106

Истинският

преди 1 година

САЩ пак се опитват да се изхлузят с някакви договори.За пореден път пак ще ядем дървото. Този който е лъжец си остава вечно такъв и глупавия си остава вечно првцакан. Америка след 5 години ще се е разпаднала.

105

САМО ДА ПОПИТАМ

преди 1 година

САМО ДА ПОПИТАМ - ОТКОГА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ Е АДВОКАТ НА АСЕМБЛЕРИТЕ ОТ ЮЖНА КАРОЛИНА?!...

104

ЧОВЕКОТ ВЗЕ ПАРИТЕ

преди 1 година

ДОСТАВЯМ НОВИ САМОЛЕТИ - МАТЕРИАЛ ХАРТИЯ И ПЛАСМАСА ЕКОЛОГИЧНИ ПРЕДПЛАТА 250% !!!

103

Бай Дрън

преди 1 година

Нали преди две седмици казаха, че самолетите идват 2024 ? То стана като магистралата Рисе-Търново, която трябваше да бъде готова 2017. Сега да е спряха изцяло проекта...мале, мале, ще надминем Тракия и Хемус.

102

ББ

преди 1 година

диана...анонимен...24 часа бълват недомислици,откровенни лъжи и нагли манипулаций,пАсолството и троловете му не работят за РФ...отдавна работят както гьобелс работеше за хитлер...да видим путин...хитлер ли е...или е по-умен и ще ги избеси...само врагове и проблеми му създават?!...ограбват го разбира се!

101

Мухаха

преди 1 година

А дано.. ама надали. В САЩ НЯМА военни заводи където да сглобяват F16 по простата причина че производството отдавна е организирано за много по-новите модели. НЯМА кой да спира производство само за 8 самолета. Затова поръчката ни се бави. Казаха че в Индия имало възможнист да ни ги сглобят от останали в складовете самолетни части. ЕТО ТОВА ще получим .... Да не забравяме че ДВА от самолетите ни остават завинаги в САЩ като учебни "специално" за тренировката на нашите пилоти .ВЕЧЕ ИМАМЕ ЕДИН...

100

срамота

преди 1 година

Краварите трябва да ни върнат веднага парите за скапаните хвърчила ,модел 1974 г! А Тиквата и Шкембе войводата трябва да висят по стълбовете.С тези пари можем да си купим поне 2 ескадрили /32 бр!/ европейски самолети Грипен ,модел 2006г! и то до края на 2022г!

99

Диана

преди 1 година

В американския конгрес са внесени два законопроекта за сигурността в черноморски район - е, на те тва може да се радва само *** БСПар..Къде е САЩ, къде е Черно море и на какво основание САЩ ще се бъркат тук..Немам думи..БСП предадоха България, сега е наред Черноморския раьон, значи..БСП и СИЕ вън от политиката! Тези хора докато не осе.рат целия свят няма да мирясат..

98

Анонимен

преди 1 година

САЩ очевидно се готвят да станат черноморска държава. Явно Панайотов няма нищо против и не му пука ,защото ги търпим и не ги разкараме до един наглите платени предатели зелени.

97

Да допълня...

преди 1 година

Путин да спре войната ,че дойдат ли нашите Ф-16 малийй , лошо му се пише.

96

Анонимен

преди 1 година

После ще ви бъде казано, че първите самолети ще дойдат 2035 и така нататък... От самото начало бяше ясно, че това е една далавера, да се изсмучат от България едни огромни пари. Ако бяхме взели Грипените или някакви други саболети, отдавна щяха да летят и да ни вършат рабтоа. Да, ама не. Тиквата трябваше да целуне американците отзад, нали затова го създадоха и набутааха във влаастта....

95

смешко

преди 1 година

Казано на е като дадено и при това предплатено!

94

Анонимен

преди 1 година

Да връщат парите!!

93

Реалист

преди 1 година

При такава руска марионетка за "главнокомандващ" нормално е да чакат 2025 година! Явно билетът на Радев е разписан до тогава!

92

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че можем к без тях! Щом сега за войната сме със свалени ***, то после вече куче влачи. Да се хващаме в европейския проект с немци и французи за 5 то поколение, че и шесто и да правим и ние нещичко от самолета, а не да сме само купувач! Някога правехме уреди за космическата станция!

91

Братята американци

преди 1 година

са винаги добре дошли в България и на Черноморието

90

Анонимен

преди 1 година

до тогава няма да има нато ха-ха

89

мда

преди 1 година

Аз ги виждам нещата така. Никакви фяъ няма да получим. По скоро ще кажат и то ще е така вероятно, че няма да ги произвеждат, пък ние ако искаме да доплатим за други хварчила, които пак ще са скъпи

88

fick deine schwester

преди 1 година

Зозка, от кога България е в еврозоната и шенген?

87

Зозо

преди 1 година

Мдааа, робите на психопата путин си мислят, че ако бяхме поръчали руски самолети и утре ще ги доставят?!? Това да не са картофи на склад? Ай сиктир!!! Колкото и да циврите БГ е в НАТО, ЕС, Еврозоната и Шенген. Ревете, колкото си искате :))))))))))))))))))))