58

Малко за политика

преди 3 месеца

До ПТН-ХЛО: Ще дойде НАТО? Няма да дойде. Не им стиска. Путин отдавна ги е предупредил - ако нападнат Русия ще има ответен удар не само срещу нападателите, но и срещу центровете за вземане на решения (например срещу централата на НАТО в Брюксел). Някоя хиперзвукова ракета ще им влезе през прозорците преди да усетят какво става. Да видим дали ще се решат. Не ми се вярва.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Жалка работа. Магучата се спъна на една малка гранична територия. Паднаха до там да се молят на турци и иранци за оръжие и на най-изрудската държава да се бият заради тях. Още безсмислени жертви. Единственото положително е, че НАТО ще може вече легитимно да се намеси и приключи бързо с тази позорна война.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално, диктаторските режими да се подкрепят с "доброволци". За диктаторите им човешкият живот никога не е значел нищо. Важното е само те да са на власт на всяка цена

55

999

преди 3 месеца

Цяла публикация заради изречението,че военната сила на Русия е изчерпана след неуспешния опит да превземе ключови части от Украина,включително столицата Киев.А Ню Йорк Пост цитира водещ на руско токшоу ???!Нямам думи...

54

Венелин

преди 3 месеца

Северокорейците бяха бесни, че Украйна се включи в американските санкции срещу тях, след като двете страни имаха добри отношения преди това. Затова признаха ДНР и ЛНР. Явно това отмъщение не е достатъчно. Ким е много злопаметен! Като нищо ще изпрати войски, ктига руснаците да му позволят.

53

Дежаву

преди 3 месеца

Е, поне ще изчезнат бездомните кучета и котки. Едно време и ние викахме на помощ виетнамци.

52

Анонимен

преди 3 месеца

"100 000 доброволци във войната срещу Украйна".... които веднага ще се предадът да избягат в Европата, Щатите или в южната Кореа, за живот и по щасливо бъдеще!

51

Popa ot razgrad

преди 3 месеца

Жал ми е за Русия...на какво дередже дойдоха...да хвалят Северна Корея...

50

Румен

преди 3 месеца

Русия е загубила отдавна от територията си с присъствието на милиони китайски фирми, които си свикнаха и си изнасят продукцията на вън.

49

ПТН-ХЛО

преди 3 месеца

Ако друга страна бъде въвлечена във войната тя ще се развие много бързо, защото именно тогава идва нато. Дойде ли всъщност нато, рассийская фидирация си отива. Даже страната на малкия путинистки цирей лукашенко не участва във войната.

48

Ahahahaha

преди 3 месеца

Самая магучая до там ли опря? Дронове от Иран и пушечно месо от Ким? Не е истина колко да жалки ...

47

Анонимен

преди 3 месеца

До46. Ще граничат но в Азиатската територия. Защото на ЕС е жизнено необходимо да се разшири до границата с Азия . На Русия такава огромна територия не е необходима. На Европа е необходимо и залежите и газ и петрол

46

Анонимен

преди 3 месеца

Да не гладуват в Северна Корея,ами да умрат в Украйна. Може би все пак е по-добре..

45

Анонимен

преди 3 месеца

Запада и Нато като са много хитри ще граничат със Северна Корея ха ха ха.

44

Венелин

преди 3 месеца

Не съветник казва, а ВСУ е изпратило такъв доклад на лрезидента, а информацията за него изтече в интернет. Иначе тези цифри - 15-25 хил. за руснаците са реални, но не само убити, а общо убити и ранени!

43

ЦРУ

преди 3 месеца

До 41Да не забравяме че Лорер изплещи същата тъпня че България ще участва в следвоенното въстановяване на Украйна и това ще е голяма печалба за нашия бизнес! Тия двамата са от едно котило и за 15 години инструкциите и опорките им са едни и същи.

42

ха ха

преди 3 месеца

Особености на руската трагедия

41

Българин

преди 3 месеца

Това би било добър реален боен опит за КНДР. А иначе за цифрите, че по 100 руски военни губели живота си всеки ден - едва ли е така, предвид, че вашата медия го казва (копира) от някой украински сайт. Но скоро съветник на Зеленски беше уволнен заради доклад, в който пише, че реалните загуби на Украйна са близо 200 хиляди.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на северна корея! Излиза, че Ки чони а повече акъл от БайДончо

39

Да си припомним

преди 3 месеца

Да си припомним също, че във войната в Ирак участва и наша военна част. Тогава Соломончо Паси обещаваше, че щом участваме във войната от правилната страна и щом опростим дълга на Ирак към България, ще участваме в следвоенното възстановяване на Ирак. И какво стана? Опростихме им дълг от милиони долари и си останахме с п'ръст в устата. Соломончо би трябвало да го съдят за нанесени щети на държавата, но при толкова п'родажници няма кой да я свърши тази работа.