51

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за този, който препоръча да гледам Фюлмич. Споделих интервюто с много приятели, някои в чужбина. Това е начинът

50

Бай Онзи

преди 1 година

Както разправя доц. Гломб (гломб съкр. от glide bomb - wikipedia), имало скрита заболеваемост, а защо не скрита смъртност - нищо чудно някой удавен, катастрофирал и пр. да е бил я хремав, я кашлящ. Пък и тия, маскираните, можеш ли ги разбереш кой действително болен и кой - само душевно поразклатен.

49

Продажниццците

преди 1 година

Продължават пропадането си! Изгубват душите си по пътя на всяване на страх сред народа и дори не им пука! Видов ден идва, Видов ден ....

48

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Въпрос към ковидарите:Абе,откачалници ,защо никой досега ,не взе да си направи труда да изолира хипотетичния вирус?Защо няма диагностика за откриването (ПСР -тестовете не доказват съществуването на вирус ,и това е доказано )!!!

47

До 41

преди 1 година

Заслугата, че имаш всички бебешки ваксини не е твоя, а та родителите ти. Те са направили избора да те ваксинират. Сега, когато си пълнолетен ( предполагам) , ти правиш избор да не се ваксинираш. Значи си антиваксър.

46

анонимен

преди 1 година

Интервютата на Райнер Фюлмич отварят очите на слепите. Лошото е, че така наречените конспирации се материализират.

45

Анонимен

преди 1 година

Потърсете интервютата на Райнер Фюлмич и ще разберете какъв е механизмът на въздействие.

44

Анонимен

преди 1 година

Слишайте внимателно и не си губете времето с безпредменти приказки. Вирус няма. Има едни фалшиви тестове.

43

Ай сиктир

преди 1 година

До Анонимен (48) - Ако визираш мен, аз лично съвсем не твърдя, че всяко заболяване на ваксиниран е следствие от ваксините. Но пък е напълно възможно в някои случаи това да е вярно, нали така? Принципно няма как да сме сигурни, без по-задълбочено изследване. Затова и държа да се правят аутопсии, за да се установи кой от какво е починал. То и данните от аутопсии могат да бъдат манипулирани, но все пак...

42

Анонимен

преди 1 година

Аз мога да попитом същото. Антиваксърът как разбра, че всички заболявания, настъпили в някой ваксиниран са следствие на ваксините? Или всичко, което се случва, включително и да си счупиш крака например, е резултат на ваксинацията?

41

…!!

преди 1 година

Много са!

40

Анонимен

преди 1 година

Изтрити до момента 15 коментара. В тях е била истината.

39

Ай сиктир

преди 1 година

До Анонимен (42) - "увредени и починали от ковид, както и последващи инсулти, рак и автоимунни" - А как точно се установи кой от какво е починал? И също как се установи, че "инсулти, рак и автоимунни" са вследствие на "ковид"? Или викаш вече всяко заболяване в свързано с "ковид" и няма какво да се доказва...?

38

Анонимен

преди 1 година

Хе хе хе....

37

Анонимен

преди 1 година

Така ще да е, само дето аз, антиваксърът (което не е верно, имам всички ваксини от бебешка възраст) издрапах след тежък ковид, а ваксинирате не можаха. Това, дето го бодат, трябва да му сложат ново име, ваксина със сигурност не е.

36

Анонимен

преди 1 година

Явно е пълна каша в главата ти. Всички опасни описани събития са следствия на ковид инфекцията, а не ваксините, както се опитвате да го изкарате. Жалко е, че има хорица, които ще ви се вържат и ще станат жертва на ковида. След повсеместната ваксинация в повечето държави, нивото на явната и скритата смъртност се върна отпреди пандемията. Докато в България нещата продължават да са трагични. Благодарение на вас, антиваксърите.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - Това, че ти не чул, не означава, че няма. Около мен пък точно ваксинирани си отдихо, един от тях много скъп за мен човек.

34

Анонимен

преди 1 година

Откакто се ваксинираха всички в обкръжението ми, не съм чул за никой "пострадал" малко или много, пряко или косвено от ваксините. Откъде си ги измисляте тези "факти", направо да се хванеш за главата от фантасмагории и лъжи. Затова пък отпреди да дойдат ваксините, имам много колеги и роднини, увредени и починали от ковид, както и последващи инсулти, рак и автоимунни, и то при млади хора.

33

До 52

преди 1 година

На тези ще им помогнат по 8 дози.

32

До 45

преди 1 година

Тези "данни" ги принтирай на служебния си принтер и си избърши задните части с тях.