271

За помен

преди 1 година

Западно от Днепър укропите ще бъдат опечени на равните пшеничени поля. Ще има имплозия на укропската армия и мноооого жито... за помен.

270

до 286

преди 1 година

И Адолф Хитлер мислеше ,че никога няма да загуби!?!

269

има и за руснаците

преди 1 година

До Анонимен 291Руснаците пък имат 291 000 убити и ранени!!!! :))))

268

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 286Не само, че губи ами и я бият до безсъзнание смешната Русия.Японците са я оставили почти без флот 1904-1905г като за цялата война великата ти Русия няма една спечелена битка.Когато нахлува в Добруджа 1916г конницата на царство България начело с ген.Иван Колев и втори Врачански пехотен полк са сякли казаци няколко дни поред докато не са ги побъркали от бой.Афганистан, Финландия... Швабите така са ги газили, че още им се привиждат фашисти, нацисти и т.н. Ще помнят още 100 гидини

267

Доброто ще победи

преди 1 година

Украинците бавно и методично мачкат руските ***! Himars нямат противодействие!

266

Българин

преди 1 година

ТРЯБВА, Русия ТРЯБВА да загуби, за доброто на целия свят.

265

Анонимен

преди 1 година

Появиха се документи с доклад на украинския военен министър Залужний към Зеленски. Според доклада украинската армия до момента има загуба от 191000 убити и ранени и още 20000 безследно изчезнали...

264

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Това дали са населени с руснаци и дали руснаците искат да ги управлява *** лето е съвсем друго :) По същата логика и макетата са българи, но не искат българско управление и си имат собствена държава :) Хахахахах , Южна Корея също не иска да я управляват умирани *** и затова се бори за своята СВОБОДА :)

263

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Глупости не губи :) Даже ние я бихме през ПСВ ! Дяда ти Иван Вазов има стихотворение в чест на това. Жалък български предател !

262

джо

преди 1 година

Аман от дълги и смотани статии , изсмукани от данните с които разполага "украинското разузнаване" дето са освободили хиляда села. Дайте конкретно да видим каква офанзива ще направят Украинците, щото я чакаме вече два месеца.

261

Дядо Либен

преди 1 година

И аз съм русофил и аз исках Русия да спечели тази война...Но...Русия морално, вече я загуби. Дори да изоре със снаряди (а тя може) цяла Украйна, тя вече загуби морално. Разбира се това ще го разберат руските деца след 20 години, но не и политиците им...Тези безумци - Путин и компания, направиха от Украйна, велика нация с голяма национална гордост...Давид, който се изправи пред Голиат...а последния показа колко е кръвожаден и само се изложи. Това не трябваше да се случва, срам за руската политика

260

Анонимен

преди 1 година

Отговорът е повече от ясен: РУСИЯ НИКОГА НЕ ГУБИ !!!

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.283 С такива медии - такъв резултат. И накрая главите на държави от ЕС подават оставки. Само месю Макрон старата му баба все още го крепи.Този ЕС май че е параван на германски ръководни кадри: преди Ангела Меркел и Вебер, сега Урсулата Л. и заместниците й Борел и Тимерман,Вебер.Канцлерът Шолц чрез икономиката на Дойчланд все още крепи ЕС. Започна и той да издиша горкият, но Урсулата сигурно вече пише 8-и пакет санкции А треторазрядният актьор иска международен съд за Путин?!

258

Татул

преди 1 година

Каквото и да дрънкате, Русия ще спечели войната. А победителите не ги съдят. Още повече, че имат основание да я спечелят. Всички тези територии в които е сега са рускоговорящи. Много от воюващите имат роднини в териториите където се водят военни действия. Така, че хохлетата са обречени. А вие с тези жалки статии ставате смешни.

257

Анонимен

преди 1 година

Битката за плацдарма на Запад от Днепър е от голямо, да не кажа - решаеашо значение за руснаците, така че там битката ще бъде на живот и смърт.Същото важи и за южното направление, визирам настъплението в посока Одеса. Това са двете важни направления и Генералният щаб на ВСУ ще се съпротивлява яростно. Само че това са области, населени основно с руснаци, така че РА има априори едно важно предимство.

256

юлиян

преди 1 година

До БГгражданин272;Не бе,само му казах,че съм ти опънал жартиерите.Каза,че съм бил прекалено жесток.Трябвало да оставя и за утре.А иначе каза,че няма за какво да се хваля.Такъв вика няма и в аматьорската класация.Да не говорим за майсторите.За жив не те броят.

255

юлиян

преди 1 година

Ще си загубиш напразно парите и самочувствието.Мнимите украински успехи, за които пищат са плод на вестникарска стъкмистика.Истината е съвсем друга.Само за днес са унищожени над 300 украински военни на Харковското и Донецко направление и над 45000 тона Натовски боеприпаси близо до Николаев.Вече на предната линия се пращат невъзстановени след раняване войници и необучени граждани.Това са ви успехите.Да не продължавам,че и тоя коментар ще ми изтрият.

254

Morski

преди 1 година

Че то Русия се загуби самата тя! 2024-Русия Умре!

253

Ром'с

преди 1 година

Оф, верно е, че много се лъже по-време на война ... но днешниие лъжи на "свободната преса" надминават ...

252

Covid_22

преди 1 година

Най - добре написаната статия, направо се втрещих !!!