352

Явор

преди 1 година

Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев, а коалицията с ПП е единственото им спасение за следващите избори.

351

Милко

преди 1 година

Взеха да стават досадни с това демонизиране на всичко шо иде от Русия

350

Тони

преди 1 година

Абе стига говорихте глупости! Аз няма да студувам и ще се къпя редовно. Или намерете реална алтернатива на добра цена, или спрете да се дървите на Газпром.

349

Само за Русия

преди 1 година

Пътят на България е да има отношения с Газпром и да внася руски газ. Другото е долнопробна кампания , която е платена от САЩ. Ицко Бойкикев Иванов е поставено лице на САЩ чрез "спонсори" като фондация "Америка за България" , Иво Прокопиев и Саша Безуханова , каквито са и Кирил Петков и Асен Василев - това са лица , които са подплатени за подривни действия срещу отношенията между България и Русия с което заплашват националната ни сигурност и са срещу българският президент Румен Радев.

348

калинката не ще ицко

преди 1 година

Ицката иска да играе против президента Румен Радев , ама пък хора от ПП като бившата вицепремиерка Калина Константинова казват че президента Радев е справедлив и за Русия - че не трябва да късаме отношенията си с нея и за Газпром - че е нужен договор с тях , а също че Киро и Асен и Ицката водят страната към криза - с което Константинова разкритикува и твърдението на лидерката на БСП К.Нинова че президента играе с мафията.

347

вицепремиерът

преди 1 година

Абе , Василев *** - ти като си американска *** , защо мислиш че Българският народ няма да е с Русия . Това че ти не искаш България да е с Русия не значи че народът не иска. А и бившата вицепремиерка Калина Константинова не желае да се кара с Русия и даже се говори че Константинова счита че основа на конструктивността на ПП е да се оправят отношенията с Русия и да и с президента , за това тя направи маньовър в май 2022 като създаде конфликта с бежанците от Украйна и ти натри тайно носа

346

Катя

преди 1 година

Иванов вече започва с даването на акъл и на руснаците, че тук никой не го слуша

345

Кептън Моргън

преди 1 година

Ице, бегай се скрий некъде, не обсъждай геополитика и международно положение, че темата ти е малко над нивото, не мислиш ли

344

Рейгън

преди 1 година

Бойкикев, не разбрахте ли, че народът в България не се страхува от Русия. Като ЕС изгуби войната, к'во ша стане?! Ще влязат руските танкове и ще си пием водката с танкистите, но тогава Ти и твоите приятели отдаавна ще сте се чупили от България, нали?! Е, затова не ни обработвайте като украинците! За Бай Дън няма да се бием!

343

....

преди 1 година

Сега осъзнавате ли , колко силна е майката или мутрофанова и защо селския тарикат Радев действа по този начин ?

342

АК-47

преди 1 година

Този морално нечистоплътен плъх и с дявола ще влезе в коалиция, само и само да е във властта. Бита карта си, заедно с параноичното си генералче.

341

Анонимен

преди 1 година

Кой и защо дава трибуна на политически трупове в напреднал стадий на разложение?

340

Анонимен

преди 1 година

БОЙКИКИ ВЗЕМИ СЕ ИЗБРЪСНИ, ЧЕ ПРИЛИЧАШ НА АФГАНСКИ ТАЛИБАН!!!

339

Хмм...

преди 1 година

Ристе, голем го вадиш, ама само на приказки. Видехме те какво си шубе когато трябваше да се лети в самолета до Украйна. ***, който си въобразява, че може да бъде политик. Преди трън ти беше Доган, сега Газпром. Бегай нещстнико с файтонджийската си партийка, вече си никой!

338

ББ

преди 1 година

удобно от дпс-гроб и пАсолството не ви показват замъците и яхтите си,кейовете на доган в нарушение на всякакви човешких и божий закони..е как ще живеем Братя...робите на путин убиващи жени и деца,обслужвани от е.ич.ри,манипулиращи ни за да ни ограбват,убеждават ви че ,без тях няма живот за вас...обратното е,заради тях,живеете зле,бедни,зависими,не Свободни,те със замъци...вие със заеми от тях...с ограбени от Вас...събудете се за Бога!

337

Фибуначи

преди 1 година

Да България да се отдели от коалицията и зелените също. ПП нямат партия народа ги мрази на самостоятелен протест ПП събра 20 човека заедно с родата . Да България и зелени сами могат да влязат в парламента докато ДБ и ПП ъпсърд много подценявате гласоподавателите на ДБ за Киро дето ни пробутва руска газ от май месец само че през комисионери нале не руска нале -Горещ ветер.

336

Протестър

преди 1 година

Много е умен много,ама много.Ето пак откри топлата вода както Кирето откри пробиотика.Две години само лозунги и клишета заучини от книгите за Личтностно развитие и ПР дето ги продават в супера след рафта с кучешка храна.

335

Христо Грантаджията

преди 1 година

Ни ползва за балъци. Някакъв *** от *** България.

334

Прав е

преди 1 година

Това, което казва, е вярно. Независимо дали харесвате Христо Иванов, или мислите, че не е идеала ви за красота.

333

Ше

преди 1 година

Повърна.