американци гласуват мажоритарно, но тук не е разрешено. Като си отговорите на тези въпроси ще намерите ключа от бараката.

17

Бонго Бонго

преди 1 година

Ето ви тайна: Със започването на войната в Украйна е спрял вноса на СУХО МЛЯКО ОТ РУСИЯ И УКРАЙНА ЗА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ИМАТЕ ИСТИНСКО МЛЯКО във витрините!!!!!