37

Пътят виновен

преди 1 година

По пътя се кара според сигнализация, знаци и маркировка и най-вече СПОРЕД ПЪТЯ, ако имаш поне малко съдържание във сферата на раменете ти. Нямаш ли там нищо-все пътят виновен.

36

знаещ

преди 1 година

Оня със спряната кола е радановски индиянаджипс чакащ пратката с наркотици в 2 през нощта че да я закара на заместнккмета от ДПС на тръмбеш Кадир в ресторанта му АШкъм където ги продава на турските тираджии и местните индиянци а МВР спи!

35

see now

преди 1 година

До ПроСоТоДоста преиначаваш, доста си краен.Нещастен случай е. Жалко за жертвите и техните семейства.България няма добри и сигурни пътища.

34

До 37

преди 1 година

Паркирал е колата щото е неграмотен чингапук с холандски номер,тука е пълно с такива дошли си за летните денонощни кечеци,ядене и пиене,там му е свършил двата литра бензин и е оставил колата дето му падне!

33

Анонимен

преди 1 година

Пътят е много малък....а акъла още по малък!

32

ПроСоТо

преди 1 година

освен това:..-АКО не са го премествали де,а това явно не са го направили,автобуса се е движел в ЛЯВАТА лента !....Пак ли ще замазват поредното престъпление на добре известните "турски шофери" ?

31

ПроСоТо

преди 1 година

хм!...Жалко за загиналите,нема майтап!...Обаче като гледам снимката,АКО е от въпросното произшествие де,то какво виждам?..-Автобуса е смачкам на поне ДВА МЕТРА от нивото на пътя!!!!...Та са питам:..-Тоя "лек автомобил",който го е "ударил",да не е бил ЛЕТЯЩ ?!

30

Анонимен

преди 1 година

A оня що е паркирал колата и на пътя ли или в банкета??!

29

Анонимен

преди 1 година

Точно в Куцина има незаконен турски паркинг и мият камионите насред пътя а търчулята постоянно опасно спират и излизат с тировете си в тамошната шкембеджийница да се тъпчат с шкембечорба и по две три ракии и пак газ по пътя!

28

Този Който

преди 1 година

Точно във Куцина съм виждал шофьор на румънски автобус да кара с превишена скорост, изпреварвайки на непрекъсната осова линия, говорейки по телефон, без колан и без включени светлини. А джунгалла да обясни като не знае какво вижда, защото пътя много малък, защо кара като изоглавен??!

27

Анонимен

преди 1 година

Все едно Божинката коментира"Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък. Идваш в 2 часа вечерта и какво виждаш - трима човека са умрели, 7-8 в болница. Още един турчин е умрял в болница".

26

msm

преди 1 година

5 хеликоптера линейки изпратиха румънците, за да си транспортират най-тежко пострадалите граждани на Румъния! И това влиза в здравната застраховка на лицата и ГО. На светлинини години са пред нас, 18 млн население, медицински услуги, социална политика, борба с корупцията и размер на доходите! Ние не можем да се отървем от зависимости, корупция, кражби и разруха!

25

Анонимен

преди 1 година

На умопобъркания булгарикус питекус тия две платна му се виждат добър път.Сега си обяснявам що от тая държава не става нищо и що има толкова много загинали по пътищата

24

Unknown

преди 1 година

"Пътят е много лош, не виждаш какво виждаш. Пътят е много малък.......... :D

23

Thanks

преди 1 година

На вас все пътят ви е виновен, като е тесен пътя, карайте бавно! !!!!!

22

Gorskio

преди 1 година

За сметка на това по него се кара много бързо и се изпреварва без видимост по завоите...

21

Малечко Палечко

преди 1 година

Е колко па да е малък този път?!

20

toti

преди 1 година

Значи ,че никой не си е мръднал пръска да окастри дървета,клони,трева около шосето и това безхаберие на общините е ПРЕСТЪПНО И ПОДСЪДИМО !!!ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ ДА СИ ВЛЕЗНАТ В РОЛИТЕ И НЕ САМО ДА РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ ,А ДА СЕ ИЗРИТАТ ВСИЧКИ НЕХРАНИМАКОВСЦИ !!!

19

Анонимен

преди 1 година

Какво значи пътя е много малък? Искал е да каже вероятно, че е тесен.

18

Божинката

преди 1 година

Божинката ли е свидетеля?Стилът на изказване е негов