23

Анонимен

преди 1 година

Сменете инфото от 2020г.на табло на изхода на юРусе.Пътуват много чужденцию-румънци,турци,унгарци,словаци..И в Европа и в Азия ще сме за резил.Вече е втората половина на 2022г.Някой трябва да окастри храстите,че пътните знаци и указатели табели не се виждат,а не всеки ползва навигация.Пример табела на разклона за с.Бъзън на пътя Русе-Разград...има и други места.Наистина нема такова животно"Институт за пътна безопасност".

22

Анонимен

преди 1 година

Да сложат камери за средна скорост на всеки километър на магистралите, на пътищата 1-ви и 2-ри клас и само за 1 месец няма да има такива брутални катастрофи. Освен това трябва да се задействат общинските власти с неправилното паркиране, понеже най-наглите джигити спират като араби в пустиня.

21

HeinrichHimmler

преди 1 година

Дясна лента не се кара от неравности. Лява лента пък летят с двеста и те натискат отзад все едно пътят е на баща им. Откъде да мина за морето? През Турция ли ?

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

В другите държави имат полиция и полицаи и се справят със ситуацията. Може би е време да си наемем чужди полицаи примерно румънци и немци за да въведат малко ред в този катун.

19

Мнение

преди 1 година

Вчера пътувах от София за Бургас по магистралата. Между Ст. Загора и Ямбол в дясната лента не може да се кара безопасно с повече от 90-100 км. Неравностите са много коварни, защото не могат да се забележат навреме, а не става и да ги заобиколиш по лявата лента, защото отзад идват поне със 120...

18

Анонимен

преди 1 година

с наркомани на глава не се излиза, помитат и невинни и не им дреме.

17

Убиват с еко стикери

преди 1 година

След нагло престъпно залепяне на новите ЕКО стикери водачи и пътници получаваме до 50 - 60 % увреждания вкл на периферно зрение ..Експерти от МВР се оплакага ит остро проникващо главоболие след 20 минути в автомобила..

16

JJIvanov Warnings

преди 1 година

Води се жестока диверсионна война срещу Европа..Всичко записано с ЗАБРАНЯВА СЕ В ЗАКОНИТЕ Е ЗАПИСАНО С КРЪВ ,убити и ранени..ОПита на престъпници вкл Алекси Стратиев да принудят милиони да нарушават закона чрез нагло престъпни наредби прокарани през НЕЗАКОННИ ПАРЛАМЕНТИ Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..ЗАРАДИ Увреждане на биосферата с холограмни оръжия и включени фарове денем ИМА БЛОКАЖ НА ПОДАВАНЕТО НА ВОДА КЪМ ЕВРОПА и Африка..

15

УБИВАТ С ЕКО СТИКЕРИ

преди 1 година

Новите нагло престъпни дигитлано хологрмани оръжия увреждат тежко не само климата и биосферата но и всички в купето вкл акари по седалките.. ПОЛЗват се за активно проследяване и вуреждане на всеки автомобил с точност до 5 сантиметра имали и антени и микрофони в лепенката..Лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието на водача лепенки вкл нагло престъпни холограмни оръжия Е ЗАБРАНЕНО От ЗАКОНА..ОПИТА ЗА УЗАКОНЯВАНЕ Е НЕЗАКОНЕН..

14

Убиват с ТОЛ камери

преди 1 година

терористи ползват подставени на власт в София за внедряване на все по жестоко вредни анти човешки и анти климатични оръжия..НА ден стотици хиляди са тежко трудно лечимо увреждани от нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия инсталирани с ограбени милиони от народа.ТОЛ Камерите се ползват за остро проникващо пресканиране .ЗАБРАНЕНИ СА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА .Военно терористична мафия ги ползва.

13

mnenie

преди 1 година

Вие от сайта нормални ли сте?Каква е връзката между многото катастрофи и новото правителство?Уважавайте себе си и не давайте на всеки да се изразява като журналист, за да ви уважават и читателите.

12

Анонимен

преди 1 година

До това ни доведе промяната.

11

Анонимен

преди 1 година

Два пъти ми се наложи да пресека на светофар до мола днес. И двата пъти хора избиващи комплекси със скъпи, мощни коли се изрязваха до ламарина на правите отсечки. На такива празни глави не може да се противопостави никой. Като си богат и караш скъпа кола не значи че си умен или да си по-интелигентен или че си безсмъртен. Още по-лошо правят бедните, които карат стари коли, но искат да приличат на богатите. Явно е до ум в главата и манталитет. Селото не излиза от някои хора доживот.

10

Мата на Хари

преди 1 година

След като опоскаха и парите за ремонти и поддръжка на пътища,спряха изграждането на магистрали закономерно да се трептене по дупките. Кирчо и Кокорчо ще поемат ли вина за тези жертви? Рашков ще влачи ли чували с пари на Бойко по лотовете на Хемус?

9

До човека с камиона

преди 1 година

Бъди жив и здрав и благословен. Покланям се пред теб.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах какви точно мерки предлага тоя институт, защото нищо не предлага! Само дрън-дрън и бля-бля и Радев е виновенн. Ами за какво съществува този Институт за пътна безопасност тогава?! Да кажат конкретно какви мерки да се вземат.

7

Баш Майстора

преди 1 година

Аз тъмнокафяви в учебна кола не съм видел а и да има накрая как взимат изпита нали ако дайаджията не го даде ше го ломоти целата мааала

6

Анонимен

преди 1 година

От 40 години с Тира съм по пътищата на европа а по времето на бай тошо и в Азия. По голяма касапница от сегашната никога не бвх виждал. 20 и 30 годишните карат като мухи без глави. Виждат че срещу тях има движение виждат че ще направят челен удар но тръгват да изпреварват. На такива им сечем пътя изнасям се по в ляво и им препречвам пътя да немогат да влязат в насрещното и да убият нищо неподозиращите насрещно движещи се. Колко народ съм спасил изгубил съм им бройката. Има ли са късмет.

5

Това е,

преди 1 година

защото всичко е насочено само за КОВИД......Други трагедии и болести няма.....А масово хората са станали ГОЛЕМИ СТРАХЛИВЦИ.....Ходят като ЗОМБИ....

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МНОГО РОМ СЕ ПРЕХВЪРЛИ ОТ КАРУЦИТЕ НА КОЛИТЕ. ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ