129

Чичо

преди 1 година

Поетапна диета, която започва със сирената и млечните продукти продължава с месото колбасите и хляба и завършва с поредния протест пред народното събрание.

128

Анонимен

преди 1 година

Днес е намерена умряла мишка в Кауфланд. Смъртта е настъпила, когато е видяла цените на сиренето!

127

Анонимен

преди 1 година

Що ,бе ?! Да не би да поливат маслените палми (палмово масло - основна суровина за сирена и кашкавали у нас) с вода от топящи се айсберги ?!

126

Пешо

преди 1 година

Спекула...6л.мляко за кг.сирете или кашкавал,на цена на едро колко е?Сигурно 3/4лв.А крайният продукт е 15/20лв.1кг.свинско до де стигне до щанда минава сума във време,ветеринари, храна и прочие, а цените му на наполовина от млякото което всяка сутрин се добива...Картел...

125

Айшето от Сливен

преди 1 година

Путин е виновен

124

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, имитиращите продукти за сирене и кашкавал ли ги брояг? Истинския кашкавал е 35лв./кг., сиренето 26лв./кг. Ай сиктир!!! Овче мляко сурово от фермата 2,50лв./л.

123

…!!

преди 1 година

Трябва ли хората да съжаляват за близкото минало на изобилие и ниски цени и високо качество на всичко, защо се стигна до тук!?

122

От Вселената

преди 1 година

Нострадамус предрича, че полумесецът ще се разпростре така, че единият му рог ще е до Париж, а другия до Москва. Године си мислех, че това няма как да стане, но сега мисля, че картинката се нарежда! Вече изглежда, че предсказанието е твърде изпълнимо! Къде остана Слънцето?

121

От Вселената

преди 1 година

Гражданите - са мъpзeливи сeляни, гъсто населени от повремето на сoциализма. Eлaте си на сeло - та да хaпвате биo прoдукти смeло.

120

От Вселената

преди 1 година

В моя дом Котката ми е тая която казва кое става за ядене. Не става дума за Боб и Леща тя такива неща не яде! Винаги когато купя месо, наденици, пиле, пуйка, риба, яйца, мляко, кисело мляко, кашкавал, сирене и давам да си хапне... Не го ли иска даже и да е гладна значи че в него има химикали които ние хората не чувстваме чрез миризмата и вкуса!

119

Анонимен

преди 1 година

Спекулата я прави трафикант Радев след 4 свои правителства. Много бавноразвиващи в тая страна..

118

От Вселената

преди 1 година

Ако се пoтите като пишете за това как сте пили млякото, как сте яли сиренето, кашкавала, какво правите, като ходите да ги купувате по моловете? И там ли се изпoтявате като четете какво пише по етикетите на стоката?

117

Анонимен

преди 1 година

А по каква причина посъкпна всичко?Фуражите се връщат на нормални нива, бензина също, ще видим ли връщане на цените на нормалните нива? Да не кажете, че газ се ползва и за отглеждане на животни и фураж? Или че заплатите ни са станали европейски? После защо чуждите вериги печелят като луди, а нашите нямат къде да си продават продукцията.

116

БСП ВИЦЕТО...БИВШЕ

преди 1 година

Направих пачки от износа на оръжие....народа да се оправя

115

КИРЧО..РАДЕВО ОТРОЧЕ

преди 1 година

Заедно с БСП ни закопаха

114

ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ

преди 1 година

На народа. Така е когато има БСП управляващи.

113

РАДЕВИТЕ ПИТОМЦИ

преди 1 година

Ни докараха до просешка тояга.....

112

От Вселената

преди 1 година

На следващия ден отидох да проверя в мола дали това което каза котката е истина! Ходих разглеждах, мирисах и нищо не намерих. Връщам се у дома и котката ме пита: - Намери ли Мишки и Плъхове? - Не! Ами как ще намериш като дофтора ти е сложил очила за да не виждаш нищо и маска за да не можеш да дишаш и да помирисваш нищо! На следващият ден отивам без Очила и Маска. Пред магазина стои един Зaпъpтъk и не ми даде да вляза. Питам котката: А ти как влизаш? - Без очила, без маска, през дyпкa!

111

От Вселената

преди 1 година

Вчера гледам, мойта котка хванала Плъх! Викам и: Дай ми тоя плъх и oтиди да фаниш мишка. Тя ме послуша и донесе мишка! Започна да мяучи. Зготвих и плъха и мишката и седнахме заедно на масата. Хапнахме си и накрая налях две чаши руйно вино и се чукнахме! Тя ме пита: - Откъде е това вино? - От лозето - отговарям аз. - А знаеш ли къде лових Плъха и Мишката дето ти ги зготви и си хапнахме? - Къде? В мола - там е пълно с мишки, плъхове, скакалци, гъсеници от години в найлонови торбички!

110

От Вселената

преди 1 година

Вчера гледам, мойта котка хванала Плъх! Викам и: Дай ми тоя плъх и *** да фаниш мишка. Тя ме послуша и донесе мишка! Започна да мяучи. Зкотвих и плъха и мишката и седнахме заедно на масата. Хапнахме си и някрая налях две чаши руйно вино и се чукнахме! Тя ме пита: - Откъде е това вино? - От лозето - отговарям аз. - А знаеш ли къде лових Плъха и Мишката дето ти ги зготви и си хапнахме? - Къде? В мола - там е пълно с мишки, плъхове, скакалци, гъсеници от години в найлонови торбички!