260

Арести за бандитите

преди 1 година

Откъде ги заловиха тези негодници Кирчо и АСЕНЧО.. да ги гудиха начело на БЪлгария една от най древните държави в Европа..Експерти за борба с терора да проучат как нагли престъпници окупирали власта в София на 9 ноември 1989 менкат на власт нарочно създадени доказано престъпни вече групировки маскирани като партии...Особенно интересни изборни фалшификации - манипулаци направиха през последните две години..Борисов закопа БЪЛгария с над 200 милиарда ,а тия ни удариха сцените на горива и ток .

259

МОЛОДЕЦ СУКА

преди 1 година

Кирчо и Кирчо са супер момчета...само тез юнаци се изрепчиха на Путин и вкараха Боко и компания за 24 часа...Кой,кой направи подобно нещо....Свободата струва скъпо,много скъпо....затова с ПП, към обозримото бъдеще....Радев,Янев,копейкин са страхливци подлагат се на митрофанова...уж военни натовци...без топки...срам....

258

Анонимен

преди 1 година

Прав е!

257

!!!

преди 1 година

Почти цяла Европа плаща с трансфер в рубли и Германия !!! С изцъклените си кьортабелски очи само лъже куурвата предателска !!!!

256

Славчо Славев

преди 1 година

Асен Василев прилича на Хитлер един предател продажник с просто Киро ПЕТКОВИЦАТА ВАСИЛЕВАТА МАФИЯТози крокодил Асен Василев и до него предателя канадски бръмбар са най голямата мафия и предатели на майка България.След като взеха властта България икономически и политически припадна в дъното си .Такава голяма инфлация създадоха те са слуги на САЩ.Като не искаш Русия защо ни даваш на САЩ.Господ да ви затриеНарода иска Русия ти ме си този който ще вървиш срещу народа ашлог долен слуга на САЩ

255

П.К.

преди 1 година

Жан Виденовата предстояща зима я докарахте вие, нека-дърниците, лъж-ците и измам-ниците от брактисалото п.п. Няма никакви други причини и виновници. Прокуратура, Съд и двойни решетки за вас. Това само заслужавате.

254

Анонимен

преди 1 година

Радева зима ще е.Нали искахте промяна,нали затова бяха въргалянето по жълтите павета,затварянето на кръстовища,ковчези,вуду кукли,вдигнатия юмрук на Радев.Сега няма да се оплаквате.ПП са негово творение,както и служебните кабинети.

253

Анонимен

преди 1 година

Хаха, Асенчо ни уреди с Виденова зима, сега търси с какво да си измие ръцете. И без руския газ много хора ще успеят само сметките за парно и ток да платят и дотам. Храна, лекарства - за много хора ще станат лукс.

252

Зозо

преди 1 година

От Аскюу до Арманли пътя е само Хасфалт :))))))))))))))))))))))))))))))))))

251

Анонимен

преди 1 година

Не е виновна Русия, а вие некадърници ни подредихте така! Че руснаците направиха много гафове, направиха, но вашите са много повече!

250

То вече я докара ве

преди 1 година

Бездарник

249

Анонимен

преди 1 година

Асан и Петкан са бандеровци, не искат да плащаме за газа в рубли, затова ни врътнаха кранчето, а какво толкова, обменяш доларес за рубли по официалният курс и получаваш газ. Дори на срещата на Ердоган и *** в Сочи е договорено газта по Турски поток да се плаща или в рубли, или в турски лири, ето ти оше една възможност.

248

Анонимен

преди 1 година

Русофилите постоянно виждат някаква въображаема зависимост на България от Щатите , а не виждат очеизбождащата намеса на Русия в политиката на Бълг. в последните десетилетия, което показаха и с компроматите по адрес на последното правителство което руската намеса свали. Много заслепени!

247

някой

преди 1 година

Кокорчо я си кажи какво правеше със Спецов ли беше оня от НАП ?Май ти си мъжа във връзката Ви нали !

246

Да бебхахах

преди 1 година

И Франция и Германия ли ди прекъснаха връзките с запада като са се обърнали към Рудиянза газ пф тези са такива нещастници че неложе да бъде Макрон про руски ли е като се грижи първо за народа си а не за себе си пален *** е тоз асен с малко а

245

Анонимен

преди 1 година

В джобчето ми дрънкат копейки и бонбонки.

244

Анонимен

преди 1 година

Ако беше жив този на портрета зад него щеше да му резне тиквата и да я набучи на кол. Ако го попитат кой е този зад него на портрета ще се ококори още повече.

243

Анонимен

преди 1 година

Тоя от министър е сменил занаята на гледачка на карти. Маг Мазнина. Но като гледам не познава много.

242

Анонимен

преди 1 година

Всички русофоби да хващат първия полет за Аляска, защото скоро ще им отеснее след изборите през октомври

241

Анонимен

преди 1 година

ЗИМАТА НА МИЗЕРИЯТА . БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПП И ЕВРО ПАРТНЬОРИТЕ ОТ ЕС ,КАКТО НА ВСИЧКИ ДЕСНИ ПРЕДАТЕЛСКИ ПАРТИИ ...ФАКТИ НА ПРОДАВНИЦИТЕ В ЕС