29

Когато евреите

преди 1 година

убиват е военна операция... Мхм,обаче ако кажеш нещо против това Да е антисемитизъм!

28

Българщина

преди 1 година

Поредната шайка "мъжкари" с иранско финансиране и с кауза за "свободна палестина", този път под името ислямски джихад. 99% от арабите в Газа са за мирно съседство с Израел, където болшинството си изкарват прехраната, особено след като от 2005 няма израелско присъствие в Газа. Няма да е дълъг този рунд, дори хамас се чуди как да ги озъбти иранските проксита... За момента, Израел очиства главатарите им, а ислямистите си избиват народа с кьорфишеци и с насочен пръст към Израел. Европата и Америката

27

xoxo

преди 1 година

#32Палестина и Украйна са два абсолютно различни казуса,няма нясто за сравнения.

26

Анонимен

преди 1 година

200 ракети изстреляни за един ден срещу гражданската инфраструктура! След като миналия май изстреляха десетина хиляди ракети за един месец! Коя държава би го търпяла това? В случая, Израел са в правото си, не съм съгласен със окупацията им на Западния бряг, но антитерористичните им операции на чужда зема са впечатляващи!

25

До 5 Георги

преди 1 година

Защо всички терористи стрелят с руско оръжие, питаш...1. Евтино2. Безотказно 3 Лесно достъпно.

24

Пиров

преди 1 година

Ислямски Джихад се бяха ли на издръжка на САЩ (особено по времето на Обама и Тръмп) ?

23

муспи

преди 1 година

Че престрелката се вод на палестинска територия, която евреите са обявили за своя држава, няма нито дума?! Но от Синедриона изтича информация, че Световното еврейство иска Българиь за Ню Изсраил, а не най отбания народ да се вйргаля в пясъците.

22

ЦСКАр

преди 1 година

Свобода за Палестина, Свобода за Украйна!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Добрее

20

Иван

преди 1 година

Слава Палестине!(Нали така беше?)

19

…!!

преди 1 година

Двоен стандарт, за едни се опищя света, за други просто новина за деня! Явно всички сме равни, ама едните са малко по високо равни!

18

За симити не може

преди 1 година

За нацисти може! Защо света се крфи на варварствата на евреите и порицава избиването на нацисти на територията на бивша украйна. Германците пак са водещи в нацизма и стимулирането му!

17

Анонимен

преди 1 година

Що няма санкции за Израел? Щото са дружки с краварите, нема край наглостта

16

Анонимен

преди 1 година

2 секунди преди да хвърлят поредните бомби. А да ги видиш как да се загрижили за акулите, че били на изчезване, даже ловът им е забранен . А тия химически оръжия и бомби ....

15

Наблюдател

преди 1 година

Разрушени , но предварително предупредени !

14

Анонимен

преди 1 година

Как тези ракети, никога не улучиха цел? А домовете на хората в Газа са тотално срутени.

13

Анонимен

преди 1 година

Газа е под пълна блокада. Хората една тухла не могат да внесат, как пари се внасят?? Ако пратиш пари на някой в Газа веднага ще те разследват. Да не говорим, че Израел крадат от помощите пратени за Газа и пускат минимално количество. Поредните игрички на сатанинските слуги. Те нали " владеят" и двете страни. Но Аллах владее всичко. Колко деца убихте днес? Само в Газа досега 5.

12

Наблюдател

преди 1 година

Руските по.д.логи какво пишат простотии, джихадистите изтреляха предния ден над 200 ракети !!!!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Това не е ли война?

10

msm

преди 1 година

До Анонимен - Да, виновен е Путин. Подкрепя диктатора - изверг на Сирия, чиято столица е Дамаск, където е щаба на Ислямски джихад. Путин и Асад, избиха хиляди сирийци и милиони прогониха от домовете им. Това е терора, който има много лица - Путин, Асад, Ислямски джиха