161

АЙСИКТИР КИРО

преди 1 година

За тебе киро определено вече не е златната кокошка държавата.

160

Анонимен

преди 1 година

тия мър.ши уредиха посредниците дето сега продават руския газ със добра надценка- тия кагато и да ги провесиш си закъснял

159

anon

преди 1 година

Има няма 6 месеца след каквито и да е промени, мафията ще успее да купи или принуди новите хора отговорни за разтоварванети и проверките. И всичко ще си тръгне по старо му.

158

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБъгарския народ има нужда от великани не от кастрати! - полк.Борис Дрангов . Петков и Василев са кастрати.

157

Анонимен

преди 1 година

Кириле Петков,как успя да изхарчиш 9 млрд. долара за 9 дена???Това се крие,но е факт.Не случайно на Шипка те целеха със снежни топки.Бягай момче,спасявай се.Бягай,махай се от България,,нещастнико!!!България те МРАЗИ!!!Изчезвай,преди някой да ти изтрие мазната предателсска усмивка от гнусната физиономия.

156

Анонимен

преди 1 година

до Роко 2 ; - 50 милиона годишно , ха-аха !Малко и някак си удобно си скаран с математиката :около 2 милиона са само на ден ! Годишните са около 700 милиона - егати кокошкарските истории , нали?! Дай Боже всекиму такива кокошкарски истории ...

155

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е ли на прайда в Стокхолм или Амстердам има богат избор откъдето да лепне маймунска шарка.

154

Анонимен

преди 1 година

ИМА ЛИ ТАМ ЗЛАТНИ ЯЙЦА НА ФАБЕРЖЕ ОТ ЩРАУС?

153

Гугъла

преди 1 година

Гугъл ми казва ,че единия не спазва конститутията,а другия е прецакал създателя на Скайп оня датчанина дето му дал пълномощно на Асен като управител на фирма за програмиране в София хахах балък

152

Роко2

преди 1 година

Еее ама тая далавера за 50 милиона годишно дето я взехте от арменеца Евролаб 2011 добре разбрахме.Само дето след година ще връщаме милярди на ЕС за Струма и други проекти .Набутахте ни с едно 10 милярда ,а ни занимавате с теа кокшкарски истории

151

Анонимен

преди 1 година

А бре псевдо-энтэлэгэнтни ПростоКиро-кокорчовци, само вие двамцата ли още не сте се досетили, че НИКОЙ отдавна НЕ вярва на нито една ваша ЛЪЖА? Малцината, които се обогатяват, за НАША - не Ваша СМЕТКА, сте си все СЪЩИТЕ, най-вече ПРОКОПчо, Черепа, Маджо и прочие щедри ВАШИ и Рондьовски "благодетели". Изкарайте поне още един семестър в ЮЗУ-то, Шуменския или Турну-Мъгурерийския Хуниверситет, белким най-после вденете що е то правопис, правоговор и правомисъл!

150

Простовати момчета

преди 1 година

тръгнали с политика да се занимават..

149

Анонимен

преди 1 година

Като дойде голямата инфлация и се обезценят парите ще ми е само до Шенген зоната! Със всяко изказване на тези ми става ясно че са били нещо като фантоми. Няма как нормален бизнесмен да довери милиарди в ръцете на такива ***. Според мен Киро и Асен са нищо повече от политически вариант на Ружа Игнатова. Правят обвързващи кратки договори с големи суми и прибират комисионни затова че са избрали правилната фирма и после беж . Очертават ни се лоши ,лоши години !

148

Мнозина

преди 1 година

Да ама ние гриндърете сме мнозина. Цял легион.

147

Сатер

преди 1 година

Простото КирКор обяви приватизацията на Капитан Андреево. Браво прости КирКор, захлебихте.

146

Кокорчо

преди 1 година

Велика победа .... Златната кокошка спря да "снася" за хората на ГЕРБ .... НАШИ ХОРА вече събират златните и яйчица .

145

уточнение

преди 1 година

Тиквата и шайката му ГЕП трябва да върнат откраднатите милиарди от Кап.Андреево в последните 12 години.Абсолютно същото е и на другите КППТа ,летищата ,морските гари, пристанищата ,общините и навсякъде , до където се е докопала крадливата герберска ръка.Дано се задавят с откраднатото тези разбойници!!!ДАНО!!!

144

Анонимен

преди 1 година

Хубаво ни скубаха герб, ще плачем за *** на бащицата

143

Анонимен

преди 1 година

Какво ни докараха само червените куфарчета, некадърници с платено образование в Харвард които ни смятат за талаш, октомври обаче ние ще им покажем за какво става на въпрос и дано поне някои от безбройните им далавери да си излежат.

142

дддд

преди 1 година

Киро Лъжеца и Асен Крадеца се активизираха,и пак започнаха с лъжите.А иначе,не знам какъв натиск имало от външни фирми за нашите производители,но краставиците и доматите отново с с нови цени нагоре.